تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 87

نام تاپيک: مزدا 3 تيپ 3 يا زانتیا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مزدا 3 یعنی زندگی ...

2. این کاربر از arsalan_secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها سلام امروز بابام گفت ميخوام ماشينرو بفروشم و زانتيا بگيرم من گفتم مزدا بهتره
    نظر شما چيه كدوم لطفا با دلايل فني ممنون ميشم
    faghat mazda mashine france ro alalkhosos citroen ro bayad behesh sha.....d.to europa megan age mekhahe tond tond bere peshe mecanicet citroen bekhar taze in harf dar morede mashinhaye jadedeshe na xantia ke male daheye navade

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    salmas

پيش فرض

سلام.آقايون جمعا خسته نباشيد آقا يه سوال داشتم با 16-17تومن ميشه يه مزدا3 يا زانتيا چه مدلي ميدن ؟يه راهنمايي بكنين چه مدلي ميشه خريد با اين پول

داره خودمونی میشه amir camaross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    از نظر شتاب هر دو یکی هستن (ممکنه مزدا 3 یکم بهتر باشه).ولی زانتیا 2000که اصلا قابل مقایسه نیست.
    از نظر ایمنی و راحتی سرنشین زانتیا خیلی بهتره.
    زانتیا به دلیل بهره گیری از سیستم تعلیق پیشرفته واتوماتیک خیلی از مزدا3 سرتره و تو دست انداز ها بهتر جواب میده.
    وزانتیا به دلیل بهره گیری طراحی آیرودینامیکتر از مزدا بهتره. ازنظر پایداری نیز هر دو یکی هستن.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هر دوتاش خوبه نمیشه گفت که کدومش سرتره مزدا 3 جدید تره در عوض زانتیا عامه پسندتره .......................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ماشين 17 سال پيش رو با ماشين روز دنيا مقايسه نكنيد . پدر بزرگ من يه روزي پهلوون وسط گود زورخونه بود ولي الان استخوناشم پوسيده . من بيشتر از ده ماهه كه دارم براي خريد يه ماشين با موتور 2000 تحقيق ميكنم بين آوانته زانتيا مگان مزدا3 و سراتو بالاخره بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيده كه مزدا 3 از همشون بهتره اگه بخاييم بين 5 تا ماشيني كه گفتم اولويت بندي بكنيم به اين ترتيب ميشه : 1-مزدا 3 2-مگان 3- سراتو 4-آوانته 5-زانتيا . باور كنيد من هيچكدوم از ماشينايي كه گفتم رو ندارم و به خاطر همين با تعصب حرف نميزنم ولي خداييش مزدا3 با زانتيا اصلا قابل قياس نيست شما الان از اين آشغالي كه بهش ميگن زانتيا غير از ايران تو هيچ جاي دنيا نميبينيد . من خودم قبلا گل داشتم تجربه رانندگي با زانتيا رو هم دارم خداييش گل 17 ميليوني از زانتاي 27 ميليوني به نظر من بهتر بود .  

8. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

ماشين 17 سال پيش رو با ماشين روز دنيا مقايسه نكنيد . پدر بزرگ من يه روزي پهلوون وسط گود زورخونه بود ولي الان استخوناشم پوسيده . من بيشتر از ده ماهه كه دارم براي خريد يه ماشين با موتور 2000 تحقيق ميكنم بين آوانته زانتيا مگان مزدا3 و سراتو بالاخره بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيده كه مزدا 3 از همشون بهتره اگه بخاييم بين 5 تا ماشيني كه گفتم اولويت بندي بكنيم به اين ترتيب ميشه : 1-مزدا 3 2-مگان 3- سراتو 4-آوانته 5-زانتيا . باور كنيد من هيچكدوم از ماشينايي كه گفتم رو ندارم و به خاطر همين با تعصب حرف نميزنم ولي خداييش مزدا3 با زانتيا اصلا قابل قياس نيست شما الان از اين آشغالي كه بهش ميگن زانتيا غير از ايران تو هيچ جاي دنيا نميبينيد . من خودم قبلا گل داشتم تجربه رانندگي با زانتيا رو هم دارم خداييش گل 17 ميليوني از زانتاي 27 ميليوني به نظر من بهتر بود .  
    عزیز جان شما زیر خاکی کشیدی بیرون عزیز منم اون موقع به این نتیحه شما یعنی مزدا 3 رسیدم ولی به دلایلی پول جور نشد (در اصل شد ولی خرج شد ) الانم یکی از فرقون های ساخت وطن به اسم سمند دارم
    بد داغ دلمو تازه کردی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من مي گم مزدا 3 زانتيا رو سال 1995 ساختن و مزدا3 رو 2004 يعني 9 سال مزدا 3 بروز تره من خودم مي خواستم تا 2 ماه پيش مزدا 3 تيپ 3 رو بگيرم اما الان مي خوام سوناتا بگيرم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط مگان 2000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران-يوسف آباد

پيش فرض

به نظر من اگه 31 ميليون پول داري برو مگان 2000 بگير
    6 تا ايربگ داره
    ايمني سرقتشم بيشتره.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •