اینجا کسی نیست جواب سوال ما رو بده!!!
سلام دوست عزیز.
شما گوشیتون چیه؟
سلام
گوشی من E61i نوکیا هستش
رزولیشن تصویرش هم 240*320 هستش!
یعنی بصورت واید اسکرین که متاسفانه بازی با این رزولیشن کم میاد!
این برنامه ای رو که هم گذاشتید متاسفانه این رزولیشن رو برای تبدیل نداره!!!![]()
![]()
من با این برنامه کار نکردم شما میتونید به 240x320 تبدیل کنــــی سایزش کوچیکه براتون ولی میشه بازی کــرد![]()
واسه همین مدل گوشیتو پرسیده بودم.....
این روش رو امتحان کن. باید جواب بده. فقط یادت باشه یه کم کیفیتش کم میشه هااااااا....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
گوشی من موتورولاv3
داداشی 80 در صد بازی و برنامه هایی که روی گوشی نصب میکنم ارور میده و اجرا نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنین![]()
سلام
اگه بازی خاصی مد نظرتونه تو بخش درخواست بازی ها مطرح کنید، در صورت امکان خودم یا دوستان براتون قرار میدیم..
شاد باشید![]()
اين روش هم براي گوشيهاي كارت خور هستش :
به قسمت Connection گوشيتون بريد و Default Connection رو روي حالت Memory Card قرار بديد..
بعد كه گوشيتون رو وصل كرديد .. يك درايو جديد در My Computer اضافه ميشه ...كه درايو كارت گوشي شما هستش ... وارد اون درايو بشيد و يك فولدر جديد به اسم Kjava ايجاد كنيد ... بازيها وبرنامه هاي jar رو تو اون فولدر بريزيد ..بعد از اين كارها گوشيتون رو Reset كنيد ....
بعد به قسمت بازيها و برنامه هاي گوشيتون بريد و در اونجا روي آخرين گزينه يعني Install New بريد تا هايلايت بشه و بعد گزينه Options رو بزنيد .. بعد گزينه View Storage Device رو بزنيد بعد گزينه All رو انتخاب كنيد ....حالا ميتونيد فايل نصبي كه ريختيد رو ببينيد ... و با انتخابش نصبش كنيد ...
موفق باشيد!![]()
سلام گوشی من 5130 هستش و اکثر بازی ها وقتی که اجرا میکنم منو بازی میاد ولی می خوام play کنم error memory یا error application میده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)