تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 8 از 262 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كفاشيان در گفت و گو با فارس:
    بايد مشكل پخش مسابقه ايران و كره‌شمالي تا امشب حل شود
    خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: پخش مسابقه تيم ملي مقابل كره شمالي يك از مباحث ملي است و بايد اين مشكل تا امشب حل شود.
    علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد عدم توافق نهايي Afc با صدا و سيما براي پخش مسابقه تيم هاي ملي ايران و كره شمالي در مرحله مقدماتي جهامي جهاني 2010 اظهار داشت: بعد از جلسه هماهنگي بازي، با ناظر مالزيايي صحبت كرديم و بدون شك با صحبت هاي نهايي حاج شنكر كمر الدين و مديران صدا و سيما، اين مشكل امشب حل خواهد شد.
    وي ادامه داد: به هر حال تيم ملي در شرايط حساس قرار دارد و بايد مسابقات اين تيم از تلويزيون پخش شود، بنابراين مي‌بايستي اين مشكل بر طرف شود.
    رئيس فدراسيون فوتبال عنوان كرد: مذاكرات بين ناظر Af، مديران صدا و سيما و مسئولان فدراسيون در حال پيگيري است و اطمينان دارم كه فردا مسابقه تيم ملي با كره شمالي پخش خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این چند روز خبری از مسعود شجاعی نخوندم!
    به تیم ملی اومده؟

بعد از درخشش فوتسالی ها خدا کنه فوتبالی ها هم بترکونند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گزارش AFC از شرايط تيم ملي ايران
    غيبت کريمي، بازگشت مهدوي کيا را تحت تاثير قرار داد

عليرغم رويارويي با حريفي ناشناخته، علي دايي مربي ايران تاکيد کرد که بازيکنانش با آمادگي کامل در ورزشگاه آزادي با کره شمالي روبرو مي شوند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا، کره شمالي که اينک با 4 امتياز صدرنشين گروه دوم است فقط بدليل تفاضل بهتر بالاتر از عربستان قرار گرفته، هر چند موفقيت روز چهارشنبه ايران مي تواند وضعيت گروه را بهم بريزد.

دايي که هرگز نخواست حريف را دست کم بگيرد گفت: "بازي با کره شمالي حساس است. ما هر سه امتياز را لازم داريم چون در خانه بازي مي کنيم."

ايران در اولين بازي در عربستان به تساوي مهمي رسيد و با حساب 1-1 يک امتياز بدست آورد. کره شمالي هم که در امارات توانسته بود 2-1 برنده باشد در بازي دوم در شانگهاي با کره جنوبي 1-1 مساوي کرد.

سرمربي ايران ادامه داد: "آنها در بازيهاي قبلي نشان دادند که حريف آساني نيستند اما من مطمئن هستم که نمي توانند بهتر از ما ظاهر شوند."

دايي با تاکيد به قدرت کره شمالي در ضد حمله ها به سه بازيکن خطرناک آنها هونگ يونگ جو، مون اين گوک و ان يونگ هاک اشاره دارد و مي گويد: "به همه بازيکنان تاکيد کردم که نبايد در دام ضد حمله آنها بيفتند."

مربي ايران پس از ديدن سه بازي آخر کره شمالي معتقد است که حريف با چينش 1-6-3 به ميدان مي آيد و در دفاع بسته اش هر لحظه امکان بروز ضدحمله وجود دارد.

فردا ساعت 17 به وقت تهران دو تيم در وضعيتي براي چهاردهمين بار مقابل هم قرار مي گيرند که ايران هيچوقت بازنده اين جدال نبوده است.

در اين بازي "آندرانيک تيموريان" و "وحيد هاشميان" مصدوم هستند اما نبود علي کريمي بازيکن سابق بايرن مونيخ بيش از هرنام ديگري خبرساز بوده است.

او که در بازگشت به ليگ ايران در دو هفته اخير چهره ديگري نشان داد و با زدن 4 گل محبوبيت دوباره اي پيدا کرد تا بلافاصله به تيم ملي دعوت شد اما ناگهان در نامه اي رسمي به رئيس فدراسيون فوتبال اعلام خداحافظي کرد تا همه را با سوال بزرگي روبرو کند.

سوالي که علي دايي مي توانست جواب اصلي آنرا بدهد. او درباره خداحافظي کريمي به خبرنگاران گفت: "او خوب بازي کرد و به تيم ملي دعوت شد. اگر من جاي او بودم به تيم ملي مي آمدم و بازي مي کردم. اما به هرحال تيم ما وابسته به هيچ نفر خاصي نيست و ما با يازده نفر در داخل زمين ظاهر مي شويم."

غيبت کريمي حتي آمدن مهدوي کيا را هم زير سايه برد و اتفاق مهم بازگشت کاپيتان تيم ملي با 103 بازي ملي را تحت تاثير قرار داد.

مهدوي کيا با برگشتن به تيم ملي ميانگين تجربه تيمي را که به شدت پايين افتاده بود بالا برد.

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

داور اون بازی استرالیایی نبود و عرب بود.

چيزايي كه گفتم از راديو شنيدم
    به همين دليل مطمئنم
    در مورد نفوذ اعراب خيلي صحبت كردند و گفتند كه اونا يه داور جوانشون رو به مسابقات جام جهاني فرستادند در حاليكه شايسته تر از اون داور خيلي ها بودند .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا
    عربا پیش فیفا هیچ پخی نیستن.البته شاید جدیدا شده باشن ولی کلا کشورای جنوب شرقی آسیا مثل ژاپن و کره نفوذ بیشتری دارن روی فیفا.
    ولی بازم میگم که داور بازی ایران عربستان توی 2002 عرب بود نه استرالیایی

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

دقیقا!
    منم به دلم 3-1 افتاده!!

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دقیقا!
    منم به دلم 3-1 افتاده!!
    یه دونه اضافه افتاده 2-1 شد

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

میتونستیم با گل های بیشتر ببریم
    تنبلی کردن بچه ها !!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالله رحمتی
    3-4تا توپ خیلی خطری رو گرفتا
    دمشون گرم که لو ندادن
    کره هم خیلی قوی شده(البته اینا هم یه کم شل گرفتن)
    خطیبی بد بازی کرد.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ماشالله رحمتی
    3-4تا توپ خیلی خطری رو گرفتا
    دمشون گرم که لو ندادن
    کره هم خیلی قوی شده(البته اینا هم یه کم شل گرفتن)
    خطیبی بد بازی کرد.
    تأیید میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •