تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 106

نام تاپيک: سوال هایی از Vb2008

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    میشه یه کم بهتر توضیح بدید ؟

من این رو باید کجا اضافه کنم ؟
    شما خودتان در پروژه تان Sub Main را اضافه کرده اید یا نه؟ آیا از مباحث چند ریسمانی استفاده کرده اید؟

- میتوانید پروژه را برای یافتن Sub Main سرچ کنید و صفت STAThread را به آن اضافه کنید.

- یا اگر از چند ریسمانی استفاده کرده اید، بعد از تولید ریسمان جدید فرمان زیر را بدهید:
    (thread1.SetApartmentState(Systm.Threading.Apartme ntState.STA

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    IIS بايد نصب باشه، بعدش بايد .net framework 2 و 3 و 3.5 رو نصب کنم.
    بدون نصب IIS هم با کمک exe و dll های کمکی میتوان یک پروزه asp.net را برای تست و مشاهده موقت و رفع اشکال و... اجرا کرد.

بجز framework2 ورژنی از framework باید نصب شود که شما آن را در پروژه خود استفاده کرده اید و اگر از امکانات framework3/3.5 استفاده نکرده اید، نیازی به نصب آنها نیست.

براي Sql server همون ورژن express کافيه؟ بعد بايد ديتابيسم رو بهش attach کنم؟
    برای تست موقت و مشاهده موقث نسخه express کافی است.
    میتوانید دیتابیس را attach کنید و یا نکنید.
    اگر (به صورت موقت و آزمایشی) نخواستید عمل attach را انجام دهید، میتواند فایلهای دیتابیس در پوشه ای با نام App_Data در rot سایت کپی کنید و ConnectionString را چنین اصلاح کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستي اگه از شناسايي کاربران مبتني بر فرم استفاده کنم بايد db اون رو هم add کنم ديگه نه؟
    طبیعتاً از هز دیتابیسی که استفاده کرده اید باید آن را هم کپی کنید، البته عرف چنین است که از دیتابیس واحدی برای مدیریت کاربران و نیاز عادی سایت استفاده میکنند.

(البته بهتر می بود سوال را در تاپیک مجزایی میپرسیدید.)
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14 ممنون

سلام

.....
    (البته بهتر می بود سوال را در تاپیک مجزایی میپرسیدید.)
    موفق باشید.
    سلام.
    ممنون از جوابتون. تشکر نداشتم که ازتون تشکر کنم.

من مي خوام روي يک شبکه محلي اين برنامه دائمي باشه. يعني يکي از کامپيوترهارو بکنم سرور. حالا احتياجات اون سرور رو مي خوام. من با vs2008 مينويسم و توي web.config خودش 3.5 رو اضافه مي کنه. يعني مي شه اونو عوض کنم به 2؟ از کجا بايد بفهمم که به امکانات 3.5 احتياج دارم يا نه؟

حالا با اين تفاسير iis و framework هاي لازم و sql express کفايت مي کنن؟
    دسترسي بقيه سيستم ها به اين سيستم تنظيمات خاصي لازم داره؟

وقتي از مبتني بر فرم براي تاييد هويت کاربران استفاده مي کنيم خودش db جدايي مي سازه. از اين روش استفاده کردم چون همه چيزرو راحت خودش مديريت مي کنه. مثل پسورد کد شده و user تکراري و تعريف role و بقيه مسائل. مي شد خودم دستي با يک table اينکارو بکنم ولي به نظرم رسيد اين روش مطمئن تره.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شما خودتان در پروژه تان Sub Main را اضافه کرده اید یا نه؟ آیا از مباحث چند ریسمانی استفاده کرده اید؟

- میتوانید پروژه را برای یافتن Sub Main سرچ کنید و صفت STAThread را به آن اضافه کنید.

- یا اگر از چند ریسمانی استفاده کرده اید، بعد از تولید ریسمان جدید فرمان زیر را بدهید:
    (thread1.SetApartmentState(Systm.Threading.Apartme ntState.STA
    خیلی ببخشید ... ولی من نفهمیدم باید چی کار کنم.
    من sub main رو گشتم و دیدم که اولش عبارت STAThread هم وجود داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من sub main رو گشتم و دیدم که اولش عبارت stathread هم وجود داره
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یک راهی به نظرم میرسد ولی باید چک کنم و بعد هم باید مشکل را از ریشه حل کرد نه این راه حلی که الان در ذهنم است.
    میتوانید سورسی برایم آپلود کنید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من با vs2008 مينويسم و توي web.config خودش 3.5 رو اضافه مي کنه. يعني مي شه اونو عوض کنم به 2؟ از کجا بايد بفهمم که به امکانات 3.5 احتياج دارم يا نه؟
    امکاناتی مثل Ajax و WCF و LINQ و Silverlight+WPF و... جز نسخه Framework3 است و اگر برنامه شما شامل این عناصر نباشد به راحتی میتوانید برنامه را با framework2 و بدون مشکل اجرا کنید.

