تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 379 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب بدیش اینکه که اگر با سرعت همینطور بسازن دیگه گرافیک زیاد نمیشه دقت بکنین cod 4 و cod 5 گرافیکا یک جورایی هم شکل هم بود و دلیلشم اینکه که خیلی زود اومد cod 5 و احتمالا این بازی هم با همون مشخصات سیستم و همون تعداد DVD می آد چون خیلی زود اومدش و حتمی خیلی زود هم تموم میشه من که cod 5 رو توی 1.5 روز تموم کردم.
    یک احتمال دیگه هم هست که اینا داستان های cod رو دارن و همینطور دارن بازی میسازن ولی فعلا گرافیک بازی رو زیاد نمی کنن چون خیلی زود می دن بیرون از cod 2 تا cod 3 و cod 4 چقدر طول کشید ولی الان همش دارن cod می دن بیرون تقریبا هر سال یک cod می آد شایدم زودتر ولی این آخری ها گرافیکاش مثل هم بود.

بلیزارد با اکتیویژیون کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امکان نداره چون بلیزارد فقط برای PC بازی میزنه ولی اکتیویژیون که فکر کنم زیر شاخه ی EA هست برای 3 کنسول بازی میزنه و من جز COD ازش بازیه دیگه ای ندیدم ممکنه به خاطر همین هم همش زود بازی میده بیرون!!!!!!

راستی یک چیز دیگه ممکنه اونم اینکه که اگه یادتون باشه توی cod 4 یک مرحله بود که به قدیم باز می گشت ممکنه اینم اینطوری باشه چون امکان نداره که یک سرباز خاک و خولی بیاد با مدرن ها بجنگه که جت و ... دارن!!!!!!!
    نه بابا چی میگی چرا فحش میدی الان Activion Blizzard بزرگترین رقیب EA هست کلا نصف دنیای بازی دست این دو تا شرکته و بقیه هم یه کارایی میکنن. Vivendi و Activion سال پیش با هم شریک شدن (Vivendi کمپانی بسیار غولیه که کلی زیر مجموعه داره، Blizzard از زیر مجموعه های این کمپانی بود، بغیر از Blizzard کمپانی های دیگه ای مثل Sierra و چندین کمپانی غیر مرتبط با بازی و فعال در زمینه ارتباطات یا رسانه همه از زیر مجموعه های این کمپانی هستن) البته هر کدوم بازی های خودشون رو میزنن و قرار نیست اسم Activion Blizzard رویه بازی ها بیاد. کلا اصلش Vivendi هست که 52% سهام Activion Blizzard هم برای این کمپانیه.

اینم اطلاعات در مورد این کمپانی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

خوب بدیش اینکه که اگر با سرعت همینطور بسازن دیگه گرافیک زیاد نمیشه دقت بکنین cod 4 و cod 5 گرافیکا یک جورایی هم شکل هم بود و دلیلشم اینکه که خیلی زود اومد cod 5 و احتمالا این بازی هم با همون مشخصات سیستم و همون تعداد DVD می آد چون خیلی زود اومدش و حتمی خیلی زود هم تموم میشه من که cod 5 رو توی 1.5 روز تموم کردم.
    یک احتمال دیگه هم هست که اینا داستان های cod رو دارن و همینطور دارن بازی میسازن ولی فعلا گرافیک بازی رو زیاد نمی کنن چون خیلی زود می دن بیرون از cod 2 تا cod 3 و cod 4 چقدر طول کشید ولی الان همش دارن cod می دن بیرون تقریبا هر سال یک cod می آد شایدم زودتر ولی این آخری ها گرافیکاش مثل هم بود.

بلیزارد با اکتیویژیون کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امکان نداره چون بلیزارد فقط برای PC بازی میزنه ولی اکتیویژیون که فکر کنم زیر شاخه ی EA هست برای 3 کنسول بازی میزنه و من جز COD ازش بازیه دیگه ای ندیدم ممکنه به خاطر همین هم همش زود بازی میده بیرون!!!!!!

راستی یک چیز دیگه ممکنه اونم اینکه که اگه یادتون باشه توی cod 4 یک مرحله بود که به قدیم باز می گشت ممکنه اینم اینطوری باشه چون امکان نداره که یک سرباز خاک و خولی بیاد با مدرن ها بجنگه که جت و ... دارن!!!!!!!
    وای تا تونستم خندیدم !

------------

آقا اصلا اسمشو بذارن Call Of Warcraft

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

وای تا تونستم خندیدم !

------------

آقا اصلا اسمشو بذارن Call Of Warcraft

خیلی جالبه یعنی زیر شاخه ی EA نیست؟؟؟؟؟؟؟
    چه جالبت تازه فهمیدم چون تا اونجایی که یادمه اول بازیه cod 2 میگفت :EA GAMES من نمیدونم حالا یا واقعا می گفت یا من دارم چرت می گم
    حالا ممکنه یادم نبوده اشتباه گفتم
    ولی الان یک نگاه می کنم

خوب واستا ببینم فکر کنم این نقش هالو رو اینجا بازی می کنه نه؟

راستی یک توضیحی هم درباره ی این شرکت اکتیویژیون و کل دستک دفترش بدین چون خیلی قاطی پاتیه ( infinity ward و tryrech و blizzard )

ولی خوب توی اونای دیگه نبود همین تعجب منو برانگیخت که ممکنه EA هم در ساخت این جدیده همکاری داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!! ( البته باز قاطی نکنین اینو از من نادیده بگیرین )
    Last edited by 779; 14-01-2009 at 17:19.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

چه جالبت تازه فهمیدم چون تا اونجایی که یادمه اول بازیه cod 2 میگفت :EA GAMES من نمیدونم حالا یا واقعا می گفت یا من دارم چرت می گم
    اون Medal of Honor بوده نه CoD !!

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان یه سرچی زدم رسیدم سر سایت vidaextra
    یه متنی نوشته بود در مورد CoD 6 معلوم نبود چه زبونی بود نتونستم ترجمه کنم ولی یه عکس داشت:

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by saeed_cpu_full; 14-01-2009 at 19:59.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

عجب !!!! اگه اين عكس واقعي باشه چيز جالبيه !!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یه متنی نوشته بود در مورد CoD 6 معلوم نبود چه زبونی بود نتونستم ترجمه کنم ولی یه عکس داشت:
    مطمئنی درباره ی CoD بوده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این عکس برای فیلم Starship Troopers هست.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

این عکس برای فیلم Starship Troopers هست.
    زدي وسط خال !!!
    من فكر كردم تو يكي از بازيا ديدم اينو هرچي فكر كردم چيزي نيمد!!!
    البته شايدم modern warfare 2 باشه!!!!!!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم فکر کنم این در مورد CoD 6 بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •