تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 218 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من نمیفهمم یعنی بعضی ها فکر میکنن نوکیا نمیتونه 8 مگاپیکسلی بزنه ؟ به نظر شما وقتی ال جی 8 مگاپیکسلی میزنه نوکیا نمیتونه ؟ این گوشی دوربین 8 مگاپیکسلی نداره احتمالا واسه اینکه قیمت تمام شده ش زیاد میشد و به نسبت فرق بین 8 و 5 نمی ارزید. اون موقع ملاک مقایسه میشد مثلا با c905 که که غیر از دوربین در موارد دیگه رسما مغلوب این گوشیه. اینترفیس گوشی رو ببینید هیجان انگیزه... مثل چیزهایی که تو فیلم های اکشن و تخیلی دیدیم و حالا میشه اونو تو دست گرفت. نوکیا 8 مگاپیکسلی هم میزنه به زودی نگران نباشید. همونطور که با n82 همه 5 مگاپیکسلی ها رو نشوند سرجاشون... نوبت به 8 مگاپیکسلی ها هم میرسه. اما در تایید حرف دوستان کیفیت خیلی مهم تر از کمیته... اینکه یه دوربینی فقط مگاپیکسلش بره بالا فایده ای نداره و فقط جنبه تبلیغاتی داره. باید اجزای دیگه دوربین هم متناسب با افزایش مگاپیکسل بهبود پیدا کنه . اگر اینجوری پیش نره میشه همینی که بعضی وقتها آدم یه دو مگاپیکسلی رو میبینه که از 3.2 یا 5 عکس بهتری میگیره. نوکیا نمیخواد یه 8 بزنه که مثل همون 5 عکس بگیره فقط بزرگتر کاری که بقیه شرکتها کمابیش میکنن.
    Last edited by M.etallic.A; 03-12-2008 at 22:39.

2. 3 کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

فیلمبرداری چند فریم در ثانیه داره ؟همون 30فریم با فرمتvga?????
    دوستان کسی نبود این سوال مارو جواب بده ؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

کسی نگفت نوکیا نمیتونه 8 مگاپیکسلی بزنه عزیز . اگر نوکیا تا سال 2010 گوشی 8 نزنه مطمئن باش همون سال 2010 که اولین 8 خودشو معرفی میکنه باز هم جزء پرفروش ترینها میشه حتی با وجود 12 و یا حتی 20 مگاپیکسلی !

اینکه نوکیا میخواد یه دوربین 8 خوب بیرون بده به نظر من غیر منطقی هستش چون این کمپانی دیگه اینقدر حکمیت به کمپانی سازنده لنزهاش نداره و همچنین حکمیت به سامسونگ واسه تولید سنسورهاش .

کلا به نظر من فقط مگاپیکسل بالا نرفته و کیفیت این لنزها هم به همون نسبت بالا رفتن مگاپیکسل بالا رفته .

در آخر باید بگم من خودم حدود 500 هزار عکس فقط با d900 گرفتم ولی همون عکس با همون سوژه با دوربین 5 مگاپیکسل نظر بیننده رو بیشتر به خودش جذب میکنه .

مخلصیم .

5. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سامسونگ جان تشکر کردم از مطلبت که لازم بود ولی فکر کنم یک دونه هزار جلوی تعداد عکس اضافی گذاشتین تا نظر خودتون چی باشه

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

گفتم از این دعوا بیایم بیرون..........
    صفحه تاچ داره؟؟؟...............دي
    سامسونگ راست میگه........نوکیا خیلی زود اینا رو معرفی کرده.......برای همین ادم زیاد تو کف بمونه بده چون یک گوشی دیگه میاد و ادم از بس تو کف هست میره اینی که امده رو می گیره...............دي

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

راستی چرا از دوستان کسی سراغ قلم این گوشی رو نمیگیره ؟اینکه ظاهرا"مثل آیفون مولتی تاچ نیست پس چرا تو هیچکدوم از عکسا قلمی موجود نیست؟

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

بعضی سایتها نوشتن که این cpu این گوشی arm 11 هست و فرکانسش از N95 بیشتره....

اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد ...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

من نمی دونم چرا یک تاپیک تو این انجمن طفلی نمی تونه بدون مقایسه برند ها باشه

11. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با این حرفتون کاملا مخالفم!دلیلش اینه توی خارج از ایران فرق میکنه!قیمت گوشی از روز اول همون قیمته و فقط همراه با تغییر جهان قیمت گوشی قیمت اون هم تغییر میکنه و از روزی که گوشی وارد بازار میشه اون رو میشه از نمایندگی اصلی نوکیا با گارانتی و قیمت اصلی خرید!
    نکته ی دیگه اینکه اگه دقت کنید شرکت ها دیگه روی تولید دراز مدت یک گوشی سرمایه گذاری نمیکنند!این از چینی بودن و قیمت ان96 مشخص بود!امنیا سامسونگ هم همینجور!کلا دیگه دوران تولید دراز مدت یک گوشی و اومدن ادیشنهای مختلف از یک مدل گذشته!همین امنیا با اومدن ان97 یا با قیمتی بسیار پایین تولید و عرضه خواهد شد یا تولیدش با یک مدل جدیدتر جایگزین میشه!برای ان96 هم همینطور!نمونه ی قبلی این گوشیها ان82 و ان78 هست که سریعا نوکیای چین تولیدشون رو بر عهده گرفت و قیمتشون الان فوق العاده اومده پایین و کیفیت هم بسیار واضح هست که پایین اومده!
    اولا البته منظور من هم در ايران بود چون ما به هر حال در ايران زندگي مي كنيم !
    دوم اينكه قيمت گوشيهاي نوكيا چه در ايران و در خارج از آن نسبت به بقيه گوشيهاي هم رده آن گرانتر است. مي توني يك نگاه تو اين سايت بكني n96 رو سرچ كن ميبيني كه قيمتش 610 دلاره و از زماني كه به بازار امريكا اومده از 700 رسيده به 610 بعد از 3 ماه! مي توني i8510 سامسونگ رو سرچ كني كه قيمت مدل 8 گيك 547 دلار و مدل 16 گيگ 620 دلاره! و تو اين 1 ماهي كه به بازار اومده قيمت از 700 دلار در مدل 8 گيگ رسيده به 547 دلار! ببين چقدر افت قيمت اين گوشي بيشتر بوده!! يغني مي توانيم به راحتي ببينيم مدل 16 گيگ سامسونگ با اينكه ديرتر از n96 به بازار آمده و دوربين 8 مگاپيكسل با قابليت هاي فراواني همچون تشخيص چهره، لبخند و ... دارد وداراي شتاب سنج گرافيكي و cpu بهتري نسبت به n96 مي باشد فقط 10 دلار از n96 گرانتر است! بگذزيم از قيمت مدل 8 گيگ كه حدود 70 دلار ارزانتر است!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دوستان توجه كنند كه حافظه 32 گيگابايي خيلي خوبه ولي تكنولوژي كاربردي حساب نميشه! چون مگه شما تو هارد گوشيت چي ممكنه بريزي كه انقدر جا بگيره؟ برنامه ها و بازيي كه روي گوشي نصب ميشن به زحمت به چند مگابايت مي رسن! عملا مي بيني كه داري پول چيزي رو ميدي كه ازش اصلا استفاده نمي كني! (مثل اين مي مونه كه بخواي با يك قاشق كل آبي كه در داخل ديگ هست رو بخوري!!!)
    Last edited by pedram1320; 04-12-2008 at 00:06.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

من نمی دونم چرا یک تاپیک تو این انجمن طفلی نمی تونه بدون مقایسه برند ها باشه

بدون مقایسه نمیشه فهمید هر گوشی توی چه سطحی قرار داره.
    فقط نباید بدون اطلاعات و از روی تعصب قضاوت کرد و مقایسه تبدیل به کل کل بشه.(اینجوری بشه کار شما سخت میشه.)

14. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •