واقعا هیچ راهی برای استفاده از تورنت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا هیچ راهی برای استفاده از تورنت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی هیچ راهی نیست؟
کی به شما گفته سپنتا پورتهای تورنت رو بسته؟
عزیز پورتهای تورنت باز هست و من به راحتی همین الان دارم تورنت دانلود میکنم
این هم عکس وضعیت تورنت من
![]()
بله دوست عزیز مشکل از من بود .... معذرت
سپنتا خیلی توپه![]()
ای کاش این توپ بودنش در ساپورت کردن مراکز مخابراتی که ساپورت نمی کنه هم بود(3 ساله هنوز تو منطقه ما نیومده)
شما مگه کدوم منطقه هستی؟
البته خود من هم خیلی انتظار کشیدم تا منطقه ما ساپورت شد.
اول که اصلا" منطقه ما adsl وجود نداشت و من از دیال آپ سپنتا استفاده میکردم
بعد هم که adsl اومد اول از همه صبا نت ساپورت کرد و من چند ماه از صبانت سرویس گرفتم تا بالاخره یه روز دیدم سپنتا تو سایتش زد که ساپورت میکنه
همون روز اول درخواست دادم و صبانت رو فسخ کردم![]()
این سپنتا چرا اینجوریه,اولش که سر گرفتن مدارک 3 دفعه ما رو سر گذاشتن قرار بود یک شنبه بیان 4 شنبه اومدن تازه گفتن ما یه بار اومدیم نبودین با موبایلم تماس گرفتیم بر نداشتید بعدم که اومدن مدارکو گرفتن بعد 8روز معطلی که زنگ می زنم میگن شما باید قبض مهر و آبان رو واسه ما می فرستادین گفتم خودتون گفتین 1/5 تا 1/7 رو می خوایم گفتن نه,گفتم اقلا یه تماس می گرفتین گفتن چندین بار هم به موبایلتون پیامک دادیم هم با تلفنتون تماس گرفتیم گفتم ندادین چون موبایلم همیشه روشن بوده از طرف شما پیامک نیومده ما هم همیشه خونه بودیم تماس نگرفتین شماره موبایل و خونه رو هم خوند درست بود ولی زیر بار نمی رفت آخرشم عصبانی شد گوش رو گذاشت . باز باید اقلا یه 7,8 روزی معطل باشیم.
اینا که از اول پاسخ گوییشون اینجوریه دیگه وای به حال سرویس دادنشون.
اگه باربد منو نکشهاینا که از اول پاسخ گوییشون اینجوریه دیگه وای به حال سرویس دادنشون.
باید بگم که انا لله و انا الیه راجعون
فکر کنم تو هم مثل من میشی
در هر ساعت 5-6 بار دیسکانکتی و هربار هم زنگ بزنی میگن مودم رو خاموش و روشن کنهیچکاره دیگه هم بلد نیستن
اقا باربد بیاد منو میکشهاین پست را نادیده بگیرید
![]()
دوست عزیز سپنتا کلا پشتیبان های طلب کاری داره و در مورد راه اندازی و ... هم هر روزی که گفتن شما 2 روز جلوتر بشنو
ولی کلا سرویس دهی خوبی دارن
من با dap 8 با اینکه سرویسم 128 هست با سرعت 18- 20 و گاهی تا 30 هم بالا میره ( البته dap نرم افزاره خوبی برای دانلوده ) و با اینکه من مطمئن بودم تو خونه ی ما بدلیل سیم کشی نا مناسب و فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی حتما نویز و افت سرعت دارم ولی سرویس تا الان که عالی بوده
البته تو منطقه ما فقط سپنتا نامحدود میداد ولی اگه داتک بده من 512 داتک با 50 تومن میگیرم چون سرویس های بالای 128 سپنتا واقعا نمیصرفه و گرونن ..........
در کل 128 رو با قیمته خوب و سرعت عالی الان از سپنتا دارم
دوست عزیز سپنتا کلا پشتیبان های طلب کاری داره و در مورد راه اندازی و ... هم هر روزی که گفتن شما 2 روز جلوتر بشنو
ولی کلا سرویس دهی خوبی دارن
من با dap 8 با اینکه سرویسم 128 هست با سرعت 18- 20 و گاهی تا 30 هم بالا میره ( البته dap نرم افزاره خوبی برای دانلوده ) و با اینکه من مطمئن بودم تو خونه ی ما بدلیل سیم کشی نا مناسب و فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی حتما نویز و افت سرعت دارم ولی سرویس تا الان که عالی بوده
البته تو منطقه ما فقط سپنتا نامحدود میداد ولی اگه داتک بده من 512 داتک با 50 تومن میگیرم چون سرویس های بالای 128 سپنتا واقعا نمیصرفه و گرونن ..........
در کل 128 رو با قیمته خوب و سرعت عالی الان از سپنتا دارم
واقعا اینجوریه؟اگه اینطوره بگید من قرارداد رو فسخش کنم,
راستی این سرویس نامحدودشون واقعیه یا فقط اسمشه؟یا اگه از یه حدی چه از لحاظ ساعت یا حجم بیشتر استفاده کنم برام محدودیت ایجاد می کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)