تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 31 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 308

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های جاوا + بحث های نرم افزاری

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    چرا بعضی از کتابهایی رو که دانلود میکنم مینویسه خطای برنامه توی جزئیاتش هم نوشته classnotfoundjava/lang/classnotfoundexceptionfw مدل گوشیم 5200 (حجم اون کتاب بیشتر از 1 مگ نیست.)
    دوست عزيز براي منم همينجوري هستش نـــه كل كتاب ها بعضي از كتاب هايي كه با برنامه پرنيان ساخته شـــده باشـــه براي من همين ارور رو ميــده بقيه كتاب ها به خوبي كار ميكنـــه
    براي سري 40 اينجوري هستش همون كتاب هايي كه ارور ميداد رو روي گوشي هاي سري 60 امتحان كردم درســـت بــود
    موفق باشيد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزيز براي منم همينجوري هستش نـــه كل كتاب ها بعضي از كتاب هايي كه با برنامه پرنيان ساخته شـــده باشـــه براي من همين ارور رو ميــده بقيه كتاب ها به خوبي كار ميكنـــه
    براي سري 40 اينجوري هستش همون كتاب هايي كه ارور ميداد رو روي گوشي هاي سري 60 امتحان كردم درســـت بــود
    موفق باشيد!
    ممنون دوست عزیز ولی چه طور میشه این مشکل رو حل کرد ایا راهی نداره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی چه طور میشه این مشکل رو حل کرد ایا راهی نداره؟؟؟
    سلام
    دوست عزیز برای بعضی از کتاب ها مشکلم حل شـــد هر چی هست مال اندازه فونت قابل استفاده برنامه هستش که بیش از حد بزرگـــه و گوشی های خودمون ساپورت نمیکنــــه
    اگه موقع اجرا اینجوری شـــد که کلا خرابــــه اگه وارد کتاب میشـــه صفحه اول دوم ارور میده شما اینکارو کنید صفحه اول توی برنامه شما کلید * رو بزنید فونت تغییر میکنه به کوچیک اگه تغییر کرد که دیگه ارور نمیده چون این فونت به گوشی های خودمون هستش ولی اگه ارور داد بدون که اون برنامه از فونت کوچیک استفاده نکرده و خودمون نمیتونیم استفاده کنیــــم و ارور میـــده
    من بیشــتر کتاب های که ارور میداد برام رو با همین روش کل خوندم
    موفق باشیـــد!

4. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام، دوستم من برنامهٔYahoo Go 3 رو از لینکی‌ که برام فرستادن dl کردم و بسیار عالی‌ بود،ولی‌ بد از اینکه گوشیم رو ریسیت کردم دیگه نتوانستم این برنامه رو نصب بکنم،البته اون لینک دانلود هم برای ایران وجود نداره،اگه کسی‌ راهی‌ میدونه لطفا بگه،

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام، دوستم من برنامهٔYahoo Go 3 رو از لینکی‌ که برام فرستادن dl کردم و بسیار عالی‌ بود،ولی‌ بد از اینکه گوشیم رو ریسیت کردم دیگه نتوانستم این برنامه رو نصب بکنم،البته اون لینک دانلود هم برای ایران وجود نداره،اگه کسی‌ راهی‌ میدونه لطفا بگه،

ممنون
    سلام
    دوست عزیز چه جوری لینک برای ایران وجود نداره
    مگه این برنامه رو نمیگی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    موفق باشید!

7. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    برای فارسی کردن گوشی 3230 از طریق restor کردن backup.arc استفاده کردم ولی بعد از restore شدن فایلهای jar نصب نمیشن
    علتش چی میتونه باشه؟ من چیکار کنم درست بشه

داره خودمونی میشه hatam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    هگمتانه

پيش فرض دوستان متخصص در امر جاوا و gprs و ایرانسل و مدیریت ایمیل در k750!!!!

با سلام.
    میرم سر اصل مطلب. دوستان ببینید من یه K750 قدیمی دارم(2005 خریدم) که دلم نیومده بفروشمش چون خیلی دوسش دارم! در قسمت پیامها یه قسمتی هست به اسم Email که مربوط به مدیریت ایمیل میشه. میخوام بدونم راهی هستش که من اکانت جمیل خودم رو در اینج وارد کنم و هر روز برای چک کردن ایمیلهام محبور نشم جلوی این سیستم بشینم؟! خودم چند بار امتحان کردم نشده. الان من ایمیلهامو با OPERA MAIL چک میکنم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام.
    میرم سر اصل مطلب. دوستان ببینید من یه k750 قدیمی دارم(2005 خریدم) که دلم نیومده بفروشمش چون خیلی دوسش دارم! در قسمت پیامها یه قسمتی هست به اسم email که مربوط به مدیریت ایمیل میشه. میخوام بدونم راهی هستش که من اکانت جمیل خودم رو در اینج وارد کنم و هر روز برای چک کردن ایمیلهام محبور نشم جلوی این سیستم بشینم؟! خودم چند بار امتحان کردم نشده. الان من ایمیلهامو با opera mail چک میکنم.
    با تشکر
    سلام
    اون قسمتی که تو پیام ها هستش برای چک کردن ایمیل ها نیســـت این یه طرحی هستش که با موبایل هم بتونی ایمیل بفرستی و دریافت کنی که گفته شده باید بری تو سایت سونی اریکسون اونو فعال کنی و برای فعال کردن من رفتم کشورهای خارجی و عربی داشتن ایران تو لیســـت نبود
    . . . . . .
    و برای چک کردن ایمیل با موبایل حتما باید برنامه موبایل نصب کنی و هزینه اینترنتش هم خیلی بالا هستش
    موفق باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه banel87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام.
    میرم سر اصل مطلب. دوستان ببینید من یه K750 قدیمی دارم(2005 خریدم) که دلم نیومده بفروشمش چون خیلی دوسش دارم! در قسمت پیامها یه قسمتی هست به اسم Email که مربوط به مدیریت ایمیل میشه. میخوام بدونم راهی هستش که من اکانت جمیل خودم رو در اینج وارد کنم و هر روز برای چک کردن ایمیلهام محبور نشم جلوی این سیستم بشینم؟! خودم چند بار امتحان کردم نشده. الان من ایمیلهامو با OPERA MAIL چک میکنم.
    با تشکر

آموزش فعال كردن و تنظيمات ايميل در قسمت مسيج گوشی:

کد:
    یادتون نره فایلهای CER نصب کنید..وگرنه کار نمیکنه:
    کد:
    Last edited by banel87; 04-05-2009 at 10:23.

12. این کاربر از banel87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سلام

من ميخوام براي استفاده از اينترنت از مرورگرهاي جاوا استفاده كنم ولي هيچ كدوم كار نميكنن....من الان firefox رو دارم

مرورگر باز ميشه ولي اصلا سايتي رو باز نميكنه اول كه اسم سايت رو ميدم ميپرسه allow internet acces من ميزنم بله!

بعد مينويسه connecting بعد نوشته كانكتينگ از بين ميره و هيچ اتفاقي نميوفته...لطفا راهنمايي كنيد

گوشي من NOKIA 6280 s40 هست

با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •