تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 25 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 249

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مجله ماشین

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

ممنون از نظرتون. واقعا خوب بود. آفرین

من هم با این نظر شما موافقم. اطرافیان هم همیشه میگن فکر اینا رو از سرت بیار بیرون، منم میگم اینا خود سر من هستن.

وقتي به منم ميگن ايييييييييي زورم ميگيره ميگن اينا كه نشد نون و آب نميدونن چند سال ديگه برام نون وآب ميشه

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چند نکته وجود دارد که لازم به یادآوری است
    دیر زمانی بود که ماهنامه‌ی ماشین را مطالعه می‌کردم و فاقد خودروی شخصی بودم.عده‌ای که علی‌الظاهر تحصیل‌کرده اما در تفکر بنظر من عوام بودند طعنه می‌زدند که تو ماشین نداری و مجله‌ی ماشین مشترک هستی و می‌خوانی؟! پاسخ می‌دادم برای بالا بردن سواد تخصصی‌ام است.همان موقع ماهنامه‌ی صنایع هوایی((چاپ وزارت دفاع)) را هم مشترک بودم.آیا معنی آن این بود که می‌خواستم هواپیمای شخصی داشته باشم یا الزاماً باید هواپیمای شخصی داشت و بعد آن ماهنامه را خواند؟!
    اگر مجله‌ای تخصصی و فنی را می‌خوانیم نباید حسرت به‌دل باشیم که خوب ما که این خودروهای جدید را نداریم پس چرا...؟.و اعصابمان بقول این دوستمان خرد شود!من هم جزو قدیمی‌هایی هستم که این ماهنامه را از گذشته‌ی دور مطالعه می‌کرده‌ام اما چنین طرز فکری هرگز نداشته‌ام.همواره هم اطلاعات تئوری-عملی فنی اینجانب برای دوستان و بستگانی که بعضاً هم در امر خودرو مجرب بوده‌اند راهگشا بوده است

نکته‌ی بعد اینست که متأسفانه وزارت ارشاد ایران در توزیع کاغذ وارداتی و یارانه‌ای و سایر تسهیلات ضروری چاپ و نشر،ظاهراً ((مثل گذشته)) هنوز تبعیض روا می‌دارد.به همین دلیل شاید اگر ماهنامه‌ی ماشین یک مجله‌ی دینی و... بود یا به ارگان‌ها ویا حزب‌های سیاسی و... وابسته می‌بود آنوقت با صفحات تمام‌رنگی و قیمتی نصف اینی که هست عرضه می‌شد... به همین دلیل است که تبلیغات برای حیات یک مجله‌ی مستقل و تخصصی بسیار ضروری است چرا که از یک طرف حق التألیف نویسنده‌ها،هزینه‌های بالای چاپ و نشر،سود فروشندگان و توزیع کنندگان باید پرداخت شود و از طرف دیگر صاحبان این نشریات از این راه معمولاً امرار معاش می‌کنند و باید حقوق خود و کارمندانشان را هم تأمین کنند.من همیشه خوشحال می‌شوم که می‌بینم تبلیغات این ماهنامه رو به رشد است چرا که امید به ماندگاری این مجله بیشتر می‌شود.مجله‌های زیاد و بسیار سودمندی را سراغ دارم که چون سودآوری پایینی برای ناشر داشت،در فراز و نشیب روزگار دیگر چاپ نشد و نمی‌خواهم این سرنوشت در انتظار مجله‌ی ماشین باشد.حتی سعی می‌کنم این مجله را اگر دانلود هم کرده‌ام،نسخه‌ی چاپی آن را هم خریداری کنم تا حمایتی جزئی از مجله‌ی محبوبم باشد
    البته از حق نباید گذشت که درست این است که صفحات تبلیغات،جزو صفحات رسمی مجله محسوب نشود

دانلود میشه کرد؟از کجا؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دانلود میشه کرد؟از کجا؟

از سایت خودش میتونی استفاده کنی.

البته شماره های جدید رو نمیشه.

معمولا 5-6 شمار هقبل رو میذاره

ضمناً در مسیر زیر نیز می‌توانید برخی شماره‌های مجله‌ی ماشین را دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Farshadd; 09-10-2008 at 13:01.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب دیگه بحث نمیکنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب این ماه یک مطلب قابل توجه دیگه هم داشت که اونم در رابطه با نیسان 350z بود
    در کل خودم به شخصه این ماشین خیلی دوست دارم و نسبت به امکاناتش قیمت فوق العاده ای داره
    کلا مطلب جامع و خوبی هستش و از همه نظر ماشین بررسی کرده و همه نکته هاش گفته و ضمنا نظر بیل توماس هم توی آزمایشش آورده
    بعد نسل جدید گل هست که همون طور گفتم این مطالب ترجمه ای فقط محاسن اتومبیل مینویسن و در رابطه با مشکلاتش بحث نمی کنن و فقط یک سری اطلاعات کلی میدن البته مقاله های آقای کیوان بنی هاشمی استثناست و واعا مطالب جامع و کاملی مینویسن

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب واقعا من خودم مشتاق بودم یه روز این نیسان رو تست کنن .واقعا هم دوس دارم این ماشین رو(اگه بشه یکی وارد کرد)
    یعنی واقعا این ماشین رو تست واقعی کردن و سعی کردن تمام قابلیتهاش رو محک بزنن(از جرات صاحبش )
    نه مثل fj که اصلا بیرون شهر نبرده بودنش.وفقط واسه خود نمایی صاحبش بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب واقعا من خودم مشتاق بودم یه روز این نیسان رو تست کنن .واقعا هم دوس دارم این ماشین رو(اگه بشه یکی وارد کرد)
    یعنی واقعا این ماشین رو تست واقعی کردن و سعی کردن تمام قابلیتهاش رو محک بزنن(از جرات صاحبش )
    نه مثل fj که اصلا بیرون شهر نبرده بودنش.وفقط واسه خود نمایی صاحبش بود
    واقعا جای 350z تو ایران خالیه ماشینی با این قدرت و کیفیت و این قیمت دیگه کی میرفت سراغ هیوندای کوپه

البته به صاحب ماشین هم بستگی داره و همین طور به نویسنده که جسارت آزمایش سنگین ماشین داره یا نه یا اصلا راننده حرفهای off road یا پیست هست یا نه

8. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا این آخرین تست مجله بود .و میرسیم به آخر مجله کهه چند تا خبر از جمله نسل جدید فولکس گل یا گزارش گراندپری که واقعا گزارش نافصی شده .و در آخر هم اخبار بازار داخل کشور در مورد ماشینای وارداتی
    خلاصه اینم از مجله این ماه یعنی شماره 1 سال 30 شماره 309
    ختامش کردیم
    مجله این ماه هم فکر کنم این هفته بیاد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب تقریبا توی یک ماه مجله بررسی کردیم و این ماه درسته مه خیلی مقایسه داشت ولی به نظرم 2تاشون خوب بود و بقیه زیاد ماسب نبود
    در کل با یک سری تغییرات جزئی مجله ماشین میتونه خیلی سطحش بالاتر بره البته همن الانم سطحش از تمامی مجلات داخلی بالاتره ولی هنوز جای کار داره

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب این خیلی خوب هستش که مجله هوز جای پیشرفت داره .
    من میخوام یه کاری کنم لینک این قسمت رو براشون ایمیل کنم تا خودشون شاید اومدن و نگاه کردن .

12. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •