من که بازی رو گرفتم ولی فعلا وقت نیست که بازی کنم بعد از تموم کردن بازی ها ییی که دارم میزنم اینم نصب میکنم
من که بازی رو گرفتم ولی فعلا وقت نیست که بازی کنم بعد از تموم کردن بازی ها ییی که دارم میزنم اینم نصب میکنم
بازی چرا Save نداره ؟ پس چه جوری سیو میشه ؟
بايد هر chapterرو كه شروع مي كني تمومش كني فكر كنم!!!چون بازيم همه chapterهاش باز هستش checkpoint
و autosave نداره يا شايدم من دقت نكردم ولي خود من هر chapterرو كه شروع كردم تموم كردم و وسطش ول نكردم بيام بيرون.ولي خب اگه chapterها باز نبود به نظر من خيلي بهتر ميشد
من اولش تا اونجایی که یه خونه امن بود رفتم . در رو بستم . بعد یه چیز هایی نوشت و بازی لود شد و ادامه داد . اما وقتی خارج شدم دیدم Save نشده .
اره ديگه اينم اين مدليه !!! ولي مگه خودت نمي توني مرحله انتخاب كني؟؟؟خب از اون مرحله اي كه اومدي بيرون از همون ادامه بده . حالا خوشت اومده از بازي ؟؟؟از سبكش , گرافيكش و ... ؟؟؟
امروز بازی رو گرفتم!
اصلا یه بازی خارقالعاده نیست!گرافیک معمولی داره! گیمپلی بدی نداره! به نظر من تواین سبک ااز بازیها به پای dead space اصلا نمی رسه! نه اون هیجان رو نداره و نه ااون گرافیک و....
بازی هیجان نداره! زامبی ها مشت و لگد می زنن!!! خیلی جالبه اینطور زامبی دیگه ندیده بودیم که دیدیم!
و در کل گول امتیاز های داده شده به این بازی رو نخورید که این امتیازها بیشتر برای قسمت ملتی پلیر بازی هستش! که گویا عالی کار شده!
به نظر من اگه کسی این رو بازی نکنه چیزی رو از دست نداده!
والا من که همین مقدار رو بازی کردم . البته از همین چند دقیقه بازی خوشم نیومد .مثل فیلم رزیدنت ایول همش بین زامبیاست . داستان خاصی هم به نظر نمیرسه داشته باشه .
بازی رو امروز برای xbox 360 گرفتم
از اون چیزی که من فکر میکردم و پیشینه ذهنی داشتم بالاتر و بهتر بود مخصوصا گرافیک
چون نورپردازی و بافت قابل قبولی داره مخصوصا نور پردازی
نکته اصلی هیجان بالای بازیه
وقتی به صورت دسته جمعی با استفاده از مسلسل و shotgun شروع به کشتن zombie های بیشماری که از در و دیوار رو سر ادم هوار میشن میکنید غرق بازی میشین
موفق باشید
سلام
من همین الان دارم بازی رو نصب میکنم
امیدوارم بازیش خوب باشه و زد حال نخورم
من كه بسيار با بازي حال كردم ،
دوستان يك سوال : من همون اول مسلسل رو بردارم بهتره يا شات گان ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)