تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 17 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم عکسای گرفته شده در شب همراه با فلش (به دلیل بالا بودن سایز عکسا، رزلوشن اونا رو اوردم پایین)

عکس از یه محیط کاملاً تاریک گرفته شده. رنگها در کا800 کاملاً طبیعین، اما در 5610 عکس کمی به رنگ سبز درآمده و خیلی دارای نویزه که در حالت طبیعی نباید اینطور باشه:
    5610:

کا800:

در این تصویر هم با اینکه 5610 واضحتر انداخته ولی بازم عکس دارای یه لایه سبزه در حالی که رنگها توی کا800 کاملاً طبیعین (تقریباً قهوه ای). نکته جالب اینکه در عکس کا800 پشه ای از جلوی تصویر رد شده و علیرغم سرعتش کا800 تونسته اون رو دقیق بندازه!
    5610:

کا800:
    Last edited by MehranVB; 03-09-2008 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله ابن حرف شما کاملا درسته بس میشه این رو جزو ایرادات k800 حساب کرد که از هر 100 نفر که با k800 عکس میګیرند شاید 10 نفر وارد باشند و بقیه عکسها به درد نمیخوره درسته ؟
    تکراری نیست قبول حقیقت واستون سخته اگه بنا بر اینه که با تنظیمات متفاوت بخوایم مقایسه کنیم ماهم بلدیم خوب با 5610 عکس بگیرم فقط کافیه اون کارایی که من گفتم رو انجام بدید بیبند اگه K800 روش میشه حرف بزنه یا نه .بازم میگه عادلانه اونه که همیچیز یکسان باشه وقتی فلاش اتوماتیک باشه هر وقت خودش بخواد فلش میزنه حالا فرض بر اینم که فلش خاموش باشه بازم نمیرسه من تست کردم در اولین فرصت عکس هم میزارم ولی تاکید میکنم در تاریکی مطلق K800 برنده هست 100% تایئد میکنم ولی در شرایط دیگه ضعیفه اگه نور بسیار کم باشه ما هم بلدیم با 5610 کاری کنیم که کیفیت بالانر بیاد ( نور رو زیاد کنیم/ حالتشو عوض کنیم و......) در ضمن در هر ورژن گیفیت عکسا فرق مکنه مثلا ورژن 4.21 کیفیت خوبی نداره 4.81 خوبه و به K800 میرسه اگه ورژن از این پایین تر باشه عمرا به K800 برسه الان دیگه ورژن جدید هم امده دیدم گیفیت عکسا کمی بیشتر هم شده به زودی منم گوشیمو آپدیت میکنم و عکسهایی بهتر میگیرم

با تکر
    دیگه دارین بهونه میارین. به این نتیجه رسیدیم که کا800 بهتر عکس میگیره، حالا دیگه شما نمیتونین تنظیمش کنین به خودتون مربوطه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

من تعجب می کنم . دارید دوربین حرفه ای K800 رو با چیزی مقایسه میکنید که حتی اتو فوکوس نداره ؟ این تاپیک و دیدم خیلی خندم گرفت.
    بابا زمان خودش خود نوکیا پرستان هم قبول کردن که k800 ,k810 بهترین 3 مگاپیکسلی هستن.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من با اقا مهران کاملا موافقم و تائید میکنم که در تاریکی مطلق k810 به دلیل داشتن فلش زنون از 5610 قویتره ولی در روز و جای هایی که کمی نور کم هست 5610 بالاتر در مورد دوست عزیز اقا امین 5610 فکوس اتوماتیک و قدرت کانون سازی اتوماتیک داره اگه فلش رو خاموش کنید از یک نوشه عکس بگیرید حتما خواهید دید عکس هایی که 5610 میگیره کاملا خوانا بوده ولی در k810 اینطور نیست در مورد حرفیه بودن دوربین k810 که شکی نیست بحث در کیفیت عکس هست که باید همگی در یک مکان و با یک تنظیمات باشه اگه بنا بر تغیر تنظیمات باشه اون عکسی که اقا مهران گرفتند رو اگه حالتشو horizon کنند و فلش که حتما میزنه تصاویر زرد رنگ و بهتر و با نویز کمتر در میان ولی در کل بازم با k810 نمیرسه ولی بهش نزدیکتر میشه

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به طور کلی یک برتری هایی دارند نسبت به همدیگه مثلا عکس دوم اقا مهران با اینکه سبز رنگ شده ولی طرح های برجسته کاملا واضح و زیبا در امدن ولی در k800 اینطور نبوده که میشه 1 به 1 در مورد پشه k800 میتونه این کارو کنه ولی 5610 من تست کردم از ماهی های آکواریوم خودم در حال شنا عکس میگیرم خیلی راحت میگیره یا وقتی با قطار میرفیتیم من از مناظر عکس میگیفتم بدون هیچ مشکلی ولی اگه از یک پنکه روشن عکس بگیری ثابت در نمیاد یا یک متو ر که داره با سرعت رد میکنه این یکی از ویژگی های k800 به حساب میاد.من دیشب گوشی مو ورژن 6.60 کردم نویز دوربین در شب کم شد و کیفیت هم کمی بالا رفته این عکس رو در روز از باغچه حیاطمون گرفتم بیبینید سعی میکنم یک k800 گیر بیارم و بازم عکس بزارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by Punisher_2008; 04-09-2008 at 08:50.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب خب دوباره من برگشتم با کلی عکس 5610 و k810i سری اول در حالات مختلف ( تاریکی مطلق/ نور کم/ نور زیاد و...) که در بعضی ها k810 برنده شد و در بعضی های 5610 :
    نور محیط: متوسط
    فلش: هر دو گوشی از فلش استفاده کردند
    عکس اولی 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: کیفیت و شفافیت 5610 بهتر است و رنگها را بهتر نشان داده است و نوشته ها خوانتر از k810 است در صورتی که k810 کمی عکس تار شده است رنگها خوب هست ولی به 5610 نمیرسد

برنده :5610
    ---------------------------------------------------------------------------
    نور محیط: بسیار کم
    فلش: هردو از فلش استفاده کردند

عکس اولی 5610:
    کد:
    عکس دوم K810:
    کد:
    نتیجه: به دلیل نزدیک بودن به جسم مورد نظر ( 70 سانتی متر) فلش LED مانند xenon عمل کرده و تفاوتی در عکس ها دیده نمیشه بخصوص چند برتر ریز که 5610 نسبت به k810 دارید که آن را حساب نمی کنیم

مساوی
    ----------------------------------------------------------------------
    نور محیط: خوب
    فلش: از فلش استفاده نشده
    عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: کیفیت و شفافیت 5610 نسبت به k810 بییتر بوده و طبیعیتر جلوه میکند

برنده: 5610

---------------------------------------------------------
    نور محیط : تاریکی مطلق
    فلش: هردو گوشی از فلش استفاده کردن

عکس اولی 5610:
    کد:
    عکس دوم k810:
    کد:
    نتیجه: دوربینk810 عکس را بهتر انداخته است ولی دوربین 5610 با اینگه رنگها رو پرنگتر انداخته است ولی مقدار بیسیار کمی دارا نویز است

برنده: k810i
    ----------------------------------------------------------------------
    نور محیط : متوسط
    فلش : هردو از فلش استفاده کردند

عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: عکس 5610 بهتر و خواناتر است و همینطور سفید تر ولی عکس k810 هم خوانا هست ولی به 5610 نمیرسد و با اینکه از فلش استفاده کرده است کمی تاریک نشان میدهد

برنده :5610
    --------------------------------------------------
    نور محیط: کم
    فلش: هردو استفاده کردن
    عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: در این دو عکس اینتخواب برنده بسیار سخت است زیرا رنگها در 5610 تقریبا بهتر هستند ولی در k810 نور بیشتری است 1 به 1 میشون

مساوی( فکر کنم اینجولی عادلانه تر)
    --------------------------------------------------
    نور محیط: تاریکی مطلق
    فلش: هردو استفاده کردن

