اره بابا سر کاریه من هم رفتم این رو باید توی تاپیک دفاع از حقوق بشر بزنی نه اینجا
در ضمن اگه ما فعلا کشور خودمون اوضاعش خراب تره بزار غزه و عراق تموم بشه اگه نفتی موند می رسیم به پاکستان
البته بنی ادم اعضای یکدیگرند.
اره بابا سر کاریه من هم رفتم این رو باید توی تاپیک دفاع از حقوق بشر بزنی نه اینجا
در ضمن اگه ما فعلا کشور خودمون اوضاعش خراب تره بزار غزه و عراق تموم بشه اگه نفتی موند می رسیم به پاکستان
البته بنی ادم اعضای یکدیگرند.
راستی بچه ها این بازی هم زیاد بازی بدی نیست زود قضاوت کردم یه کم دیگه بازی کردم دیدم بازی بدی نیست ارزش داره.
1 عذر خواهی اساسی هم به اقا نوید بدهکارم
دوستان تو یکی از مراحل باید یک نفر رو که توی یه ماشین هست تعقیب کرد و کشت . البته دو تا ماشین دیگه هم با یارو هستن که هی به ما شلیک میکنن.
کشتن اون یارو قلق خاصی داره ؟ چون خیلی سری میرسه به یه جایی و میگه طرف به جای امن رسیده و ماموریت failed میشه .
شاید بازی قاط زده!
چون من هم 1 همچین مشکلی با یکی از مراحل gta s.a داشتم. از 1 سیو قبل تر برو شاید درست شد.
بهترین بازی ماشینی بود که توی تمام بازی های ماشین بازی کردم
نواوری سبک زیبا گرافیک عالی و...
جون من به نظرت این گرافیکش عالی بود؟
نو اوری رو قبول دارم.
برو burn out paradise بازی کن ببینم در مورد اون چی میگی؟
البته مجيد جان لازمه اينو به شما ياد آوري كنم كه هركسي يه نظري داره ...
باید وقتی دنبال میکنید اونا رو کلید e یا c رو بزنید و اون رو منفجر کنید یا پس از اینکه پشتش رسیدید با کلیک راست بپرید روی ماشین و راننده محترم رو پرت کنید بیرون!
درسته گرافیک اون از این بهتر بود اما این بازی تلفیقی از ماشین سواری در بازی gta iv و نید فر اسپید و دیگر بازی های ماشینیه که تمام مزایا رو با هم داره
دوستان اون مرحله که چند تا موتور هستند و باید با اونا مسابقه بدید و توی خلاصه مرحله نوشته che...
باید چی کار کرد چون وقتی میرسی به پایان مسابقه هیچ اتفاقی نمیفته ومرحله فایلد میشه
یعنی یه نفر هم بلد نیست
Last edited by piroooz; 19-04-2009 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)