سلام سوسوک جان میشه برام توضیح بدی از سرور parsaspace که پچ های k800 رو آپ کردی چطوری میشه دانلود کرد؟
سلام سوسوک جان میشه برام توضیح بدی از سرور parsaspace که پچ های k800 رو آپ کردی چطوری میشه دانلود کرد؟
آقا شما ها چجوري اينارو درست مي كنين؟؟؟
هر عكسي رو كه مي خوام Replace كنم ميگه عكس بسيار بزرگه...
عكساي اصلي رو سيو كردم رو هارد.
بردم تو فتوشاپ...بدون تغيير با پسوند پي ان جي سيو كردم بازم اون اندازه نميشه...
اصلا را نداره عكساي با حجم بيشترو بزاري تو ي برنامه و پچ بسازي؟؟؟
شما ادرس رو توی اینترنت اکسپلوره خودتون پیست کنید بعد اینتر بزنید یه صفحه باز میشه اونجا گزینه دانلود رو بزنید(لینک مستقیم نیست)
خوب شما به جز این که باید عکس هایی با حجم کم رو انتخاب و Replace کنید باید یک سری عکس ها رو حذف بکنید عکس هایی که می دونید توی گوشی به درد نمی خوده و الکی حجم گرفته مثال می زنم:
شما 4 تا ایکون رو Replace کردید و خطا داده که حجم مورد نیاز نیست شما در کنارش 2 الی 3 تا از عکس هایی که میبینید حجیمه و توی گوشی به درد نمی خوره رو پاک بکنید درست میشه توی پتچ خودش اعلام می کنه این عکس ها از مین پاک بشه و این عکس ها جایگزین بشه
(اگه خواستی بگو کاملتر توضیح میدم)
salam sasuke jan bebakhshid ke farsi neminevisam akhe taze win avaz kardam yadam nabod farsisham ezafe konam,mikhastam bebinam mishe in patche anteno vase k810 bezari ?man goshimo be 810 tabdil kardam koli az patcharam nasb kardam damet garm![]()
چه فریموری نصب کردی
من فعلا می تونم برای فریمور r8ba024 درست کنم اینترنت پرسرعت هم ندارم برات که دانلود کنم اگه برای همین فریمور می خوای بگو تا برات بزارم
سلام. من پچ میخوام برای تغییر شکل منو و آنتن ...
اگه میشه داهنمایی کنید.
با تشکررررررر
گوشی من:k810
اگه بگردی برای فریمور R8BA024 گزاشتم اگه برای فریمور دیگه ایی می خوای باید صبر بکنی تا adsl ام وصل بشه تا مینتو دانلود کنم فعلا فقط مین R8BA024 دارم از K810
دستت درد نکنه توضیح کاملی بود.
ببینم مگه عکس یدون استفاده هم داریم؟؟؟؟
اگه اینجوریه پس سونی اریکسون چرا می زاره توی میناش؟؟؟
برای w960 شما باید در uiq 3 این در خواست بدید من فقط بلدم برای db2020 پتچ درست کنم شرمنده ام
حالا که گذاشته البته شاید ما نمی دونیم سونی اریکسون واقعا چیه ولی عکس های بی کاربرد زیاد داره توی مین همچنین حجیمم هستندستت درد نکنه توضیح کاملی بود.
ببینم مگه عکس یدون استفاده هم داریم؟؟؟؟
اگه اینجوریه پس سونی اریکسون چرا می زاره توی میناش؟؟؟
Last edited by Sasuke-7; 12-01-2009 at 04:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)