دوستان کیفیت hd رو هم سری x داره و هم w ؟
اگر منظورت ّFull Hd است، هر دوشون Full Hd هستند. اونی که Full Hd است HD هم هست دیگه!
دوستان الان داشتم این کانالهای hd رو سرچ میردم. دیدم همش کارتیه. حالا سوالم اینه اگه این Humax یا ----- هایی که hd میگیرین این کارتها رو باز میکنن. جدا میخوام این ----- رو بخرم. البته اگه مطمئن شم هم سری w&x سونی هر دو hd(high defenision) رو میگیرن.
اینم لیست کانالهای hd
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به دلیل مخارج بالای HD کردن یه شبکه مسلما کارتیش میکنن.وستان الان داشتم این کانالهای hd رو سرچ میردم. دیدم همش کارتیه. حالا سوالم اینه اگه این Humax یا ----- هایی که hd میگیرین این کارتها رو باز میکنن. جدا میخوام این ----- رو بخرم. البته اگه مطمئن شم هم سری w&x سونی هر دو hd(high defenision) رو میگیرن.
آقا مطمئن باش که این TVها HD هستن.
اصلا بزار روشنت کنم، هر چی LCD و Plasma تو بازار هست همه HD هستن.
آقا خیلی ممنون. ولی نگفتید اگه اون رسیوری که گفتید بگیرم این کارتی ها باز میشه؟
والا نمیدونم. باید این سوالو توی انجمن های ماهواره پرسید!ولی نگفتید اگه اون رسیوری که گفتید بگیرم این کارتی ها باز میشه؟
ویرایش:
حالا حتما که نباید تو p30world باشه!انجمن ماهواره که نبید. من چی کار کنم
Last edited by SAEED_BARCELONA; 05-01-2009 at 14:08.
رسیورهایی که شما گفتید کانالهای hd را به این راحتی باز نمیکنند، یا باید کارت اصل یا تقلبی اون پکیج را داشته باشید یا از سیستم شرینگ استفاده کنید.
ولی کاری که از همه اینها با صرفه تر و بهتر است خرید کرات --- برای کامپیوتر و اتصال کامپیوتر به تی وی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)