سلام و خسته نباشي به شما ، برنامش برا كامپيوتر هم هست كه من دانلودش كنم آخه ميخوام وقتي با كامپيوترم كار ميكنم هم با اون بالا بيام اگه كمكم كنين ممنون ميشم.
سلام و خسته نباشي به شما ، برنامش برا كامپيوتر هم هست كه من دانلودش كنم آخه ميخوام وقتي با كامپيوترم كار ميكنم هم با اون بالا بيام اگه كمكم كنين ممنون ميشم.
سلام حدود 6 ماه پیش آواکس نسخه تحت وب خودش رو معرفی کرد که برای چت با پی سی میتونین از اون استفاده کنین.اینم آدرسش :اگه این طوری مشکلتون حل نشد برنامه ای هست به اسم MPower Player که با استفاده ز اغون میتونین برنامه آواکس رو تو کامپیوترتون اجرا کنید که از این آدرس قابل دانلود هست و لینک هم سالمه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بازم مشکلی داشتین اطلاع بدین.در ضمن همینجا به همه ی دوستان اطلاع میدم که با زمحت های بی دریغ دکتر وحید به زودی نسخه کامل آواکس با ظاهری متفاوت تر از همیشه عرضه خواهد شد.با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
shmessenger كه از اين خيلي بهتره هزينشم كمه
سلام
من که هر کار میکنم نمیتونم دانلود کنم
یکی کمک کنه
ضمنا یه سوال با این برنامه میشه با ایدی یاهو چت کرد یا باید ایدی مخصوصش رو بسازیم
با تشکر
سلام من از ebuddy استفاده میکنم و راحت هم هستم.فقط ورژنی که استفاده میکنم قدیمیه
version 0.91.0 build 2840
اگه دوستان ورژن جدید تر دارین لطفا لینک دانلودش رو بدین.ممنون میشم
سلام دوست عزیز لینک های دانلود سالم هستند دیگه نمیدونم شما چه جوری و با چی میزنی که میگی دانلود نمیشه!!؟در مورد سوال دومتون هم باید بگم که فعلا این امکان در این نسخه ار آواکس موجود نیست که بشه با یاهو و ... چت کرد باید آی دی مخصوص سرورهای خود نر م افزار بسازید.
این نرم افزار مربوط به این تاپیک نیست احتمالا توی انجمن میتونید این نرم افزار رو پیدا کنید.![]()
Last edited by djjamal; 16-11-2009 at 17:21.
دستت درد نکنه عزیز
الان دانلود کردم
اما حتما خوبه![]()
سلام می خواستم بدونم این برنامه چطوری کار می کنه؟
زمانی که بالا می اید پسوورد ونایک می خواهد
باید چه چیزی در انها بزنیم؟
nick and password???????
سلام اگه شما قبلا ثبت نام کرده باشین خوب یوزر پس قبلیتون رو میزنید اگزم آی دی ندارید یه چیزی بنویسید مثلا smartrohi و در قسمت پسوردم همینطور.اگه آی دی شما قبلا توسط فرد دیگه ای ساخته شده باشه که قبول نمکینه و الا از شما میپرسه که آیا یوزر جدیدین و شما هم یس می زنید.بعد از شما میخواد که اطلاعات شخصی مثل اسم و تاریخ تولد و ... انتخاب کنید که اختیاری هست.بعد از این شما مستقیما به ایرانیان روم آواکس منتقل میشید که ان شاالله روم های دیگه و چیزهایی دیگه ای هم یاد خواهید گرفت.
ضمن اینکه برنامه خودش شمارو راهنمایی میکنه.
آقا، یه برنامه واسه چت با موبایل، کم حجم سراغ ندارین که بتونم روی 5200 نصب کنم و کار کنه ؟
آخه کارایی این گوشی واسه جاوا ضعیفه
اگه میشه یه برنامه واسه من معرفی کنید که من بتونم با این گوشی چت کنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)