مزدا 3 یعنی زندگی ...
مزدا 3 یعنی زندگی ...
faghat mazda mashine france ro alalkhosos citroen ro bayad behesh sha.....d.to europa megan age mekhahe tond tond bere peshe mecanicet citroen bekhar taze in harf dar morede mashinhaye jadedeshe na xantia ke male daheye navade
سلام.آقايون جمعا خسته نباشيد آقا يه سوال داشتم با 16-17تومن ميشه يه مزدا3 يا زانتيا چه مدلي ميدن ؟يه راهنمايي بكنين چه مدلي ميشه خريد با اين پول
سلام.
از نظر شتاب هر دو یکی هستن (ممکنه مزدا 3 یکم بهتر باشه).ولی زانتیا 2000که اصلا قابل مقایسه نیست.
از نظر ایمنی و راحتی سرنشین زانتیا خیلی بهتره.
زانتیا به دلیل بهره گیری از سیستم تعلیق پیشرفته واتوماتیک خیلی از مزدا3 سرتره و تو دست انداز ها بهتر جواب میده.
وزانتیا به دلیل بهره گیری طراحی آیرودینامیکتر از مزدا بهتره. ازنظر پایداری نیز هر دو یکی هستن.
هر دوتاش خوبه نمیشه گفت که کدومش سرتره مزدا 3 جدید تره در عوض زانتیا عامه پسندتره .......................
ماشين 17 سال پيش رو با ماشين روز دنيا مقايسه نكنيد . پدر بزرگ من يه روزي پهلوون وسط گود زورخونه بود ولي الان استخوناشم پوسيده . من بيشتر از ده ماهه كه دارم براي خريد يه ماشين با موتور 2000 تحقيق ميكنم بين آوانته زانتيا مگان مزدا3 و سراتو بالاخره بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيده كه مزدا 3 از همشون بهتره اگه بخاييم بين 5 تا ماشيني كه گفتم اولويت بندي بكنيم به اين ترتيب ميشه : 1-مزدا 3 2-مگان 3- سراتو 4-آوانته 5-زانتيا . باور كنيد من هيچكدوم از ماشينايي كه گفتم رو ندارم و به خاطر همين با تعصب حرف نميزنم ولي خداييش مزدا3 با زانتيا اصلا قابل قياس نيست شما الان از اين آشغالي كه بهش ميگن زانتيا غير از ايران تو هيچ جاي دنيا نميبينيد . من خودم قبلا گل داشتم تجربه رانندگي با زانتيا رو هم دارم خداييش گل 17 ميليوني از زانتاي 27 ميليوني به نظر من بهتر بود .
عزیز جان شما زیر خاکی کشیدی بیرون عزیز منم اون موقع به این نتیحه شما یعنی مزدا 3 رسیدم ولی به دلایلی پول جور نشد (در اصل شد ولی خرج شد) الانم یکی از فرقون های ساخت وطن به اسم سمند دارم
بد داغ دلمو تازه کردی![]()
من مي گم مزدا 3 زانتيا رو سال 1995 ساختن و مزدا3 رو 2004 يعني 9 سال مزدا 3 بروز تره من خودم مي خواستم تا 2 ماه پيش مزدا 3 تيپ 3 رو بگيرم اما الان مي خوام سوناتا بگيرم
فقط مگان 2000
به نظر من اگه 31 ميليون پول داري برو مگان 2000 بگير
6 تا ايربگ داره
ايمني سرقتشم بيشتره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)