سلام.
دو تا سوال داشتم...
1- من الان این رو بگیرم کافیه؟
لینک بازی همینه؟ (حدود 150 مگ؟!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- این لینک بالا رو بگیرم آفلاین هم میشه بازی کرد؟
ممنون.
سلام.
دو تا سوال داشتم...
1- من الان این رو بگیرم کافیه؟
لینک بازی همینه؟ (حدود 150 مگ؟!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- این لینک بالا رو بگیرم آفلاین هم میشه بازی کرد؟
ممنون.
علي جان تو بازي كه داري از اين لينك گرفتي؟ اگه كار ميكنه بگو كه آقا هم بگيرن!1- من الان این رو بگیرم کافیه؟
قطعا!2- این لینک بالا رو بگیرم آفلاین هم میشه بازی کرد؟
بله اون لینکایی که توی پست اول دادم درست کار میکنن فقط یه نکته هست اون لینکای اولی (Age of kings ) نسخه ی ریپ هستند یعنی دمو و موسیقی ندارن بنابراین ممکنه وقتی دارین The conquerors رو نصب میکنین چند تا پیغام برای نقص فایلهای بازی بیاد که باید اونا رو Ignore کنید. بعد همه چی حله
سلام دوستان ، آنلاین بازی کردن واقعا خیلی بیشتر حال میده ... من بازی اولم از همه بیشتر حال داد .... اصلا هم از این مپ های CBA خوشم نمیاد .... مزخرف هستند ...
راستی سعید تو رو اد کردم ... علی تورو هم اد کردم ... من و داداشم با یه آی دی بازی میکنیم ... ولی نیک نیم من Ri Ri هستش ...یادم نیست آی دیم چی بود ... !
راستی قضیه این ورژن 1.0c و 2.0c چیه ؟ خیلی ها این ورژن رو دارند ...
حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Last edited by omidch; 03-07-2009 at 15:52.
من الان تازه فهمیدم که اول باید Age of Empire the age of kings رو نصب کرد بعد Age of Empire the Conqueror رو روی اون نصب کنیم : دی
شاید امشب بزارم واسه دانلود...
دستتون درد نکنه...
لینک کرک پچ توی پست اول خرابه...
ممنون.
ای بابا
من اولی رو دانلود کردم درست بود و اون سه تای دومی 2 تاش درست بودن اما میگه سومی وجود نداره !!!
دلیل؟
تمام لینک ها تصحیح شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)