عادل جون خیلی خیلی قشنگ شده ..... آفرین
عادل جون خیلی خیلی قشنگ شده ..... آفرین
Last edited by Farzad.wow; 27-09-2008 at 19:54.
عادل جان کار خودت رو تو گروه سخت تر کردی چون ممکنه بعضی کارایی که مربوط به zbrush می شه رو به تو بدیم (:![]()
آفرین خیلی کار قشنگی شده,جزییات صورت رو خیلی خوب در آوردی البته یکم شلوق شده اما به سن این بابا میخوره که صورتش انقدر چروک و خال داشته باشه.اون کلاه اولی زیاد خوب نیست..اما کلاه دومی خیلی بهش میاد..البته اگه بتونی یکم جزییاتش رو بیشتر بکنی.
بامپ کلاه کابویی هم اگه خواستی من دارم البته اگه خواستی texture دهی بکنی.منظورم جنس کلاه هستش.
ببخشید که عضو نشده انقدر دارم حرف میزنم.آخه من تازه فهمیدم همچین سایتی وجود داره.![]()
کلاهه عالی شد عادل جان,واقعا قشنگ درستش کردی.
حالا کدوم کلاه رو میزاری سرش اون قبلیه یا جدیده؟
مرسی فرزاد جون.عادل جون خیلی خیلی قشنگ شده ..... آفرین
نگو تورو خـــــــداعادل جان کار خودت رو تو گروه سخت تر کردی چون ممکنه بعضی کارایی که مربوط به zbrush می شه رو به تو بدیم (:![]()
اول از همه بگم شما دخترا چرا همتون تو یه روز ریختین و فروم رو قبضه کردین !آفرین خیلی کار قشنگی شده,جزییات صورت رو خیلی خوب در آوردی البته یکم شلوق شده اما به سن این بابا میخوره که صورتش انقدر چروک و خال داشته باشه.اون کلاه اولی زیاد خوب نیست..اما کلاه دومی خیلی بهش میاد..البته اگه بتونی یکم جزییاتش رو بیشتر بکنی.
بامپ کلاه کابویی هم اگه خواستی من دارم البته اگه خواستی texture دهی بکنی.منظورم جنس کلاه هستش.
ببخشید که عضو نشده انقدر دارم حرف میزنم.آخه من تازه فهمیدم همچین سایتی وجود داره.![]()
مرسی از نظرت.
هر کدوم شما بگی !کلاهه عالی شد عادل جان,واقعا قشنگ درستش کردی.
حالا کدوم کلاه رو میزاری سرش اون قبلیه یا جدیده؟![]()
ایول عادل جان
خیلی عالی کار کردی
ببینم عادل چه شکلی کلاهو ساختی
اصلا چه شکلی میشه چیزیرو تو Z-Brush ساخت
من تا الان یاد گرفتم یه جسم و وارد کن و روش کار کنم....
اگه میشه کمی راهنماییم کن....
ببین بهزاد جون کلا واسه اینکه یه چیزی تو زیبراش از صفر درست کنی باید از Zsphere شروع کنی.اون رو به هر شکلی که میخوای در میاری یا بهتر بگم یه جورایی مثه Bone تو مکسه.
وقتی شکلت همونی شد که میخوای ( البته تقریبا ) اون رو به حالت Edit میبری و کلید A رو از صفحه کلید میزنی.
همونطوری که میبینی شکلت به یه Low Poly تبدیل شده.حالا این وسط پلاگین های خوبی هستند که من خودمم باهشون کار میکنم.
یکی از این پلاگین ها که دست آدم رو خیلی رون میکنه اسمش هست SubToolMaster. که این پلاگین مثه همون Subtools خودمونه ولی خوب پیشرفته تر و دارای ابزار بیشتر.
پلاگینه دیگکه اسمش هست TransposeMaster که خوب فکر میکنم کمتر کسی باهش کار کرده باشه.ببین یه موقع هست شما یه کاراکتر میسازی بعد کلی Subtools داری
. منظورم اینه که دست رو جدا و بدن رو جدا و چشم رو جدا و همینطور تمام اجزا رو جدا ساختی Divide کارو هم زیاد کردی
. حالا تصمیم گرفتی که مثلا دستو بچرخونی !
خوب به نظر کاره غیر ممکنی میاد ولی این کار با این پلاگین امکان پذیره
. این پلاگین فوق العاده باعث میشه شما هر کدوم از Subtools هاتو که خواستی هر چقدر میخوای بچرخونی یا تغییر اندازه بدی.
امیدوارم توضیحات خوب بوده باشه.
موفق باشی.![]()
عادل جون اگه این پلاگینارو داری . می شه آپ کنی ...؟؟
چشم فرزاد جون.
این پلاگین SubToolMaster :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پلاگین TransposeMaster :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی عالی شده.
ببرش تو مکس و کارش رو نهایی کن.
ولی واقعا عالی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)