ما هم بسی خندیدیم(بابا ول کنید این حرفا رو فقط در مورد 900 و 96 صحبت میکنیم چی کار x1و hd داریم)
منم با آی 900 موافقم بیشتر بخاطره تاچ بودن و wm بودنش و آگه خدا بخواد میخوام بخرم
ما هم بسی خندیدیم(بابا ول کنید این حرفا رو فقط در مورد 900 و 96 صحبت میکنیم چی کار x1و hd داریم)
منم با آی 900 موافقم بیشتر بخاطره تاچ بودن و wm بودنش و آگه خدا بخواد میخوام بخرم
خب همه یه جورایی آی900 رو پیشنهاد می دن...
ولی فک کنم کار باهاش خیلی سخت باشه ، البته نه از لحاظ پیچ و خم های زبان چون این مشکل نیست!
من شنیدم کار باهاش سخته چون کلی منوهای پیچ در پیچ داره...
واسه یه بلوتوث روشن کردن باید چندتا منو رو باز کنی و الی ماشاالله!
حالا نمی دونم واقعا همینجوریه یا نه ، اونایی که داشتن اینجوری می گفتن.
کار با ویندوز موبایل سخته ولی اینترفیس امنیا کار با ویندوز خیلی خیلی راحت کرده و مثلا برای بلوتوث از دسکتاپ بلوتئث روشن می کنی و اصلا احتیاج به رفتن تو منو نیست
ولی مطمئن باش چون قبلا با سیمبیان کار کردی اصلا با ویندوز مشکل نداری و یه روزه همه کاراش یاد میگیری
راستی یه سوال داشتم:
جریان این امنیای جدید(t*omnia) که اومده چیه؟
اگه صحت داشته باشه که خریدن امنیا دیگه فایده نداره!
منم110% موافقم
10%اضافش هم به خاطر تضمینه![]()
امیدوارم همینجوری باشه که شما می گین ، خودمم احساس می کنم اینترفیس امنیا کاملا فرق داره و یه طرح جدیده...لااقل از عکس هایی که ازش دیدم اینو فهمیدم ولی خب از طرفی کار کردن باهاش هم یه دنیای دیگه ای داره!باید حتما باهاش کار کنم ببینم به همون سختی ای که می گن هست یا نه!!!
من خودمم الان دارم اینو می بینم ، قضیه ش چیه؟!
کلا بعد از آیفون و همین طور بازار نچندان خوب ppc ها بازار ppc ها یه تکونی خورد
امنیا اینترفیس جذابی داره x1 با پنل هاش کار راحت کرده و htc هم که بعد از آیفون فعلا قشنگ ترین اینترفیس داره
به نظر من تا خودت اومنیا رو تو دستت نگیری و باهاش کار نکنی نمیتونی خیاله خودت رو راحت کنی به قول قدیمی ها((شنیدن کی بود مانند دیدن-- اومینا دیدن کی بود مانند اومینا کار کردن))امیدوارم همینجوری باشه که شما می گین ، خودمم احساس می کنم اینترفیس امنیا کاملا فرق داره و یه طرح جدیده...لااقل از عکس هایی که ازش دیدم اینو فهمیدم ولی خب از طرفی کار کردن باهاش هم یه دنیای دیگه ای داره!باید حتما باهاش کار کنم ببینم به همون سختی ای که می گن هست یا نه!!!
یه سر برو نمایندگی مایکرو تل و به گوشی یه انگشتی برسون
دقیقا درست گفتی...
من باید حتما باهاش کار کنم تا ببینم چی به چیه ، حتما یه مزیت هایی داره که 46 نفر بهش رای دادن!
اصلا شاید آخرش برم دوباره همون 8گیگو بگیرم خیال همرو راحت کنم!
t omnia فعلا می خوان تو المان پخش کنند ولی کشور دیگه ای معلوم نیست پخش بشه یا نه...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)