تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 80 از 80

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید 4850 Ati

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان 4870.............ddr چنده؟؟؟؟
    ddr5
    برو حال کن
    3600 مگاهرتز
    البته تا 4500 هم اورکلاک می شه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من دیگه یاد گرفتم از این بحثا نکنم . چون مدیر بخش پستم رو پاک میکنه ! من اون بنچمارک رو برای این گذاشتم که بگم ، Q6600 تو بازی کم نمیاره. نه که بخوام قدرتشو ثابت کنم . الان هم بنچهای زیاد در مورد قدرت Q6600 دارم ولی نمیذارم و تایپک رو شلوغ نمیکنم. کارشناسها برای کسانی که عجله دارن Q6600 رو پیشنهاد میدن . من نمیدون چجوری منظورم رو بگم ؟! اگه کسی مرغش یه پا داره ، من نمیتونم قانعش کنم . پس بحث رو تموم میکنم . من نظرم رو برای خودم نگه میدارم و q6600 پیشنهاد میکنم ، شما هم برو e8400 پیشنهاد بده . ولی وقتی بازیها با 4 هسته بهینه شدن ، خودت جواب اون کسی رو که بهش e8400 پیشنهاد دادی رو بده . من هم از اینکه q6600 پیشنهاد دادم ، خوشحال میشم.
    البته وقتی که بازی ها برای کار با چهار هسته ای ها بهینه بشن هم 6600 خیلی از 8400 جلو نمی زنه. چون ساختارش طوری هست که بازی ها نمی تونند قدرتشون استفاده کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ddr5
    برو حال کن
    3600 مگاهرتز
    البته تا 4500 هم اورکلاک می شه.
    ايول......بدون پردازنده ميشه ازش استفاده كرد؟؟؟؟؟يعني ميشه بازي كرايسيس رو روي آخرين تنضيماتش بازي كرد؟؟؟؟يا اين كارت قدرتشو از پردازنده ميگيره؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ايول......بدون پردازنده ميشه ازش استفاده كرد؟؟؟؟؟يعني ميشه بازي كرايسيس رو روي آخرين تنضيماتش بازي كرد؟؟؟؟يا اين كارت قدرتشو از پردازنده ميگيره؟؟؟؟؟
    مگه بدون پردازنده می شه؟
    بله ، البته در رزولوشن 1280*1024 یا کمتر
    منظورتون از این که قدرتش رو از پردازنده می گیره چیه؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

البته وقتی که بازی ها برای کار با چهار هسته ای ها بهینه بشن هم 6600 خیلی از 8400 جلو نمی زنه. چون ساختارش طوری هست که بازی ها نمی تونند قدرتشون استفاده کنند.
    ساختارش چجوری هست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ساختارش چجوری هست ؟
    2 تا پردازنده ی 2 هسته ای که با یک رابطی با فرکانس فرکانس مسیر با هم مرتبط هستند و برای همین وقتی اطلاعات بازی بین 2 تا حافظه ی کش جداگونه پخش می شه ، پیدا کردن اطلاعات برای پردازنده طول می کشه در حالی که مهمترین عامل افزایش کارایی بعد از فرکانس ، حافظه ی کش هست.
    در ضمن در بازی ها ، پردازش به صورت پیوسته هست و زمانی که دیتا بخواد از یک مسیر با سرعت کم بین هسته ها جابجا بشه باعث اتلاف زمان می شه و برای همین 2 هسته ای ها برای بازی ها بهترند.

7. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

منم میگم خرید 8400 الان معقولانه تر باشه . تازه درسته یه روزی بازی ها با پردازنده های چهار هسته ای بهینه میشن ولی دلیل نیست که دو هسته ای اصلا نتونه کاری کنه.شاید نشه بهترین فریم رو گرفت ولی بازم خیلی خوبه.

در ضمن فکر کنم این تاپیک برای خرید 4850 باشه نه جر و بحث راجع به cpu های دو هسته ای و چهار هسته ای !

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منم میگم خرید 8400 الان معقولانه تر باشه . تازه درسته یه روزی بازی ها با پردازنده های چهار هسته ای بهینه میشن ولی دلیل نیست که دو هسته ای اصلا نتونه کاری کنه.شاید نشه بهترین فریم رو گرفت ولی بازم خیلی خوبه.

در ضمن فکر کنم این تاپیک برای خرید 4850 باشه نه جر و بحث راجع به cpu های دو هسته ای و چهار هسته ای !
    بله . درسته . ولی دوستمون گفت که 4850 آیا سی پی یو 4 هسته ای میخواد ، از همونجا صحبت سی پی یو شروع شد . الان هم کاملا بحث منحرف شده !

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

پرفوسور عــــــــاشق 4 هسته ایه!!!

تور هر پستش یه بار می گه 6600 یه بار می گه 4 هســته ای!

11. این کاربر از rezidentevilone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بهتره که بحث منحرف نشه ، اگه موضوع تموم شدست ، خوب بگید که یکی از مدیران تاپیک رو ببنده.
    در ضمن پروفسور در تمام پست هاش از 4 هسته ای حرف نمی زنه و در نیمی از اون ها در باره ی 4870 حرف می زنه.

13. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •