تو f.e.a.r فقط اون روبات هاش وحشتناكه.
ميگن 2 اين بازي اومده اون قشنگه?
تو f.e.a.r فقط اون روبات هاش وحشتناكه.
ميگن 2 اين بازي اومده اون قشنگه?
Last edited by Amir Hossein; 20-02-2009 at 18:28.
خب مثل من اگه با هدست بازی کنی مطمئنم سکته ه رو میزنی
موجودات مزخرفی هستن واقعا نه؟ولی یه موجود مزخرفی که یادم اومد توی بازی suffring بود که پشتش پر از آمفول بود.
به نظر من که فیر ترسناک نیست . به غیر از اون دختر که همش توی راه رو ها ظاهر میشه . وگرنه دیگه کشتن رباط که ترس نداره . این موجوات ترسناک هستند که بازی رو ترسناک میکنن ! من راستشو بگم نمیتونم با هدفون dead space رو بازی کنم .من صدای گذاری این بازی رو از 10 بهش 20 میدم ! موجوداتی که توی این بازی طراحی شدن واقعا شاهکار هستند . هر کدوم یه خصوصیتی دارن . بازی یکنواخت نیست ! بعضی از آدم ها سرعت عمل بالایی دارن و مثله فرفره سرعت میگیرن و بهت حمله میکنم . بعضی هم سرعت کمی دارن ولی وقتی بهت برسن نصف خونتو تموم میکنن ! کلا جریان بازی عالیه . الان chapter 10 هستم و فکر کنم دیگه آخرشه !
راست ميگي مخصوصا اونجايي كه اون اژدهاهه مياد
اووووووووي
ولي جدي كه بشيم من ميگم سري silent hill با توجه به داستان عميقي كه داره خيلي فوق العاده مي ترسونه.
يه جا تو اتاق يه آينه تمام ديواري بزرگ بود.تو آينه ديدم ديوارها داره خوني ميشه.بعد از يه مدت هم انعكاس تصوير خودم شروع شد به خوني شدن.خلاصه اومديم از در بريم بيرون يهو ديدم در قفله.بعدش هم مثل اتفاقي كه تو آينه افتاد شروع شد ديوارها خوني شدن.من كف خون قاطي كرده بودم نكنه الان خودم هم خوني ميشم و بعدش چي ميشه؟
ولي چيزي نشد و من سالم موندم!!!
بازي Dead space هم خيلي قشنگ بود,صحنه هاي زيادي داشت ولي يادم نيست.
به نظر من فیر توی سبک دلهره تکه. واقعا موقعهایی که دختره ظاهر میشه آدم کپ میکنه.
آره مخصوصا صحنه کشته شدن سربازها توسط اون دختره توی فیر توی نسخه اول بازی واقعا ترسناک بود
البته من توی یک جاهایی از بازی condemned:criminal origin هم دیگه نمی تونستم با هدفون بازی کنم از بس موسیقی متنش ترسناک بود
البته مرحله هتل بازی call of cthulhu هم جالب و هم کمی ترسناک بود
dead space اونجا که موجوده خفنه پاشو میگیره میکشه رو زمین!!!
تو رزیدنت اویل 3 وقتی Nemesis دنبالم میکرد ضربانه قلبم میزد بالا البته اون موقع نه سالم بود.
dead space هم صحنه هایه خفنی داشت
dead space بیشتر برای موسیقی که داشت ترسناک بود ! مثلا من وارد به جایی شبیه سرد خونه با درهایی شدم که میشه گفت اون یه دفعه ای سکوت حکم فرما شد . من خیلی تعجب کردم که چی شد ! بعد یه دفعه دیدم یکی از درهای نگه داری جسد روبروی من خیلی آروم و با اون صدای خشک و روغن نخورده در باز شد ! وقتی دیدم توش یه جسد واقعا ترسیدم ! dead space عالی بود !
با نظر دوستان ، در مورد dead space موافقم ، این بازی صحنه هایی که شک وارد میکنه ، زیاد داشت ، نمونه بارزش این موردی که این عزیز اشاره کردند :
یادمه که این بازی رو که بعد از 2 ماه که تموم شد ( با هفته ای 3 - 4 ساعت از این زودتر نمی شد ! ) یه نفس عمیق کشیدم !dead space اونجا که موجوده خفنه پاشو میگیره میکشه رو زمین!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)