بله میشه
تو memoty card نصب میشه
ولی عملا برای arcade استفاده ای نداره چون مهمترین مزیتش نصب بازی تو هارده که چون هارد نداره استفاده نمیاد
مگر این که هارد جدا بخرید
بله میشه
تو memoty card نصب میشه
ولی عملا برای arcade استفاده ای نداره چون مهمترین مزیتش نصب بازی تو هارده که چون هارد نداره استفاده نمیاد
مگر این که هارد جدا بخرید
بچه هب این extreme 1.6 نیومده هنوز hawx رو دستم باد کرده.
میخوام هر چه زودتر بازی کنم.
شما ميتوني آپديت كنيد به 1.51 و راحت بازي رو اجرا كنيد...![]()
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟چی جوری؟
ممنون
آموزش هاش هستش !!! ولي يكم دردسر داره ...
اگه ببري nextgen يا اينجور جاها زودي برات رديفش ميكنن !!!
سلام.
اينم ويديو آموزش نصب كردن داشبورد جديد بر روي Xbox360 با استفاده از فلش (با سي دي هم همين روشه)
اين ويديو رو تو YouTube ديدم و دانلود كردم و در Rapidshare آپلود كردم كه همه بتونن دانلود كنند .
1mb با فرمت 3gp
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادران كسي نميدونه نسخه بعدي داشبورد كي عرضه ميشه؟؟؟؟
آيا امكانش هست كه وب بروزر بهش اضافه شده باشه؟؟؟
من كه از xbox بدم اومده به خاطر نداشتن ie....
من يك xbox 360 elite با درايو liteon دارم كه با اين روشهايي كه گفيد اپديت نشد تونستم داشبورد رو اپديت كنم ام متاسفانه خود كنسول اپديت نشد به خاطر همين بازيهاي جديد مانند wanted - metallica - riddick dark athena را اجرا نمي كند لطفا مرا راهنمايي كنيد
دوست عزیز برای کنسول شما باید اون رو ببرین بیرون بدین یکی براتون iXtereme 1.51 نصب کنه !!!
البته خودتون هم میتونید این کارو بکنید ولی دردسر داره ... چون باید کنسول باز شه و ...
دوست عزیز این Update نرم افزاری دستگاه است. برای اجرای این بازی ها باید شما Firmware DVD-ROM دستگاه خود را تغییر بدهید که شما به یک فروشگاه مطمئن فروش کنسول بروید و بگویید Firmware iXtreme 1.51 برایتان نصب کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)