عکس اول 5610:
    کد:
    عکس دوم k810i:
    کد:
    نتیجه: k810 به خاطر داشتن فلش قویتر برنده است ولی میبینید که عکس 5610 هم بسیار به عکس k810 نزدیک است ولی کمی نویز در بالا قرار دارد البته مقدار آن کم است در ضمن فاصله تا جسم 140 سامتی متر است

برنده: k810i

توجه: تمامی عکس ها در یک محیط و در یک شرایط یکسان گرفته شده و سعی شده از تمام قدرت استفاده شود در بعضی مکان ها بود که k810 فلش میزد ولی عکس فوقعاده تاریک میشد و مجور میشدیم فلش رو خاموش و نور رو دوربین رو بیشتر یا تغیر حالت دهیم

با تشکر
    Last edited by Punisher_2008; 06-09-2008 at 14:29.

7. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه چیزی در مورد رنگها و نور بگم. اینطور نیست که هر عکسی که پررنگتر یا پرنورتر باشه بهتره. چون اینجوری دوربین 3 گوشیای چینی از ان95 بهتر درمیاد. این دوربینا رنگها رو کاملاً شارپ و دستکاری شده میندازن. درسته که عکس قشنگ میشه ولی دیگه این رنگا طبیعی نیستن. معیار اینه که رنگا طبیعی و دقیقاً عین محیط بیافتن. در مورد نور هم همینطوره. یعنی نور باید تنظیم باشه،نه خیلی روشن و نه خیلی تیره...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه بنا بر اینه اون عکس که اقا حسام انداخته بودن از محیط باز رنگهای k800 پرنگتر بود انگار نور خورشید بود در صورتی که هوا ابری بود ولی عکس 5610 کاملا طبیعی اندخته بود و شما و دیگران گفتید اون عکس k800 بهتره حالا به اینجا رسید نظرتون عوض شد ؟ موضوع سر کیفیت باید کیفیت عکسا خوب باشه رنگها زیباتر دربیان شاید غیر طبیعی در بیان ولی بحث اینه کی زیبا در بیان که دیدن k810 دست کاری میکنه همه دوربینا درست کاری میکنند واسه همینه رنگا بهتر در میاد اگه اینطور نبود که دوربین n73 در روز بهتر از 5610 k800 نمیشد جون رنگاش خیلی پرنگ هستند بهانه نیارین دیدن در این مقایسه گاهی 5610 برد گاهی همk810

اين عكس را با كا800 گرفتم

و اين يكي از همون منظره با 5610

ایندو رو اگه بیبیند میبینید اگ بخوای طبیعی نگاه کنی100% 5610 طبیعی انداخته ولی k800 رنگها رو پرنگتره نشون میده درسته؟ ولی ما بحث در این داریم که کیفیت و رنگها رو باید بهتر نشون بده و زیبا جلوه کنه
    Last edited by Punisher_2008; 05-09-2008 at 21:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ایندو رو اگه بیبیند میبینید اگ بخوای طبیعی نگاه کنی100% 5610 طبیعی انداخته ولی k800 رنگها رو پرنگتره نشون میده درسته؟ ولی ما بحث در این داریم که کیفیت و رنگها رو باید بهتر نشون بده و زیبا جلوه کنه
    فکر میکنم بهتره عکاس بگه که کدوم یک طبیعیترن...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه از نظر زیبایی بخوای 100% معلومه عکس k800 بهتر در امده ولی اگه همونطور طبیعی طبیعی میخوای 5610 شما بیبین چقدر فرق بین دو عکس هست لطفا بهانه نیارین من مقایسه گذاشتم همه هم دارند میبیند فکر کنم این بحث دیگه تمام شد و نتیجی معلومه من هدفم این بود که به دوستانی که فکر میکردن k800 از دوربین ار هر جهت از 5610 برتره ثابت کنم اینطور نیست و با k800که هیچ با k810 سری اول اینکارو کردم اگه k810 سری جدید می اوردم به نفع من میشد چون 5610 بهتر میتونست شکستش بده ولی من اینکارو نکردم الان اگه یکی بگه دوربین 5610 بهتر میگیره یا n73 حتما میگم n73 اقا دیگه کسی سوالی نداره؟ این بحث تموم شد پس؟ همه قبول دارند یا هنوز ادامه بدیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •