منم قاطی گوش میدم! هرچی بیاد!
اما اگه یکیشو بگم: شاد
غمگین
شاد
ديگه اينروا از مود آهنگ ديالوگ دار بيرون اومدم(5 ماهه كه بيرون اومدم)
موسيقي كه الان داريم توي اين دنيا ديگه موسيقي نيست و كاملا تجاريه پس بهتره بريم سراغ كلاسيك
سخني از harbert von karajan و mendellson
فکر کنم قبلا اینجا پست دادم و احتمالا غمگین رو انتخاب کرده دودم..اما الان نظر دیگه ای دارم
انسان اگه ناراحت هم باشه باید اهنگ غمگین رو برای بهتر شدن حالش گوش کنه..در کل موسیک ادم رو باید خوشحال کنه
آهنگ شاد بعد از یه هفته دیگه مزه اش میره! اما آهنگ غمگین با شعر قوی رو هر وقت گوش بدی حال میده...![]()
نمیشه فقط یکیو انتخاب کرد بستگی به حس ادم داره بعضی وقتا شاد حال میده بعضی وقتا غمگین جفتشو باید گوشید![]()
آره اما ماندگاری آهنگ های غمگین خیلی بیشتره! مثلا آدم هر وقت حتی آهنگ های قدیمی محسن چاووشی (مثلا عشق دوحرفی) رو گوش می کنه بازهم حال میکنه، اما آهنگ های شاد اغلب اینطور نیستن...
ببین رفیق من اگه امریکا هم باشم ملایم و غمگین رو گوش میدم به این دلیل که در موسیقی لایت (میتونه غمیگن باشه یا صرفا حسی) هنر بیشتر نمایان میشه .. شما در آهنگ شاد نمیتونید خیلی تکنیکی از یک ساز استفاده کنید و بیشتر آهنگهای شاد به اجبار وکال محور هستند فردی که اهنگ شاد گوش میده حوصله نداره به جزئیاتش فکر کنه و ببینه مثلا نوازنده از چه سازی استفاده میکنه یا اینکه تکنیک به کار رفته در اجرای کار چی هستش و غیره .. صرفا برای تغییر روحیه یا گوش دادن ساده به موسیقی به اهنگ شاد گوش میکنه و بس ..![]()
جدا چرا؟ فک میکنین هر کی اهنگ غمگین گوش بده با کلاس تره؟ من که فقط اهنگ شاد مجلسی گوش میدم و بسیار کم اهنگ غمگین گوش میدم. الان هم دارم سوسن خانوم رو گوش میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)