از اين حرفها بگذريم ديشب اون که داشت روي تخت فري استايل شاهين رو اجرا ميکرد به نظر من شاهين نبود درست ميگم؟؟؟
از اين حرفها بگذريم ديشب اون که داشت روي تخت فري استايل شاهين رو اجرا ميکرد به نظر من شاهين نبود درست ميگم؟؟؟
چيز مزخرفي بود باور كن خودشونم نفهميدن اين موضوعات چه ربطي به هم داشت!
دوستان نظرتون چیه اسم تایپیک رو به شوک: فیلم سینمایی یا مستند تغییر بدیم؟
فکر کنم کسایی که باهاشون صحبت می کرد حرفاشون اماده بود
يه سوال :
رضا عطاران تو تيتراژ فيلم هايي كه ميسازه و خودش ميخونه چه سبكي ميخونه مگه همين رپ نيست ، اعتراض اجتماعي هم هست ديگه مثل همين 3x4
دقیقا اونجایی که تو آهنگ یه مشت سربازیم بوق می زد رو می نویسم :
می خوان برن بوققق ( دستا ! ) بالا بالا تر
بوققق ( 1 2 0 ) بالا تا عبد
یه بوققق ( مشت ) سرباز باحال ...
از این 3 تا بوقی که زده فقط یکیش می تونه با منطق باشه ! اونم 021 که به خاطر این که تبلیغ نشه بوق بزنند ولی بقیه رو نمی دونم برا چی سانسور کردند !؟!
من برنامه رو نديدم . ولي مطمئنم مثل بقيهي برنامههاي مزخرف تلويزيونه ... اينا كه چيزي براي عرضه ندارن ، فقط كارشون تخريب ديگرانه
يادت بخير مستند هري پاتر :دي تو هم تو همين تيريپا بودي
بابا بی خیال این فقط یه برنامه مزخرف و غیر واقعی بود ! همشون از خودشون بودند کاری به سبک ها ندارم هر چیزی خوب و بد داره رپ و متال و پاپ و ... اینکه یه خواننده توی هر سبکی اونور دنیا مواد بکشه یا بره یه کاری کنه یعنی کل سبک و موزیک ایراد داره ؟؟؟ اینا خودشون هم نمی فهمن چی می گن هیچ کدوم حرف درست و حسابی نمی زنن .... اینا کلا می گن آقا به هیچی فکر نکنید سرتونو بکنید توی گوشه خودتون و حرفهای ما رو دربست قبول کنید همه شیطان پرستن همه بدن همه جیزن فقط ما هستیم که خوبیمم کفش و شلوار قشنگ نپوش تی شرتی که دوست داری رو نپوش مثل املها بیا بیرون یقتم تا آخر ببند تا بشی بنده ی دوست داشتنی خدا عطر هم به خودت نزن گلاب کافیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)