تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 96 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مسئله اول اینکه بعضی وقتا 7 8 روز باید از اول فصل بگذره تا اخراج بشی...
    مسئله دوم اینکه من سایت های زیرو کردم و چیزی که پیدا کردم این بود که مسئله یه bug هست که تو این بازی ایجاد شده و خیلیها بهش بر خوردن...بعضی جاها نوشته بود باید full version بخری که تا حدودی این قضیه منتفی شد...و توی این سایت خوندم که باید صبر کرد تا patch بیاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی google هم به این عنوان search کردم و نتایج خوبی گرفتم

FIFA Manager 09 Sacking Fix RELOADED

ولی متاسفانه جایی که patch رو گذاشته بود از این سایتهای دربو داغون پولی بود و نشد بگیرم اگه کسی تونست این جریان رو حل کنه یه خبری هم به من بده...

و اگه کسی cd گیر آورد که بعد یک ماه از فصل جدید اخراج نشد آمار بده کجا گرفته ما هم بریم بگیریم...
    من تا الان 2 بار خریدم این یه بارم روش فقط کار کنه من که کف کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب مثل اینکه هنوز دوستان به آخر یه فصل نرسیدن تا ضد حال بخورن...هر چند اگه نخورن جای بسی خوشحالیه....در هر صورت هنوز در جستجو هستم راهای مختلف و فایهای مختلفی رو دانلود کردم ولی هنوز افاقه نکرده....باید منتظر بود...خبری شد ما رو هم بی خبر بذارید....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من می خواستم یه آموزش کلی بذارم ولی کلی وقت میبره.بد مصب کلی اطلاعات داره.
    کسی سوالی داشت بپرسه
    موفق باشید
    ببخشید من یه سوال خیلی مهم دارم. من میخوام خودم یه لیگ بسازم و توش شرکت کنم چجوری باید این کارو کنم؟ از یکی دو نفر شنیدم که میشه این کار رو کرد ولی نتونستم خودم.
    از کجا میتونم یه سری تیم به خصوص رو انتخاب کنم و یه لیگ جدید تشکیل بدم؟ مثلا چنتا تیم از چنتا کشور مختلف منظورمه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ببخشید من یه سوال خیلی مهم دارم. من میخوام خودم یه لیگ بسازم و توش شرکت کنم چجوری باید این کارو کنم؟ از یکی دو نفر شنیدم که میشه این کار رو کرد ولی نتونستم خودم.
    از کجا میتونم یه سری تیم به خصوص رو انتخاب کنم و یه لیگ جدید تشکیل بدم؟ مثلا چنتا تیم از چنتا کشور مختلف منظورمه.
    سلام دوست عزیز.یه راه به ذهنم میرسه.
    شما می تونی به کل لیگ یک کشور رو ویرایش کنی.مثلاً کشور اوکراین یا ژاپن(کشورهایی که در این بازی لیگ دارند).برای ویرایش هم که حتماً می دونی باید بری تو محیط Editor.این محیط کلاً از محیط بازی جداست.میتونی از جایی که بازی نصب شده یا از Start ویندوز و شاخه ای که بازی در اون قرار داره پیداش کنی.
    اگر وارد محیط ادیتور بشی خودت متوجه میشی که چطور باید لیگی را ویرایش کرد.
    شما می تونی حتی جزئی ترین اطلاعات لیگ و باشگاه ها رو تغییر بدی.برو یه نگاه بنداز هرجا مشکلی بود در خدمتیم.
    ضمناً هر تغییری که در محیط ادیتور بازی انجام بدی،باید تغییرات رو در بازی وارد کنی.یه دکمه پایین ادیتور هست با مضمون ورود اطلاعات به بازی.و شما مجبور هستی که بازی جدیدی شروع کنی.یعنی Start New Game.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

راستی قابلیت های جالب و جدیدی به بازی اضافه شده.
    1-شما در قسمت زندگی خصوصی و اونجایی که تمرین گلف و ماهیگیری داره می تونید یه کوئیز داشته باشید.بدین صورت که وارد محیط امتحان که می شوید از شما سوالاتی تخصصی در زمینه بازی پرسیده میشه که البته محدودیت زمانی نداره،اما حتی اگه همون سوال اول رو غلط جواب بدید دیگه امتحان ادامه پیدا نمی کنه.
    مثلاً یکی از سوالات اینه که عکس چهارتا ورزشگاه رو نشون میده میگه که کدام یک ورزشگاه مثلاً تیم اوساسونا هست.
    هنوز نمی دونم نتیجه امتحان چه تاثیری در ما داره.

2-شما در حین بازی 3 بعدی و بدون ایست بازی می تونید به راحتی تغییرات دلخواه خودتون رو در ارنج تیم،چگونگی بازی تیم و بازیکنان و ... داشته باشید.مثلاً وقتی تیمتون جلو هست می تونید بگید که تیم شروع به وقت کشی کنه.

یه سری امکانات دیگه هم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

اون امتحان اصلیش نوشته مربوط به اخر فصل میشه و میتونی خودت رو اماده کنی تا توی امتحان اخر فصل شرکت کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

اون امتحان اصلیش نوشته مربوط به اخر فصل میشه و میتونی خودت رو اماده کنی تا توی امتحان اخر فصل شرکت کنی
    ولی من یکی دو با رتو امتحان شرکت کردم.البته همون سوال اول و دوم رو اشتباه جواب دادم و امتحان تموم شد.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    برای بازی حتما باید رم 1 گیگ داشت؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوستان
    بعید می دونم با رم 1 گیگ جواب بده.اگر هم بتونی با این مقدار رم بازی کنی مطمئن باش لود شدن و رفتن به روز بعد خیلی زیاد طول می کشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •