ممنون از جوابتون
باتوجه به اینکه من از نود32 نسخه eset smart security استفاده میکنم و در کنار اونم اسپای وار دکتر رو دارم ، نیازی به ایندو ندارم ولی برای اطمینان از امنیت سیستمم و اینکه همواره توصیه شده استفاده همزمان از بیش از یک آنتی اسپای وار برای هر سیستم تقریبا لازمه میخواستم از Hitman Pro که چند تا انجین داره کمک بگیرم ،حالا با توجه به راهنمائیتون چند تا سوال داشتم :
اولا" و مهمترین سوال:این که فرموده بودین: "بسیاری هم از این برنامه شاکی هستند و کاربران زیادی پس از استفاده از آن ناراضی بودند"
میخواستم بدونم نرم افزار فوق چه نوع مشکلات و یا عوارضی رو داشته یا به طور مشخص معایبش که باعث نارضایتی کاربرها شده چیه؟
دوما" این که فرموده بودین "پس از نصب برنامه ، اقدام به دانلود و نصب برنامه های زیر میکند" آیا امکان داره نرم افزار رو در کامپیوتر دیگه ای نصب کرد و پس از انجام دانلود ها اون رو به سیستم خودمون منتقل (کپی) کنیم چون با اینترنت کم سرعت!Dial up نمیشه دانلود انجام داد و مجبور به استفاده از کافی نت و... هستیم
سوما" آیا استفاده از ورژن رایگان حالت گارد(real time) داره که از سیستم بصورت فعال مراقبت کنه؟
چهارما " آیا با استفاده از ورژن رایگان آیا آنتی اسپای وارها آپدیت میشن و یا برای هرکدامشون باید جداگانه دنبال کرک و سریال بگردیم
و نهایتا از چه لینکی میشه نسخه رایگانش که دارای انجین جدید برنامه ها باشه رو دانلود کرد چون لینک های موجود در
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خرابن و از چگونگی ورژن نسخه سرچی هم نمیشه مطمئن بود
ببخشید که طولانی شد و زیاد سوال کردم