آقا دمت گرم..پیدا کردی بگو ..مرسی
آقا دمت گرم..پیدا کردی بگو ..مرسی
بفرما:
امنیت رو غیر فعال کنید و محتوای این فولدر رو پاکسازی کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای آقا دست درد نکنه ..ولی یه مشکلی هست همون موقع که گفتی من رفتم سراغ گوشیم..با e:private ..xplore رو hidden نشون میده ...و نشون میده که انگار هیچ فولدری توش نیست...من گوشیمو هک نکردم واسه همین فکر کنم به داخل private دسترسی ندارم..درست میگم؟؟.(ولی مثلا به فایل های سیستم که اونم هیدنه دسترسی دارم!)... حتما باید گوشیمو هک کنم یا ربطی نداره؟؟ راه دسترسی دیگه ای نیست؟؟ (آنتی ویروس هم نصب نکردم)
مرسی
می تونی به حالت انتقال فایل به کامپیوتر وصل کنی گوشیتو.
یا با رم ریدر رمتو به کامپیوتر وصل کنی و اون فولدر را پیدا کنی.
سلام...
اگه بشه یک سری از ارورهایی که موقع نصب برنامه ها برای کاربران پیش می آید همراه توضیح رفع آن مشکل را بزارید خیلی خوب
میشه تا کسانی که همچین مشکلاتی دارن (مثل خودم) پست تکراری ندیم.
بازم ممنون.
من یک برنامه (UniDic_NokiaN73_v_2_0_0_PA_signed) از یکی از سایت های معتبر دانلود کردم وهمه ی راهها را بترتیب رفتم ولی در موقع نصب برنامه تا انتها میرفت ولی اون آخر کار می گفت فایل کاراپت یا هچین چیزی ونصب نمی شد .
مشکل از کجاست.
خب یا مشکل از فایل هست که درست دانلود نشده.
یا اون ورژن unidic به گوشی شما نمی خوره.
گوشیتون چی هست؟
من 3 نوع از این برنامه را تو بخش گذاشتم.
سلام دوستان.یه مشکلی دارم لطفا کمکم کنید.تو اپلیکیشن منیجر که میرم هیچی برام نمیاد. کلیدی هم فشار میدم میگه مموری پر شده.چند تا برنامه هم بدون ورود به اپلیکیشن منیجر از تو منو ریموو کردم . البته مموریم جا داره.بازم درست نشد.چی کار باید بکنم؟گوشیم n95 8g .ممنون میشم اگه راهنمایی دققیق وکاربردی بکنید.
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما احتمالا رم گوشیتون با یه سری برنامه ها پر شده و این مشکل به وجود میاد.
برنامه های اضافی را ببندید و بعد از ورود هم کمی صبر کنید.
اگه نشد، یه فرمت کارتون را حل می کنه.
سلام اقای امینی.اول اینکه درسته برنامه های خیلی زیادی نصب کردم.ولی هنوز 62 مگ رو رمم و 5.2 گیگ هم رو مموری جا دارم.گوشیمم n95 8g.اگرم باز لازمه فرمت کنم برنامه هامو چیکار کنم؟
Last edited by virusx; 01-11-2008 at 18:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)