وقتي به منم ميگن ايييييييييي زورم ميگيره ميگن اينا كه نشد نون و آب نميدونن چند سال ديگه برام نون وآب ميشه![]()
وقتي به منم ميگن ايييييييييي زورم ميگيره ميگن اينا كه نشد نون و آب نميدونن چند سال ديگه برام نون وآب ميشه![]()
دانلود میشه کرد؟از کجا؟
از سایت خودش میتونی استفاده کنی.
البته شماره های جدید رو نمیشه.
معمولا 5-6 شمار هقبل رو میذاره
Last edited by Farshadd; 09-10-2008 at 13:01.
خب دیگه بحث نمیکنید؟
خب این ماه یک مطلب قابل توجه دیگه هم داشت که اونم در رابطه با نیسان 350z بود
در کل خودم به شخصه این ماشین خیلی دوست دارم و نسبت به امکاناتش قیمت فوق العاده ای داره
کلا مطلب جامع و خوبی هستش و از همه نظر ماشین بررسی کرده و همه نکته هاش گفته و ضمنا نظر بیل توماس هم توی آزمایشش آورده
بعد نسل جدید گل هست که همون طور گفتم این مطالب ترجمه ای فقط محاسن اتومبیل مینویسن و در رابطه با مشکلاتش بحث نمی کنن و فقط یک سری اطلاعات کلی میدن البته مقاله های آقای کیوان بنی هاشمی استثناست و واعا مطالب جامع و کاملی مینویسن
خب واقعا من خودم مشتاق بودم یه روز این نیسان رو تست کنن .واقعا هم دوس دارم این ماشین رو(اگه بشه یکی وارد کرد)
یعنی واقعا این ماشین رو تست واقعی کردن و سعی کردن تمام قابلیتهاش رو محک بزنن(از جرات صاحبش )
نه مثل fj که اصلا بیرون شهر نبرده بودنش.وفقط واسه خود نمایی صاحبش بود
واقعا جای 350z تو ایران خالیه ماشینی با این قدرت و کیفیت و این قیمت دیگه کی میرفت سراغ هیوندای کوپه
البته به صاحب ماشین هم بستگی داره و همین طور به نویسنده که جسارت آزمایش سنگین ماشین داره یا نه یا اصلا راننده حرفهای off road یا پیست هست یا نه
حالا این آخرین تست مجله بود .و میرسیم به آخر مجله کهه چند تا خبر از جمله نسل جدید فولکس گل یا گزارش گراندپری که واقعا گزارش نافصی شده .و در آخر هم اخبار بازار داخل کشور در مورد ماشینای وارداتی
خلاصه اینم از مجله این ماه یعنی شماره 1 سال 30 شماره 309
ختامش کردیم
مجله این ماه هم فکر کنم این هفته بیاد .
خب تقریبا توی یک ماه مجله بررسی کردیم و این ماه درسته مه خیلی مقایسه داشت ولی به نظرم 2تاشون خوب بود و بقیه زیاد ماسب نبود
در کل با یک سری تغییرات جزئی مجله ماشین میتونه خیلی سطحش بالاتر بره البته همن الانم سطحش از تمامی مجلات داخلی بالاتره ولی هنوز جای کار داره
خب این خیلی خوب هستش که مجله هوز جای پیشرفت داره .
من میخوام یه کاری کنم لینک این قسمت رو براشون ایمیل کنم تا خودشون شاید اومدن و نگاه کردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)