. يعني يکي از کامپيوترهارو بکنم سرور. حالا احتياجات اون سرور رو مي خوام
    حالا با اين تفاسير iis و framework هاي لازم و sql express کفايت مي کنن؟
    خوب شرایط فرق کرد، دیگر شما باید آخرین نسخه IIS را نصب کنید و چه بهتر که سیستم عامل شما یا Vista و یا Server2008 باشد.
    (که شامل نسخه هایی از Framework هم میشود)

در خصوص SqlServer هم باید دیتابیس را حتماً Attach کنید و بهتر است از نسخه های کاملتر sqlserver استفاده کنید و برنامه ssms را هم نصب کنید و فقط در صورتی میتوانید از نسخه express استفاده کنید که تعداد کلاینت ها و درخواستها کم باشد (و حجم دیتابیس نهایی هم زیر 4G باشد)

وقتي از مبتني بر فرم براي تاييد هويت کاربران استفاده مي کنيم خودش db جدايي مي سازه. از اين روش استفاده کردم چون همه چيزرو راحت خودش مديريت مي کنه. مثل پسورد کد شده و user تکراري و تعريف role و بقيه مسائل. مي شد خودم دستي با يک table اينکارو بکنم ولي به نظرم رسيد اين روش مطمئن تره.
    البته با این شرایط شما محدودیت دیتابیس ندارید و میتوانید هر چند تا که مورد نیازتان باشد را بسازید.

اون db آماده امکانات بسیار زیاد و گسترده ای دارد ولی اگر بلد باشید، خودتان هم میتوانید چیز مناسبی طراحی کنید ولی شاید نیاز هم نباشد.

اما یک دیتابیس مشترک این مزیت را دارد که به راحتی میتوانید سیستم سایت را یکپارچه کنید، مثلاً اگر بخواهید برای کاربرانتان قابل "پیغام خصوصی PM" قرار دهید یا یک نوع "صفحه کاربری خاصی" و... میتوانید از مقادیر موجود در جداول اصلی عضویت و اعتبار سنجی به همراه Join برای کارهای خود استفاده کنید.

بهرحال چون سرور در اختیار خودتان است، به راحتی میتوانید هر زمان نیازی احساس، تغییرات را اعمال کنید و یک دیتابیس بزرگ را بشکنید و یا چند دیتابیس را یک تکه کنید و... با کمترین میزان تغییر کد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یک راهی به نظرم میرسد ولی باید چک کنم و بعد هم باید مشکل را از ریشه حل کرد نه این راه حلی که الان در ذهنم است.
    میتوانید سورسی برایم آپلود کنید؟
    من پروژم رو آپلود کردم ... البته برای این که حجمش کم شه استیل برنامه م رو که bitmap کرده بودم و پشت فرممم گذاشته بودم رو برداشتم ... هر موقع وقت داشتید دانلود کنید و ببینید میتونید مشکل رو حل کنید یا نه :

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یک راهی به نظرم میرسد ولی باید چک کنم و بعد هم باید مشکل را از ریشه حل کرد نه این راه حلی که الان در ذهنم است
    بررسی کوتاهی کردم، متاسفانه راهی بجز همین مورد فوق پیدا نکردم!

به جای رویه Sub Main کد زیر را قرار دهید (قبلی را پاک کنید و این را قرار دهید.)
    کد:
    مشکل حل خواهد شد.
    موفق باشید.

9. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مشکل لود شدن فایل حل شده ولی یه مشکل دیگه ای داره، وقتی فایل رو باز میکنی لود میشه ولی keyword ها دیگه به رنگ تعیین شده در نمیان و همه مشکی میشن !!!!!!!!!!!!

آیا میدونید مشکل از چیه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    مشکل لود شدن فایل حل شده ولی یه مشکل دیگه ای داره، وقتی فایل رو باز میکنی لود میشه ولی keyword ها دیگه به رنگ تعیین شده در نمیان و همه مشکی میشن !!!!!!!!!!!!

آیا میدونید مشکل از چیه ؟
    دلیل واضح است.

این کنترلر با پسوند و فرمتهای مختلف متنی کار میکند و وقتی دستور بارگذاری فایلی را میدهید با توجه به پسوند فایل سعی میکند واسط IHighlightingStrategy مناسب را برای نمایش آن پسوند پیدا کند.
    درست عین خود VS که با توجه به پسوندی که باز شده فرمت نمایش رنگ را تغییر میدهد.

- یا باید بعد از هر باز کردن فایل فرمت را مجدداً تنظم کنید.
    - یا خودتان دستی فایل را بخوانیدگ
    - و بهتر از همه انکه پسوند دلخواه خود را رجیستر کنید تا کنترلر بدانید از این پس برای نمایش این پسوند خاص از این فرمت رنگی استفاده کند.

1)
    به دستورات form_load دستور زیر را اضافه کنید.
    کد:
    2) 3) پسوند در حال حاضر که من الکی نوشته ام abc است، شما باید به جای abc در کد Form_Load و فایل TextEditorFile.xshd.xml پسوند دلخواه خود را قرار دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •