تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 113

نام تاپيک: سنجش --------- کانون

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب چطور میشه ثبت نام کرد؟
    خوب آزمونای آموزش پر ورشو تا اونجا که میدونم از طریق مدرسه باید ثبت نام کرد
    یعنیییییییییی مجبوریییییی که ثبت نام کنی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ولی من اکثر دوستام که پارسال پیش بودن و قبوی نشدن هم پارسال سنجش می دادن هم امسال دارن آزمون های سنجش رو میدن.اگه سال اول میدیدن بد بود پس چرا سال دومم اومدن؟پس حتما از بقیه آزمون ها بهتر بوده!
    ببینین دلیل نمیشه که اون سنجش میره پس از همه آزمونها بهتره!هرکس یه عقیده ای داره.
    من پارسال کنکور دادم و میگم سنجش بهتره!
    نظرات شما قابل احترام هست.
    بخاطر حرف بقیه !
    چون میگن سوالاش در حد کنکوره ...در صورتی که اینطور نیس مثل امسال
    هر رتبه ای که بیاری تو آزمونای جامع ، تقریبا همون رتبه رو تو کنکور هم میاری

تعداد داوطلب مهمه
    ولی خوب کیفیتش هم نه میشه گفت همیشه خوبه نه خیلی بد

خوب آره ...چند نفری هستن مثل دوستمون سهیل که شریف قبول شده اونم معتقد هس کانون خیلی بهتره !!

در هر صورت تا درس نخونی هیچ کدوم واست معجزه نمی کنن ... ولی من خودم برنامه ریزی قلمچی رو خیلی بیشتر قبول دارم تا سنجش
    سنجش تنها چیزی از قلمچی سرتره سوالهای عمومیش هست نه اختصاصی.
    سوالهای اختصاصی که من پارسال میدادم گلابی بود!
    من یه سوال دارم؟
    اون قسمت قرمز کاملا رد میکنم:
    پارسال 3 دوست داشتم که رتبشو زیر 10 هزار بود در آزمون سنجش جامع آخر. که وقتی کنکور دادن از این 3 نفرشو یکیش بالای 10 هزار شد و 2نفر دیگه بالای 20 هزار!!!حالا چجوری تاکیید میکنی؟
    تعداد داووطلب حرف اول آخر یک آزمون میزند ولی ممکنه از این 100 هزار سنجش فقط 30 هزارشو درس خون باشن و بقیش تعطیل!خوب از این چه انتظاری دارین؟
    بعضی از آزمونهای سنجش خود مدرسه ثبت نام میکنن و بچهای سنجش تو مدرسشون امتحان میدن،من خودم با چشمهای خودم پارسال دیدم که یکی از بچهای مدرسموم در دقایق پایانی آزمون یعنی 15 دقیقه مانده به پایان آزمون یواشکی پاسخنامه را برداشت و تقلب کرد و ربتش شد 2!!
    به تعداد داوطلب نگاه نکنین به عملکرد خودتون نگاه کنین...
    باز هم میگم که آزمونهای سنجش قلم چی ،گزینه 2و.... سلیقه ای هست....
    بله کاملا تایید میکنم حرف اول آخر را درس خوندن میزنه.

مثلا نفر دوم کنکور مهرداد شوکت فقط آزمون جامع آخر قلمچی شرکت کرد پس میشه فهمید که از اول قلمچی نبوده و فکر کنم فقط سنجش جامعش را شرکت کرده.
    از این میشه فهمید که هرکس یه عقیده دارد در صورت نیاز ارزیابی خود میتونه یکی از آزمونهای مورد علاقش شرکت کنه.
    در کل هدف من این بود که اگر بخواهیم سنجش را در کنار قلمچی مقایسه کنیم تنها چیزی که سنجش از قلمچی سرتر هست سوالهای عمومیش هست و همین و بس.
    البته بگم که در بعضی از آزمونهای قلمچیش مخصوصا اختصاصیش اصلا با کیفیت نیست.

