اسکرین شات psp نداره ؟؟.. اگه داره زحمتش رو بکشید
ممنون
اسکرین شات psp نداره ؟؟.. اگه داره زحمتش رو بکشید
ممنون
دوست عزيز لينك دانلود كتابهاش رو توي تاپيك مخصوص هري پاتر قرار دادم توي تالار فيلم هست تاپيكش. به اونجا سر بزن. اخرين فيلمش هم همون محفل ققنوس بود كه درست 2 سال پيش همين موقع ها بود اكران شد كمتر از دو هفته ديگه فيلم هري پاتر و شاهزاده دورگه اكران ميشه.
تمامي اسكرين شات هاي بازي توي اين 7-8 صفحه گذاشته شده تعدادي رو توي پست اول مي تونيد مشاهده كنيد.
ولی psp توش نبود!تمامي اسكرين شات هاي بازي توي اين 7-8 صفحه گذاشته شده تعدادي رو توي پست اول مي تونيد مشاهده كنيد.
مگه بازیش نیومده؟!این تاپیک نمیخواد منتقل بشه؟!
اصلا فکر نمیکردم هری پاتر اینقدر کوچیک بشه...یعنی کسی بازیش رو نخریده؟!بازیش چطوره؟!ارزششو داره؟!
من فکر میکنم خیلی ها از فیلم تاثیر میگیرنو اظهار نظر رو درباره ی هری پاتر به فیلم میکننن فقط !
در حالی نباید اینطوری نگاه کرد... بازی قبلی بسیار زیبا و ابتکاری بود. نه ربطی به کتاب داشت نه ربطی به فیلم ! تقریبا جدا بود. پس باید به عنوان یه بازی مستقل بهش نگاه کرد نه بازی ای که از رو فیلم ساخته شده. البت هاین نظر شخصی من هست.
کسانی هم که با هری پاتر مشکل دارن بازی رو بگیرن، مطمئننا خوششون میاد.
کسی این بازیو نخرده؟
اگه خریده از میحیط بازی چند عکس بزاره ببینیم چطوری هست
من دیروز و امروز از چند تا مغازه پرسیدم نداشتن. فکر کنم باید یه 2-3 روز دیگه صبر کرد.
منظورت از اينقدر كوچيك چيه؟ ميشه واضح بگي؟ من اصلا نفهميدم اين جمله رو
دوست عزيز هري پاتر از شماره يك تا شماره پنجم بازي يعني هري پاتر و جام آتش كلا از داستان فيلم تاثير نمي گرفت. تا اينكه در سال 2007 بازي ششم يعني هري پاتر و محفل ققنوس كاملا تقليدي از سناريو فيلم بود نشون به اون نشون كه توي 2 جا توي دوئل ها سناريو شكست وجود داشت و شما بايد شكست مي خوردي يكيش گير افتادن هري توي چنگ آمبريج بود كه جلو مالفوي شكست مي خورد و يكي هم آخر بازي وقتي كنترل سيريوس بلك دست ما بود شكست مي خوريم. كاملا روند بازي مو به مو از فيلم كپي شده بود حتي وجود بازي هايي مثل كارت انفجاري و شطرنج جادويي كه توي فيلم نبود از توي كتاب و راهنمايي رولينگ وارد بازي شده بود.
به خاطر مشكلات اخير و مشكلاتي كه در اينترنت ايران بوجود اومده بازي ها دير به ايران مي رسه يعني كسي نمي تونه دانلود كنه
يازي كي اومد؟چند وقت آنلاين نبودم از دنيا افتادم عقب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)