من دیدم طرحت رو نظرم با آقایه فرشاد یکیه ولی مطمئنم اگر ادامه بدی طراحی رو آکادمیکش کنی طراح خیلی عالی میشی .
من دیدم طرحت رو نظرم با آقایه فرشاد یکیه ولی مطمئنم اگر ادامه بدی طراحی رو آکادمیکش کنی طراح خیلی عالی میشی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ای میل من هستش
وقتی با همین اولین کارت نا امید بشی که نمیشه .سعید جان دنیای اتومبیل دنیای بزرگ و بی رحمی هستش .
با تجربه ترین مدیرها مهندسین و مدیران طراحی به خاطر کوچکترین ضعف مارشون رو از دست میدن .به این سادگی ها نیست .
تو هیچوقت همون اسکچ رو دست کم نگیر چون پایه و اساس طراحی هستش .
ولی اگه دوس داری روی بخش فنی خودرو کار کنی پس اسکچ رو یاد بگیر ولی تحصیلت رو در بخش خودرو ادامه بده.
رشته تو خیلی بستر خوبی داره .لازم نیست همین اول همه بگن بیا کار کن .
صنعت خودرو خیلی بی رحمتر از اونی هستش که فکر میکنی.یک ماشین حاصل ذست یک نفر نیست تیمهای زیادی روی ماشین کار میکنن .از همون طراحان صنعتی شروع میشه بعد همون ها نمونه های سه بعدی دیچجیتالی کامپیوتری طراحی میکنن بعد پلتفرمی رو برای اون مشخص میکنن و با بدنه طتبیق میدن ساخت نمونه ها توی مقیاس های مخطلف تست های دیجیتالی و کلی چیز دیگه .
--------------------------------
Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:16.
=---------------------
Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:17.
اگه مایلی میتونی یکی یه عکس از یه زاویه ثابت براشون بفرستی.
![]()
------------
Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:17.
سعید جان خوشحالم که با هات اینجا آشنا شدم خب تنبلی زیاد خوب نیست خیلی خوشحال میشم بیشتر باهم آشنا بشیم.
سعید جان از بابت عکسا ممنونم
خیلی جالب هستش ولی کمی هم روش کار کن .جلو پنجره رو کمی ساده تر کن بازم برام جالب بود.
راستی حتما سعی کن تنبلی رو بذاری کنار و بری کلاس حتی واسه تدریس و کتاب هم زیاد بخون من الان با اینکه رشته خودم هیچ ارتباط مستقیمی با طراحی نداره ولی بیشتر از کتابای دانشگاه کتاب طراحی دارم .مطالعه که داری بیشترش کن.
ولی کلاس رو سعی مکن برو
اینجا تو تبریز جایی نیست که اگه بود حتما میرفتم.
من تاپیکتو خوندم امید وارم که موفق بشی حتما پیگیر مساله باش حتم دارم که موفق میشی اگر با شرکتای مهم در تماس باشی آینده خوبی در انتظارته ( بجز ایرانیا ) بعد که تولیدش کردن یادت باشه که اسم این ماشین رو پرشیا بذاری که نام ایران و ایرانی همیشه مال ماشینای ایران خودرو و سایپا نباشه ...
چشم رامین جان سعی میکنم.....
دوستان آخرین ایمل که عکس کامل برای BMW فرستادم اینو گفت ببینید میتونید کمک کنید
دفعه اول همین خط اول که دوباره نوشته رو گفت رفتم به این آدرس به زور یک ایمیل فرستادم و تمام عکس ها رو .....جواب داد توصیه میکنیم که طرح نو و ابتکاری خود را با گروه مجازی و نو آوری ما در میان بذار و بفرست میشه آدرس اون گروه رو از این لینکی که معرفی کرده پیدا کنید؟خودم دارم میگردم فعلا که نتونستم
We advise you to submit your innovative proposal by contacting our Virtual Innovation Agency.
Please see the following link for useful tips and information:
< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
Please note that we have deleted your designs.
Thank you for your interest in our company.
فکنم الافیه ها......راستی یکی از طرح دیگم اینه که اگه مثلا ماشین با سرعت 100 با یک دیوار ثابت تصادف کنه طبق مدار هیدرولیکی و کنورتوری که جولوی ماشین سوار میشه بهد از تصادف باز تاب نیروی تصادف با طوری انتقال به سازه ماشن داده میشه که انگار با سرعت 20 کیلومتر تصادف کرده......این رو هم بفرستم؟؟؟؟؟؟البته این رو 3 بعدی نکردما ولی اگه آماده شد ربطی داره که بفرستم؟؟؟
Last edited by p30world user; 10-10-2008 at 12:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)