پیشنهاد میکنم حواستون به اینها جمع نکنین فقط به درس و آیندتون فکر کنین.

به امید موفقیت همگی.

3. این کاربر از farhad_realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پارسال 3 دوست داشتم که رتبشو زیر 10 هزار بود در آزمون سنجش جامع آخر. که وقتی کنکور دادن از این 3 نفرشو یکیش بالای 10 هزار شد و 2نفر دیگه بالای 20 هزار!!!حالا چجوری تاکیید میکنی؟
    اگه یکم دقت کنین میبینین که گفتم حرف بقیه س نه بنده
    وگرنه من خودم خیلیارو می شناسم (مث خودم ) که رتبه سراسریشون به مراتب بدتر از سنجش شده...

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

مگه سنجش اموزش و پرورش با شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش فرق داره؟
    yes

آره.من از یه دوست عزیزی شنیدم که آزمون آموزش و پرورش میده.من ازش پرسیدم فرق داره با سنجش؟گفت آره.
    یعنی یه سنجش داریم یه آموزش!

دوستت راست گفته :d

این سایتشه یه سر بزن :
    webreport.ir
    Last edited by salarnight; 28-12-2008 at 16:44.

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

13 نظر من

سلام دوستان.
    لطفا دوستانی که پارسال یا سال های قبل کنکور دادن و در ازمون های کانون یا سنجش شرکت کردن لطفا دلیل انتخابشون رو بگن تا ما هم بتونیم مقایسه کنیم.(همین طور نگید من فلان جا رو قبول دارم و...)

و اما نظر من:
    به نظر من (به نقل از یکی از دوستام!)اگه تو هر ازمونی شرکت کردی دیگه باید مطابق با برنامه اون درس بخونی و دیگه به بقیه شرکت های ازمون گیر توجه نکنی.یعنی همه تلاشت رو بزاری برای اون ازمون ها.نمیدونم دوستت یه چیزی بگه تو هم هوس کنی بری فلان شرکت هم ثبت نام کنی خیلی بده.پس ابتدا باید یه شرکت خوب رو انتخاب کنی (دلیل ایجاد این تاپیک!)سپس همه ی تلاشتو بزاری برای اون ازمون.
    پس:
    با دقت عمل کن و یه شرکت خوب رو انتخاب کن تا سرگردون نشی و در عین حال با تلاش و کوشش فراوان در کنکور موفق بشی.
    حرف اخر:
    منم با حرف بعضی دوستان که میگن سنجش رو سوالات عمومیش میچرخه شدیدا موافقم.
    Last edited by fnmtebyan; 28-12-2008 at 16:53.

7. این کاربر از fnmtebyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

من پارسال کنکور دادم ، دلایلم رو هم تو چند تا پست قبلی گفتم ولی چون پستو ویرایش کردم ( مورد چهارم سنجش اضافه شد ) ترجیح می دم یه بار دیگه کامل اینجا بذارمش :

سلام به همه دوستای گل کنکوری !
    من با سنجش موافقم ، دلایلم :
    1- جامعه آماری نسبتا قابل فبول
    2- تیپ سوالات فوق العاده شبیه به کنکور
    3- نزدیکی رتبه های آزمونهاش با رتبه های سراسری !!!
    4- آقای بهمن بازرگان ( مولف کتابهای شیمی اندیشه سازان یا همون مبتکران )
    آقای ماشاءالله رضوی ( مولف بانک تست دیفرانسیل اندیشه فائق )
    خانم وحیده کاغذی ( مولف دین و زندگی کانون فرهنگی آموزش) !!! ... !!!
    آزمون های سنجش رو پیشنهاد می کنن !
    و
    نظرم هم راجع به کانون :
    1- تبلیغات فوق العاده قوی !!!
    2- پشتیبانی عالی !
    3- برنامه ریزی قابل قبول !
    4- اعلام سریع کارنامه
    5- پاسخنامه خوب
    6-جو رقابتی شدید
    7- پولخور !

در ضمن یه چیزی هم بگم ، اینکه می بینین اکثر رتبه های 1 رقمی و 2 رقمی کنکور ، کانونی بودند دلیل بر این نیست که کانون موسسه شاخیه ! دلیلش همون تبلیغاتیه که گفتم ... مثلا یه بار عکس یکی از رتبه های تک رقمی رو انداخته بود توی مجلش و نوشته بود : آقای ... شرکت در 1 آزمون ! حالا خودتون قضاوت کنین طرف می تونه فقط با شرکت در 1 آزمون کانون رتبه تک رقمی بشه ؟! یعنی کانون اینقدر اثرگذاره؟!!! این همین تبلیغاتیه که می گم !
    به نظر من کانون اینطوری نشون می ده که بچه های تک رقمی و دو رقمی کنکور چون کانونی بودند موفق شدند ! در حالیکه کاملا مشخصه کسی که روزانه 15-14 ساعت درس بخونه و از دوم راهنمایی دفتر برنامه ریزی داشته باشه و مرتب آزمون بده ، تو کنکور موفقه ، چه کانونی باشه چه نباشه !
    البته سنجش ضعفهای فوق العاده بزرگی هم داره مثلا پاسخنامش مفت نمی ارزه و خیلی از سوالاتش اشتباهه ! ولی همون 3 تا دلیلی که گفتم ( به خصوص سومی ! ) کافیه که شخصا به عنوان بهترین آزمون انتخابش کنم ! در ضمن سوالات اختصاصی زبان انگلیسی هم برای بچه های زبان داره که انصافا سوالای زبانش عالیه !
    اگه نظر دیگه ای راجع به دوتا لیست بالا داشتین بگین ! خیلی هاش از قلم افتاد !

قربون همه ...
    Last edited by * BriAnNa *; 28-12-2008 at 17:19.

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

yes

دوستت راست گفته :d

این سایتشه یه سر بزن :
    Webreport.ir
    این که فقط تو تهرانه
    شهرستان ها که نمی تونن شرکت کنند
    یه ازمونه مثل مرآت ..

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان گرامی ..
    یه سوال عجیب برای من پیش اومده .
    اول بذارید اینو بگم که من خیلی کم میام اینجا چون منم مثل شما کنکوری هستم.
    اما از این به بعد شاید بیشتر بیام چون دارم میبینم بچه ها گمراه دارن میشن.
    این تاپیک به نظر من اصلا زده نباید میشد.
    مگر میشه کانون بهتر سنجش باشه.
    بذارید یه چیزو بهتون بگم که شاید خیلیهاتون نشنیدید.(اینو که میخوام بگم چند روز قبل کنکور تو شبکه ی 4 معاون سازمان سنجش داشت میگفت)
    ببینید کنکور سوالاشو که همین امسال طرح نمیکنن عزیزان من.از 10 سال پیش شایدم بیشتر سوالاتی در یک کامپیوتر هست که بهش مخزن هم میگن . در اونجا چند متخصص نشسته اند و از بین هزاران سوال حدود 5 سوال جامع که همشون شانس دارند تو کنکور باشن رندوم انتخاب میکنن از اون 5 تا نمونه سوال.یکیشون در میاد.البته اضافه کنم که همین 5 سوالات جامع هم از بین هزاران سوال انتخاب میشن.اینم بگم که من نگفتم که هیچ کدومشون امسال طرح نمیشن ..خیر.بلکه حدود 20-30 سوال مثلا از درس ریاضی رو امسال طرح میکنن بقیشو مخزن...
    اینا تمام حرفایی بود که سازمان سنجش میزد..اما اینایی که گفتم چه ربطی به آزمون آزمایشی سنجش داشت ؟؟!
    الان میگم.خود معاون سازمان سنجش در ادامه گفت سوالات آزمایشی سنجش هم از همون مخزن برداشت میشن یعنی چی ؟
    یعنی اینکه سوالاتی که موفق نمیشن تو کنکور بیان بر حسب رندوم میارنشون تو آزمایشی سنجش.
    اگه دقت کرده باشید امسال تو درس فیزیک یک سوال عینا حتی بدون تغییر گزینه و اعداد اومده بود که همون سوال در آزمایشی سنجش سال 81 اومده بود. تو گاج هم هست میتونید برید ببینید سوال مربوط به دینامیک.
    یعنی احتمالا حواسشون نبوده که این اتفاق افتاده.
    من اینارو گفتم که بفهمید کجای راهید.در ضمن در آخر هم بگم که من تو آزمایشی سنجش شرکت میکنم و میانگین ترازم هم حدود 9500 میشه.اگه سوالی براتون پیش اومد در خدمتم.
    مرسی .

11. 4 کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

همونطوری که مریم جون گفت.
    تنها دوست عزیزم هم از طرف مدرسه ثبت نام کرده بود.

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان گرامی ..
    یه سوال عجیب برای من پیش اومده .
    اول بذارید اینو بگم که من خیلی کم میام اینجا چون منم مثل شما کنکوری هستم.
    اما از این به بعد شاید بیشتر بیام چون دارم میبینم بچه ها گمراه دارن میشن.
    این تاپیک به نظر من اصلا زده نباید میشد.
    مگر میشه کانون بهتر سنجش باشه.
    بذارید یه چیزو بهتون بگم که شاید خیلیهاتون نشنیدید.(اینو که میخوام بگم چند روز قبل کنکور تو شبکه ی 4 معاون سازمان سنجش داشت میگفت)
    ببینید کنکور سوالاشو که همین امسال طرح نمیکنن عزیزان من.از 10 سال پیش شایدم بیشتر سوالاتی در یک کامپیوتر هست که بهش مخزن هم میگن . در اونجا چند متخصص نشسته اند و از بین هزاران سوال حدود 5 سوال جامع که همشون شانس دارند تو کنکور باشن رندوم انتخاب میکنن از اون 5 تا نمونه سوال.یکیشون در میاد.البته اضافه کنم که همین 5 سوالات جامع هم از بین هزاران سوال انتخاب میشن.اینم بگم که من نگفتم که هیچ کدومشون امسال طرح نمیشن ..خیر.بلکه حدود 20-30 سوال مثلا از درس ریاضی رو امسال طرح میکنن بقیشو مخزن...
    اینا تمام حرفایی بود که سازمان سنجش میزد..اما اینایی که گفتم چه ربطی به آزمون آزمایشی سنجش داشت ؟؟!
    الان میگم.خود معاون سازمان سنجش در ادامه گفت سوالات آزمایشی سنجش هم از همون مخزن برداشت میشن یعنی چی ؟
    یعنی اینکه سوالاتی که موفق نمیشن تو کنکور بیان بر حسب رندوم میارنشون تو آزمایشی سنجش.
    اگه دقت کرده باشید امسال تو درس فیزیک یک سوال عینا حتی بدون تغییر گزینه و اعداد اومده بود که همون سوال در آزمایشی سنجش سال 81 اومده بود. تو گاج هم هست میتونید برید ببینید سوال مربوط به دینامیک.
    یعنی احتمالا حواسشون نبوده که این اتفاق افتاده.
    من اینارو گفتم که بفهمید کجای راهید.در ضمن در آخر هم بگم که من تو آزمایشی سنجش شرکت میکنم و میانگین ترازم هم حدود 9500 میشه.اگه سوالی براتون پیش اومد در خدمتم.
    مرسی .
    تایید میشه.
    اینجوری نباشه که تا تیر بگیم سنجش بهتر یا قلم چی بعدشم هیشکی نجنبه.ایها الناس بیدار شین که دیگه وقتی برای کل کل نمونده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •