سامان من بودم گفتم باید دست برنامه نویس C905 رو طلا گرفت .الانم رو حرفم هستم.
سامان من بودم گفتم باید دست برنامه نویس C905 رو طلا گرفت .الانم رو حرفم هستم.
من فقط این سوال برام
پیش اومده نوشتن 4 خط اسکریپت جاوا(که البته با توجه به بازار نیومدن گوشی کارایی اون معلوم نیست!!) چه کاره شاقی هستش
که بخواین دست اون برنامه نویس رو طلاا بگیرین ؟؟
یه مهندس نرم افزار فوق لیسانس یا لیسانس که 4..5 سال کار کرده باشه براحتی می تونه این کارو انجام بده
پس برو اینترفیس kc910 رو هم ببین...(البته فعلا عکساش موجوده.1 ماه صبر کنین خودم ویدیوش رو میزارم)
جان من این بحث رو دوباره راه ننداز . قبلا هم گفتم اگه 4 خط اسکریپت جاوا کاری نداره چرا هنوزم که هنوزه نوکیا کمیتش لنگه ؟؟ مقایسه کنید جاوای نوکیا ( یا برندهای دیگه رو ) رو با جاوای اس ای --لامصب از همه لحاظ جلوتره کارآمدی, سرعت ,اینترفیس, ساپورت برنامه --- توی گوشیهای اخیر با اینترفیس A200 مثلا w980 میتونه 14 تا برنامه و بازی جاوا رو همزمان اجرا کنه ! کدوم گوشیی جاوایی (غیر از سونی اریکسون) میشناسید که اینطوری باشه ؟؟پیش اومده نوشتن 4 خط اسکریپت جاوا(که البته با توجه به بازار نیومدن گوشی کارایی اون معلوم نیست!!) چه کاره شاقی هستش
که بخواین دست اون برنامه نویس رو طلاا بگیرین ؟؟
یه مهندس نرم افزار فوق لیسانس یا لیسانس که 4..5 سال کار کرده باشه براحتی می تونه این کارو انجام بده
این قسمت حرفت رو که میگی جاوای سونی از لحاظ ساپورت برنامه و پرسونالایز کردن از بقیه گوشی ها بهتره تا یه حدودی قبول دارم ...... ولی اینترفیس رو اصلا قبول ندارم، اینترفیس های سونی همیشه یکنواخت و کسل کنندن. عمرا اینترفیس فقط سامسونگ ( و این طور که از عکسهای kc910 پیداس ال جی ) از لحاظ مولتی تسکینگ هم بقیه مارک ها تا حدودی این اجازه رو میدن. و علتی که یکم محدودیت ایجاد میکنن اکثر مواقع به این دلیله که اگه گوشی جاوا بخواد امکاناتش زیاد باشه ، رو فروش گوشی های سیستم عامل دار اثر میذاره.
از لحاظ امکانات هم همینه ....... مثلا شما فکر می کنین wifi و gps رو گوشی جاوا گذاشتن شاخ فیل رو شکستنه ؟؟؟؟ علتی که رو گوشی ها ی جاوا این امکانات رو قبلا خیلی کمتر می دیدیم این بود که جزو امکانت لوکس محسوب میشدن. و کاربری کمتری داشتن.
تا حدودی قبول داری؟ باید خیلی قبول داشته باشی!این قسمت حرفت رو که میگی جاوای سونی از لحاظ ساپورت برنامه و پرسونالایز کردن از بقیه گوشی ها بهتره تا یه حدودی قبول دارم
آها اون منوهای رنگارنگ که مثل تابلو نقاشی میمونه شد اینترفیس؟عمرا اینترفیس فقط سامسونگ
در ضمن اینترفیس فقط زیبایی نیست برادر من، هر وقت راحت تونستی با گوشیت کار کنیو ازش لذت بردی اون موقع درسته. نه سامسونگو نوکیایی که با یه برنامه ساده جاوا مشکل دارن! الجیو نمیدونم ولی گمون نکنم وضعیتش بهتر از اون دوتا باشه
نه رابط کاربری و نه اینترفیس زیبای ( از قول بعضی دوستان ) به داد سونی اریکسون میرسه . سامسونگ با همین رابط کاربریش در جاوا و همین تابلوهای نقاشی روز به روز محبوبیت بیشتر میشه ولی برعکس سونی اریکسون با اون رایط کاربری عالی و بهترین اینترفیس ( از قول بعضی دوستان ) روز به روز داره به صفر نزدیک تر میشه .
