شماره جدید هم اماده شد ...
![]()
اين شماره بايد خواندني باشه پيشنهاد ميكنم حتما تهيه كنيد و بخوانيد
كسي از دوستان شماره جديد رو تهيه كرده ؟
شما که بلد نیستید هنوز تامب رایدر رو چطوری مینویسند
تو سایت نوشتن :
این قسمت از سری تومب رایدر هم بسیار سرگرم کننده است. بعلاوه مشکلات قسمتهای قدیمی هم کاملا ازبین رفتن!
عکسم بخواین دارم
رو لینکشم کلیک میکنی این میاد :
واقعا جالبه مجلشون چی هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا اصلش همون تومب رایدر است دوست عزیز !!!
سایت هم که گفتم هنوز طراحیش تموم نشده , تمام لینک ها و مطالبی که درحال حاضر بر روی سایت قرار دارد، فقط برای تست هستند و من هم اون ها رو اونجا قرار ندادم ( این مطالب همش کار طراح سایت است ) وقتی سایت تکمیل بشه تمام این مطالب تغییر میکند.
بعد، شما یک سایتی که هنوز شروع به کار نکرده رو داری با خود مجله مقایسه می کنی ؟
دوست عزیز ، بازی که بنام تام رایدر تو بازار معروفه فکر کنم انگلیسیش اینطور نوشته می شه : ( Tomb Raider ) که تعدادی از مترجمین محترم اونو ( مهاجم مقبره ) ترجمه کردن و اینکه این ترجمه چقدر به این اصطلاح نزدیکه کارشناسا باید نظر بدن ولی ( tomb ) در اینجا قطعا معنی مقبره می ده و احتمالا اسم شخصیت اول بازی نیست و ( تومب ) تلفظ می شود.
این از این
مطلب دوم در مورد سایت فرموده بودین ، بله سایت نسخه آزمایشی هستش و دسته گل طراح سایته که بدون هماهنگی اونو آپ کرده ، و نه یکی ، بلکه تمام مطالب و محتویاتش به منظور تست داخل سایت قرار داده شده.
مجله هم همونطور که بقیه دوستان لطف کردن وتوضیح دادن اسمش دنیای پردازش هست و الان هم تو دکه ها می تونید اونو ابتیاع بفرمایید ، و ما الان هر چی بگیم به حساب تبلیغ گذاشته می شه ، ولی خوشحال می شیم بعد از مطالعه نظرتونو اینجا مطرح بفرمایید.
با تشکر
كسي از دوستان شماره جديد رو تهيه نكرده ؟
بله من دریلفت کردم این شمارش خیلی خیلی توپه فقط دی وی دی نداره و قسمت موبایل هم به مجله اضافه شده
Dvd رو شماره پیش آزمایشی دادیم ، از شماره بعد به شکل بهتری dvd میدیم
از دوستانی که در زمینه بازی های موبایل اطلاعات تخصصی دارن برای همکاری با نشریه دعوت می کنیم.
سایر دوستانی هم که نشریه رو مطالعه کردن نظراتشونو مطرح کنند لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)