منم مشکل همین دوستمونp30worldapm رو دارم
منم مشکل همین دوستمونp30worldapm رو دارم
سلام به همه دوستان
کساني که مشکل کار نکردن دکمه ها رو دارند بايد بدونند که هر چه تو بازي جلوتر ميرند اين قابليت ها آزاد مي شه و شما مي تونيد تمام آموزش هاي که در بخش آموزش ديدن رو اجرا کنيد من خودمم اين مشکل و داشتم
بازی رو گرفتم
در کل بازی خوبیه
از مهمترین نکاتی که میشه بهش اشاره کرد: موزیک عالی,گیم پلی جذاب و بخصوص گرافیک تماشایی بازی است
سلام.آقا من كل توپ خونه رو گشتم هيچ جا نداشت يا تموم كرده بودن.هر مغازه اي ميرفتم نرفته ميگفتمbionic commandoرو داره كه همه گفتن نه بجز چند تا مغازه كه گفتن تموم شده.
boys team بازی های تک dvd رو دوتاش میکنه و بعد نصب میبینی حجم کل بازی سه گیگم نیست .
فقط واسه منافع خودش بازی رو دوتا dvd میزنه و کارشم اشغاله
فعلا که تنها شرکتی هست که تو کمتر از 24 ساعت بازی ها رو پخش میکنه .
کارشم حرف نداره شما اگه مشکلی با بازی هاش داری دلیل نمیشه بیایی تو یک تاپیک به یک شرکت توهین کنی .
این شرکت هم مثل بقیه شرکت های ایرانی از setup اصلی بازی استفاده نمیکنه و به همین دلیل فایل registry بازی به ویندوز اضافه نمیشه و بازی قابل اپدیت نیست !
سلام من بازیو خریدم .ماله boysteam وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم این error رو میده :
windows cannot access the specified device path or file you may not have the appropriate to access the item
دوستان خواهشا سریع جواب بدین .
بازی واقعا استثنایی هست
الان که بیشتر بازیش میکنم میبینم واقعا حرف نداره
یه بازی متفاوت که واقعا عالیه
گیم پلی بازی اصل هیجان و حاله. مخصوصا وقتی که تمام قابلیتهای دستت باز میشه و چرخ خوردن با دست واقعا حال میده
موسیقی بازی که استثنایی هست تقریبا میشه گفت که کل موسیقی بازی از یک تم استفاده میکنه که به نوعهای مختلف نواخته میشه
در اصل هم موسیقی مربوط به نسخه nes(میکرو) هست
ولی واقعا میشه گفت بهترین قسمت بازی گرافیک استثنایی بازی هست که نظیرش رو کم دیدم. مخصوصا تو بازیهای Third Person Shooter . از طراحی محیط گرفته تا آب و ساختمانها تا خود شخصیت بازی همه و همه استثنایی هستند
شدیدا به همه توصیه میکنم بازی رو بگیرند
البته اول بازی ممکنه یه ذره اعصاب خورد کن باشه چون باید قلق دست آهنی اسپنسر(شخصیت بازی) دستتون بیاد
اومده بودم یک پستی راجع به بازی بزنم
چون امروز که داداشم تقریبا اواخر بازی بود و داشت بازی میکرد منم داشتم میدیدم
دیدم 90 درصد گفته هام تو این پست هست
و تایید میشه در حد national team
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)