سونی اریکسون حتی به خودش زحمت نداده یه کم روی اینترفیس C905 که اولین 8 مگاپیکسلیش هستش وقت بذاره و روش کار کنه ، سامسونگ اولین 8 خودشو با اینترفیس کاملا متفاوت با همه سیمبیان های موجود در بازار عرضه کرد .
راستی بحث سر 8 مگاپیسکلی شد اینو بگم INNOV8 با قیمت 399.99 یورو تا چند روز دیگه عرضه جهانی میشه ( نسخه 8 گیگابایت ) -> سایت CPW به زودی Unlocked میکنه .
حالا نوکیا و سونی اریکسون باید کلی حال کنن با این قیمت باورنرکردنی INNVO8 !!!!!!
اینو ، هستم........... البته سونی توی زمینه رابط گرافیکی ، دسته کاربرش رو باز گذاشته.......... ولی بازم ، آدم ازش خسته میشه...............!!!سونی اریکسون حتی به خودش زحمت نداده یه کم روی اینترفیس C905 که اولین 8 مگاپیکسلیش هستش وقت بذاره و روش کار کنه ، سامسونگ اولین 8 خودشو با اینترفیس کاملا متفاوت با همه سیمبیان های موجود در بازار عرضه کرد .
ما که داریم حال میکنیمحالا نوکیا و سونی اریکسون باید کلی حال کنن با این قیمت باورنرکردنی Innvo8 !!!!!!
ولی فکر نمیکنم با این قیمت سونی اریکسون و نوکیا اصلا حال کنند!!!
ضمنا مشکل 4 تا اسکریپ جاوا تو نوکیا های جدید بی سیستم عامل حل شده
اگرم بحث نوشتن برنامه و توان برنامه نویسی هستش سونی اریکسون باید اصلا حرفی نزنه
چون یه گوشی سیستم عامل دار نداره که بتونی یه فایل 5 مگی که بلوتوث کردی واسه کلهم گوشی های سیستم عامل دارشو
تو کمتر از 3 دقیقه سیو کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاری که تو ان 70 (پر باگ ترین گوشی نوکیا) ماکزیمم 20 ثانیه طول داشت !!
فکر کنم جاوا رو با جاوا اسکریپت اشتبا گرفتین ؟! جاوا ربطی به اسکریپت و جاوا اسکریپت نداره... جاوا یه زبان برنامه نویسیه گستردست که تو نوشتن برنامه ها مختلف کاربرد داره که تو برنامه های سرور ساید هم میشه ازشون استفاده کرد و همینطور ازین زبون واسه نوشتن پلتفرم گوشی های موبایلم استفاده میشه و الانم فروش گوشی های جاوای تمام برند ها خیلی بیشتر از گوشی های سیستم عامل دارشونه ( حتی تو برند نوکیا ! )
جاوا اسکریپتم که همین کداییه که تو سایتها و به خصوص وبلاگا زیاد استفاده میشه در واقع یه سری کدهای محدوده که میتونه کارای محدودی رو انجام بده...! البته یه تکنولوژی فوق العاده یی مثل ای جکس ( مثه همین فرم ارسال سریع تو تاپیکایه پی سی ورد که خیلیم مورد استفاده قرار میگیره ) از جاوا اسکریپت استفاده میکنن و خوب دیگه نیازی نیست برای فرستادن یه پست یا مثلا تو بعضی سیستمایه وبلاگ برای فرستادن یه کامنت کل صفحه لود شه و... ولی کلا این دوتا خیلی با هم فرق دارن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)