منم دقیقا همین مشکلو دارم...
وقتی اون 4 تا هم از رار در میارم توهرکدوم یه رار هست که باز اونا رو هم در میارم ولی دیگه ک÷ی نمیشن تو فولدر n-gage![]()
منم دقیقا همین مشکلو دارم...
وقتی اون 4 تا هم از رار در میارم توهرکدوم یه رار هست که باز اونا رو هم در میارم ولی دیگه ک÷ی نمیشن تو فولدر n-gage![]()
سلام به همه ...
چند روز پیش یکی از دوستام بازی رو دان کرد ... بهم زنگ زد و گفت تو منوهای بازی فقط Toturial اش بار هست و بقیه قفل هست ... که تو اون هم باید چند تا خط رو به هم وصل کردم ... میخواست بپرسه واقعا بازیش این شکلی هست یا نه ...
در ضمن می گفت از پست اول همین تاپیک دان کرد و توی اون فولدر یه فایل eng - فکر کنم منظورش فایل دانلودر سایت بودش -
قرار داشت ... بعد یه پوشه ی دیگه بود که توش secman و N-GagePatch بودش ... منم بهش گفتم صبر کن از بچه ها سوال کنم ...
حالا بهش بگم چیکار کنه ؟؟؟
گوشیش چیه؟ شاید تریل اجرا میشه؟!
اون فایل ها هم واسه هک قدیمیه! البته از وقتی ضمیمه شدهخیلی میگذره و دیگه اون فایل ها تو پک نیست...! پس خیلی وقته دانلود کرده: دی
البته اول بازی همونه..اونجا آموزشه..اونو که رد میکنه میره تو مرحله اول..!
شاد باشی![]()
N82 ... یعنی بازیش همون شکلی هستش ... خب اون NGagePatch چی ... اون چیه ... ؟
در ضمن می گفتش از تو فایل eng فایل نصب بازی رو Extract کرد ...
اون پچ واسه همین آرم تریله...!
بگو اون جا رو انجام بده ببینه بعدش چی میگه..!
شاد باشی![]()
درسته ... منم فکر می کردم Patch _ Unpatch باشه ... خب کلاینتش 1511 هست و نیازی بهش نداره ... فکر کنم باید همونجوری پیش بره ...
ممنون یونس جان
آقا این فایل رو یه چک بکنید . من 2 بار دان کردم اما باز نمیشه . میزنه فایل کراپت
فقط شما دان نکردید ! همه دان کردن و مشکلی نبوده !آقا این فایل رو یه چک بکنید . من 2 بار دان کردم اما باز نمیشه . میزنه فایل کراپت
اقا من يه مشكلي پيدا كردم...توي chapter 11 فكر كنم هست كه يه هيولا مياد من نميدونم بايد چيكار كنم هركاري هم ميكنم نميميره!!!
راه حلش چيه.؟
Last edited by shifter; 20-10-2009 at 09:48.
سلام
دوست عزیز اگه میتونی یه عکس از اون مرحله یا Boss بزار تا بهتر راهنماییت کنیم...!
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)