میشه لطف کنید لینک دانلودشو بدید و اگه زحمتی نیست چندتا فروشگاه که ار همین سیستم استفاده می کنند رو معرفی کنید.
با تشکر
میشه لطف کنید لینک دانلودشو بدید و اگه زحمتی نیست چندتا فروشگاه که ار همین سیستم استفاده می کنند رو معرفی کنید.
با تشکر
فروشگاه ساز رایگان فارسی کامرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هسته اون oscommerce 2.2 هستش دموی سیستم و لینک دانلود هم داخل همون سایت وجود داره فروشگاه ساز رویال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از هسته os commerce 2.2 استفاده می کنه ولی رایگان نیست و باید بخری...
من PHP Nuke (mashhad team استفاده می کنم با اونا سازگاره؟؟؟
در ضمن من میتونم با ساب دومین فروشگاهم رو راه اندازی کنم؟؟؟؟ مثلاًمشکلی که پیش نمیاد!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اصلاً مشکلی پیش نمیاد فقط من زیاد با php nuke آشنا نیستم ولی احتمالاً باید مدیریت منو داشته یاشه که بتونی منوی خودتو به ساب دومینت لینک کنی
منظور شما با سازگاری php nuke چیه؟
هر اسکریپت باید بصورت ماژول تبدیل بشه بعد وارد php nuke میشه !
یعنی چی به باید ماژول تبدیل کنم من الان دانلود کردم و ساب دومین رو ایجاد کرد و همینطور یک دیتابیس و یک یوزر برای اون (نمیشه دیتابیس درست نکرد و برای همون قبلی یک یوزر جدید تعریف کرد؟؟)
دوست عزیز شما باید فارسی کامرس رو توی یه فولدر جداگانه با یک دیتابیس و یوزر جدیدنصب کنی در مرحله دوم باید کاری بکنی که منوی خودتو توی سایت اصلی به ساب دومینت فروشگاهت لینک بدی غیر ازاین کاری که گفتم هیچ راه دیگه ای وجود نداره مگر این که از فروشگاه مخصوص PHP Nuke استفاده کنی که زیاد جالب نیست ... من با php nuke آشنا نیستم وشما می تونی سوالاتت رو توی انجمن تخصصی PHP Nuke مطرح کنی هر سوءالی هم در مورد فروشگاه سازهای فارسی داشتی من در خدمتم
شما تنها راهی داری اینه که ساب دومین ایجاد کنی و دیتابیس جدید بسازی و بطور جداگانه از استفاده کنی !
البته php nuke هم یه فروشگاه تحت خودش داره به نام acer shop ! البته خیلی ساده هستش !
من دنبال یه فروشگاه فارسی با امکانات خوب و رایگان هستم ! غیر از Farsi Commerce باشه !
Zen Cart فارسیش نیست ؟
ممنون از همه دوستان من نصبش کردم ولی اصلاً خوشم نیومد به محض اینکه یک تغییر توش میدادم مثلاً خریدسریع یا چیزای دیگه وقتی میرفتم تو فروشگاه یک سری کد میومد بالای صفحه!!!! حالا فعلاً بیخیالش شدم از فروشگاه ساز رویال خوشم اومد قیمتش هم خیلی مناسبه مثل بعضی از شرکتهای دیگه قیمت نجومی نمیده کسی تجربه کار باهاش رو داره؟؟؟میارزه مثلاً 30-40 تومن پولشو بدم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)