اينطور كه معلومه هنوز 3 نفريم ولي من موندم كه چرا 1000 باراز اين تاپيك ديدن شده؟
دوست عزيز مستر بهتره كه ترجمه بشه چون ما فارسي هستيم و داريم روي يك سيستم عامل فارسي بحث ميكنيم.
اينطور كه معلومه هنوز 3 نفريم ولي من موندم كه چرا 1000 باراز اين تاپيك ديدن شده؟
دوست عزيز مستر بهتره كه ترجمه بشه چون ما فارسي هستيم و داريم روي يك سيستم عامل فارسي بحث ميكنيم.
باشه . منم می خواستم همینو بگم . ملت شما که دارین این تاپیک رو مورد لطف قرار می دید یه نظری هم بدید لطفا که ما انقدر گیج نزنیم . فکر کنم این تعداد دفعاتیه که خود ما به این تاپیک سر می زنیم نه کس دیگه !!!!
خوب اگه نه و ادم دیگه ای غیر لز ما این تاپیک رو میبینه چرا حد اقل یه ابراز وجود نمی کنه . حتی ادمینها هم کم محلی می کنن و نالطفی . لابد خودمونیم دیگه ...
اميدوارم كسالتت بر طرف شده باشهمريض بودم آنفولانزا گرفته بودم و د عالم هپروت بودم(واقعاَ خيلي سخته)![]()
اره پيداشون كردم البته كامل كامل نشده هنوز يك خورده ديگه كار دارهراستي لاوكدر گفتي در رابطه با بوت شدن يه سري مقاله فارسي نوشتي پيداشون كردي؟
اگر ترجمه بشه كه خوب هست مي تونيم از روي روشي كه تو مقاله گفته كارمون رو با برنامه شروع كنيمخوب انگار كار خودمه . تر جمش كنم ؟ يا نه ؟
در مورد بازديد كنندگان هم زياد مهم نيست فعلا مهم كارهاي هست كه ما بايد انجام بدهيم
من سعي مي كنم تو اين هفته مقاله بوت رو آماده كنم
راستي نت عزيز از كي مي توني شروع كني به اپلود كتاب مينيكس ؟
من منتظرم![]()
سلام اول سورس كد رو آپ ميكنم
بعد شروع به اسكن ميكنم.
در ضمن با ديدن شما دوستان دلگرمي ميگرم اينو جدي ميگم يه ذره هم شوخي نميكنم چون تو اين 5 -6 روزه خيلي سختي كشيدم
سورس كد مينيكس ارسال شد به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من سورس رو از خود سايت دريافت كردم
ممنون دارم مطالعه اش مي كنم
من مقاله بوت سكتور رو كامل كردم همراه با مثال![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين قدم اول ببينم مستر و نت عزيز چه مي كنيد![]()
موفق باشيد
![]()
منم ميرم مقاله رو تر جمه كنم . راستي كدو م يكيهمينيكه قرار بود دوستم تر جمه كنه ؟ اگه اره ok here we go
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)