سلام . .نوشته شده توسط samsung_d600
دوست عزيز روش دانلود از اين سايت رو اگه ياد بگيري دانلود كردنش كاري نداره . . !
توي همين p30world هم روشش توضيح داده شده ./ .![]()
سلام . .نوشته شده توسط samsung_d600
دوست عزيز روش دانلود از اين سايت رو اگه ياد بگيري دانلود كردنش كاري نداره . . !
توي همين p30world هم روشش توضيح داده شده ./ .![]()
دانلود كردم ولي يه فايلهايي دانلود ميشه كه اصلا ربطي به موضوع ندارهنوشته شده توسط hamid110
سلامنوشته شده توسط donnell
من نقشه اسكن شده شهر همدان رو دارم
1- با چه برنامه اي تيديل مي كنيد؟ اگه نرم افزار معرفي كنيد من مي تونم تبديل كرده تو سايت قرار بدم
2- اينكه اگه شما بخواهيد خودتان تبديل كنيد پس اي ميلتون رو بگيد نقشه اسكن شده رو براتون ارسال كنم
نقشه راه هاي ايران به درد خيلي ها ميخوره و همگاني هست.مي شه لطف كنيد و اون رو هم درست كنيد
ميشه اين برنامه رو روي سوني اريكسون دبليو 550 آي نيز نصب كرد؟
ضمنا من روي 6630 نصب كردم برنامه نصب شد ولي كار نكرد لطفا راهنمايي كنيد.
تسليم!!!!! بفرماييد; اينم نقشه راههاي ايران!!!
نقشه راه هاي ايران بصورت كامل ودقيق كه فقط پياده روهاي ايرانو نداره!!ا100 ليتر اهدايي سفرو بكنين تو باكو با اين نقشه برينايرانگردي!!!
تاحالا شده كه از جاده اي عبور كنين بعدا بفهمين در نزديكي مسيرتونآبشاري،درياچه اي ، غاري ويا آثار باستاني جالبي بوده و شما از ش رد شدينونديدين؟اگه نقشه اي داشته باشين كه جاذبه هاي گردشگري روش مشخص شده باشه بازدهيسفرتون بيشتر ميشه.
اين نقشه خيلي وقته آماده شده اما علت تاخيرم در آپلودش اينبود كه تصميم داشتم با كمك كارشناسان گردشگري شركت آريان راشا تمام مناطق ديدني وجاذبه هاي گردشگري ايرانو توش مشخص كنم.اما بدليل پيك كاري شركت در تابستان و مشغلهكاريشون گفتن فعلا نميتونن.
اما از ويژگي هاي اين نقشه اينه كه با روشهاي جالبيعمق رنگشو بدون كاهش چشمگير كيفيت كم كردم و تا جاييكه امكان داشت ابعاد نقشه رو تااون حدي كه نوشته هاش خوانا باشه كوچيك كردم كه در نتيجه سرعتش با وجود گستردگي وحجم زياد ديتاش خيلي زياد شده و شما مثل جت ميتونين از اين سر ايران به اون سرش پربكشين!!!
اما متاسفانه بعد از كلي چروندن و هرس كردن حجمش از 24 مگابايت كمترنشد.ولي مطمئن باشين كيفيت وحجم اپتيمايزه .براي دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كليك كنين .
اگه لينك شلوغ بود از اين يكيا استفاده كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.badongo.com/file/4317551
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي دوستاني كه فايل تصويري نقشه رو براي دستگاههاي جي پي اس يا براي مشاهده در كامپيوترلازم دارن بصورت PNG ,و باحجم 34 مگا بايت آپلود كردم كه ميتونين از اينجا ها انلود كنين :
سلام دوستان.یه مشکلی دارم.چرا نقشه ی رشت رو P990i جواب نمیده؟کلا هر نقشه ای!وقتی بازش می کنم 5 تا دکمه هست :
Map
Zoom In
Zoom Out
Reset
Exit
رو هر کدومشون هم که می رم کار نمی کنن.این درست در حالیه که این نقشه رو D600 قبلیه من جواب می داد. اتفاقا همین نقشه رو به یه 6630 بلوتوث کردم رو اون هم دقیقا همین مشکل رو داشت...لطفا منو راهنمایی کنید
نقشه هاي توريستي جديد و كامل شركت خدمات گردشگري آريان راشا رو از اينجا بگيرين:
arianrussia.4shared.com
نقشه شهرها براي موبايل (جديد)و نقشهشهرها بصورت JPG
نقشه كامل راههاي ايران (كامل ودقيق با راههاي فرعي و روستاها) حجم 14 مگابايت
رهياب همراه 86 (راهنماي تهران با امكانجستجو)راهنمايگردشگري قشمنقشهكامل و مفيد از همسايگان غربي ايران(تركيه،عراق،سوريه،گر ستان،ارمنستان و براي مسافران تركيه ، سوريه ، عراق ، كشورهاي آسياي ميانه و ...
نقشهدبي (راهنماي فارسي گردشگري دبي)
نقشهاروميه نقشههمداننقشهبندرعباسنقشهاردبيل و سرعيننقشه سوريه نقشه دمشق نقشه گرجستان نقشه تفليس نقشه اراكنقشه تبريز نقشهشيرازنقشهسنندجنقشهكرجنقشه قزويننقشهقم نقشه سمنان نقشه بوشهر نقشه يزد همه در arianrussia.4shared.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)