سلام حسین جان
ای بابا چسب نشده که
آقا من یه 6630 دارم که مثل ان70 بازش میکنم برات عکس میزارم.
فقط یکم صبر کن
امشب برات آمادش میکنم.
سلام حسین جان
ای بابا چسب نشده که
آقا من یه 6630 دارم که مثل ان70 بازش میکنم برات عکس میزارم.
فقط یکم صبر کن
امشب برات آمادش میکنم.
سلام
آماده شد.
تو عکس اولی نشون دادم که باید کجارو تمیز کنی.
ماله ان 70 همینجوره فقط طرف چپ برد هست(تو6630 سمت راست برد هست)
تویه این عکس دومی نشون دادم چجوری باید بازش کنی (البته با اعتماد به نفس)
تویه این عکس سومی نشون دادم کجاهارو باید تمیز کنی.
سه تا جا هست که تو دایره نشون دادم.
اینارو با یک مسواک که کمی به الکل آغشته هست تمیز میکنی.
رویه اون دوتا کانکتور محکم بکش ولی رویه اون دایره که اجزایه برد هست یکم یواشتر بکش.
ودرآخر فقط موفق باشی.
راستی یچیزه دیگه
اگه دقت کنی جایی که ال سی دی قرار داره یه چیزه آهنی مستطیلی دوره ال سی دی هست که اینا به وسیله یکسری پایه آهنی که هم رویه برد و هم رویه اون چیزه مستطیلی هست به هم وصل میشن. موقعی که ال سی دی رویه برد میخوابه به برد اتصال پیدا میکنن .اینارو چک کن که حتما دقیق اتصال داشته باشن.
Last edited by total_overdose; 18-02-2009 at 01:06.
گوشیم n73me
دکمه سمت راستش بعضی موقع که سریع نمیزنم دوبل کار میکنه
یعنی میخوام برم بک ، دوبار میره!
تا حالا بازش هم نکردم و بلد هم نیستم باز کنم فکر میکنم خاکی چیزی گرفته چون داخل lcd یه ذره کوچیک هستش
اگه راهنمایی کنید بازش کنم میتونم خودم درستش کنم.
Last edited by s_paliz; 20-02-2009 at 01:36.
سلام من n96 دارم . وقتی با وایرلسش میخوام وصل بشم می نویسه no gateway reply .
الان سیم کارتم 912 هستش .ولی وقتی ایرانسل میندازم با وایرلس راحت وصل میشه به اینترنت.
فکر کنم مشکل از 912 بودن سیمکارت هست .
کسی راه حلی نمیدونه ؟
تورو خدا کمکم کنيد
امروز یه برنامه تو گوشی اجرا کردم یهو ديدم رم گوشي هر چی فایل توش بوده مخفی شده .با رم ريدر به کامپيوتر وصلش کردم و backup از اون درایو گرفتم (واسه محکم کاری)
فقط توش پوشه های ,private,sys , system, FOUND.000 داره که پوشه FOUND حجمش 1.8 گیگه
برنامه جدید رو رم نصب میشه (خدا رو شکر نسوخته) ولی قبلیا مخفی شده ! باید چه کار کرد تا درست بشه کلي برنامه و فايل مهم توش داشتم
اگه فرمتش کنم نمیشه با برنامه , فایلها رو recover کرد ؟
خواهشن سریع جواب بدین که چی کار کنم !
Last edited by Backstreetboys; 21-02-2009 at 20:05.
این مسئله چیز سختی نیست دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
دوستان یک گوشی نوکیا 6500اسلاید 5 روز است خریدم وقتی وارد منومی شوم هنگ میکند وگیر میکند موبایل نواست فلش کردم مشکل حل نشد متشکر می شوم راهنمائی کنید
ضربه ای چیزی نخورده؟؟!!
سلام دوستان. گوشي من 5700 هستش. چندوقت پيش افتاد تو آب. اما سريع در آوردمش و ديدم باطريش خيس نشده. از اون روز شروع کرد پشت سر هم پيغام مي داد: Select enhacement ميداد. سه چهار روز بعد گوشي خاموش شد و تا روشنش مي کردم مجدد همينجوري مي شد. بردم يه تعميرکار موبايل و گفت دو تا آي سي رو تعمير کرده که البته من فکر مي کنم اينکارو هم نکرده!! اما درست نشد. يعني اصلا گوشي يه جوريه. يه روز فقط پشت سر هم و گاهي هر سه ثانيه ا ون پيغام Select enhacement رو مي ده و يک روز بعدش شروع مي کنه به خاموش روشن شدن. موقع خاموش شدنش هم اول اون منوي شات دون ظاهر ميشه. گاهي اوقات بلافاصله بعدش خاموش ميشهو گاهي هم شروع ميکنه خودش روي گزينه هاي منو حرکت کردن و انتخاب يه گزينه(مثلا يکي از پروفايلها). باز باطريشو اگه براي يه مدت چند دقيقه در بيارم و دوباره بذارم ممکنه تا چند ساعت فقط پيغام رو بده اما چند ساعت بعد دوباره خاموش و روشن شدنشو از سر مي گيره. حين اين خاموش و روشن شدن ها خيلي هم شارژ مصرف مي کنه.
خب ديگه. ميبينيد که حسابي جامع توضيح دادم. کسي مي تونه کمکم کنه و بگه بايد چيکارش کنم؟ مشکل از باطري نيست؟ از صفحه کليد چطور؟(آخه گاهي حس مي کنم انگاري کليدهاش گير دارن که هي ميره روي اين منو و خودبخود انتخاب ميکنه) فلش درستش نمي کنه؟ راستي ويروس يابي هم شده و مشکلي نداشته.
سلام بر دوستان گلم
ممنون بابت این تاپیک توپ
من نوکیا 3250 اکسپرس دارم که حدود 2 سال و خورده ای می شه که از خریدنش می گذره. روز اول - بدلیل ندونم کاری - نذاشتم که باطری آب بندی بشه ( همون 6 ساعت شارژ اولیه ). بعد 3 ساعت شارژ از برق کشیدمش. ازون به بعد باطری مشکل دیر شارژ شدن و زود خالی کردن شارژ داره...
حالا بگذریم. الان چندی هست باطریم عجیب غریب شده...وقتی شارژش پر هست، به محض این که یکی تماس می گیره و یا این که یه بار گوشی رو ری استارت می کنم شارژش به یک پله می رسه !!! در حالت استفاده پیاپی برای پحش آهنگ هم حد اکثر 3 ساعت دوام میاره (حتی اگه از هندزفری باشه ). وقتی هم که به شارژر می زنم ضرف 45 دقیق فول شارژ می شه ( درصورتی که قبلا 3 ساعت شارژش طول می کشید ). البته این رو هم بیافزایم که باطری گوشی باد هم کرده ( طوری که الان در پشت گوشی رو با چسب نواری چسبوندم!!! )
این طور که بوش میاد داره خطری میشه...اما چیزی که برام پرسش هست اینه که چرا باد می کنه و دلیل علمی این همه مسخره بازی چیه؟؟؟؟ لطفا یکی واسم توضیح بده تا گوشیم نترکیده !!!
Last edited by DariushGreat; 09-03-2009 at 13:21. دليل: غلط دستور زبانی داشتم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)