رو خود اسم فایل!
البته مممکنه رو سیستم شما نشون نده...کافیه تو همون پنجره ویندوز از قسمت Tools به بخش Folder Option برید و تو تب View گزینه Hide exentions for known file types رو تیکشو بردارید...
شاد باشی![]()
رو خود اسم فایل!
البته مممکنه رو سیستم شما نشون نده...کافیه تو همون پنجره ویندوز از قسمت Tools به بخش Folder Option برید و تو تب View گزینه Hide exentions for known file types رو تیکشو بردارید...
شاد باشی![]()
من n82 دارم.چرا همه بازیها بی صدا هستند.؟؟؟ایا تنظیم خاصی باید در گوشی انجام بدم؟
من n82 دارم.چرا همه بازیها بی صدا هستند.؟؟؟ایا تنظیم خاصی باید در گوشی انجام بدم؟
چی چی رو مخصوص گوشی من نیستن؟! خنگ که نیستمخودم میدونم گوشیم چی رو ساپورت میکنه پی رو نمیکنه
فقط تعداد معدودی از نرم افزارها و گیم ها هستند S60V3 که کامل رو گوشیم نصب میشه ولی هنگام کلیک اجرا نمیشن؟ علتش چیه؟
عجــــب !!!
همه بازی ها بی صـــدا هستن ؟
همچین چیزی امکان پذیر نیســــت که بازی ها صدا نداشته موقع اجرا بازی ازت سوال میشه که صدا داشته باشـــه یا نــــه اگه گزینه yes رو انتخاب کنی بازی صدا دار میشــه (بیشتر بازی ها اینجوریــــه) چه جوری برای شما صدا نداره ...
کلیک میکنی اجرا نمیشه به درصــد زیاد مشکل از بازی هستــــش ...
موفق باشید!![]()
اینجا تاپیکی چیزی برا بازیهایی که با شتابسنج کار کنن هم داریم؟
تایپک به خصوصی فکر نکنم ولی تو این تایپک دوستان چندتا بازی معرفی کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
ایا نرم افزار نوکیا سری60 روی سامسونگ i8510 نصب میشود
بله دوست عزیز...نصب میشه...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)