تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آهنگ ساز Dance Ejay 7

راي دهنده
7. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • EhsAnpArK

6 85.71%
  • Dj Behzad

1 14.29%
صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 87

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی نرم افزار Dance Ejay 7

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز . اول از همه خير . يعني نميشه يه قطعه از آهنگ رو جدا کرد و در برنامه بکار برد . در مورد آهنگ غمگين هم بايد بگم تقريبا ميشه ساخت . ولي ... . کلا صداي گيتار نمي توني تو اين نرم افزار پيدا کني . بقيه هم يه صداهايي هست که غمگين ميشه ساخت ولي نه اون طوري . ولي تو FL يا Sonar هر نوع سازي در اختيارته و هر چي آهنگ تو دنيا هست رو مي توني بسازي . ولي وقتي که تو FL يا Sonar براي ساخت آهنگ مي ذاري تو اون مدت مي توني 10 تا آهنگ تو دنس ايجي بسازي .
    عزیز شما چی میگی؟خیر چیه؟من راحت هر آهنگی رو از خارج به راحتی هرچه تمام تر وارد برنامه میکنم.
    این که میگی نمیشه آهنگ غمگین ساخت.بیا...من این آهنگ رو با داداش دنس هیپ هاپ ساختم که اتفاقا گیتار هم داره!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم میگم شما دارید با لوپ های دنس حرف میزنید.مزیت خوب نرم افزار رو بد جلوه میدید.این نرم افزار دنیایی از سمپل های آماده داره که برای مبتدی ها عالیه.بی دلیل اف ال رو گنده می کنید.این برنامه اصلا لوپ نداره.و اگه هم 3 | 4 تا داره به هیچ وجه به هم دیگه نمی خورن.یعنی مثلا اصلا جالب نمی شه وقتی صدای پیانو رو با درام مخلوط کنی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من آهنگمو میزارم شما بیا کل بنداز.اسم آهنگ Getting Down.من 2 سال پیش ساختمش.

بهترین آهنگم نیست فقط حجمش که کم هست میزارمش.

دوستان هم نظر میدن که کدوم بهتره.

آهنگمو با FL6 ساختم.

در ضمن آهنگی که میزاری سبکش تکنو باشه.

حجم1.4Mb
    من آهنگی نمی زارم.ولی شما میتونی از صفحه اول یکی از اون آهنگ هارو دانلود کنی.
    دوستان عزیز خواهش میکنم در مورد این 2 کار نظر بدن.یکی از کارهای من رو از صفحه اول دانلود کنید و با این کار مقایسه کنید.منتظریم...

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزیز شما چی میگی؟خیر چیه؟من راحت هر آهنگی رو از خارج به راحتی هرچه تمام تر وارد برنامه میکنم.
    این که میگی نمیشه آهنگ غمگین ساخت.بیا...من این آهنگ رو با داداش دنس هیپ هاپ ساختم که اتفاقا گیتار هم داره!!!!
    کد:
    بازم میگم شما دارید با لوپ های دنس حرف میزنید.مزیت خوب نرم افزار رو بد جلوه میدید.این نرم افزار دنیایی از سمپل های آماده داره که برای مبتدی ها عالیه.بی دلیل اف ال رو گنده می کنید.این برنامه اصلا لوپ نداره.و اگه هم 3 | 4 تا داره به هیچ وجه به هم دیگه نمی خورن.یعنی مثلا اصلا جالب نمی شه وقتی صدای پیانو رو با درام مخلوط کنی
    شما مثل اينکه خيلي رو دنس جي تعصب داري ؟ FL به اندازه کافي گنده هست . لازم به گنده کردن من و شما نداره . اصلا دنس جي براي آهنگ سازي مناسب نيست .

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

2

شما مثل اينکه خيلي رو دنس جي تعصب داري ؟ FL به اندازه کافي گنده هست . لازم به گنده کردن من و شما نداره . اصلا دنس جي براي آهنگ سازي مناسب نيست .
    بابا من از همون اول که اومدم تو این تاپیک دارم این حرفها رو میزنم . ولی کیه که به حرفه ما اهمیت بده .

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

13

من آهنگی نمی زارم.ولی شما میتونی از صفحه اول یکی از اون آهنگ هارو دانلود کنی.
    دوستان عزیز خواهش میکنم در مورد این 2 کار نظر بدن.یکی از کارهای من رو از صفحه اول دانلود کنید و با این کار مقایسه کنید.منتظریم...
    جون ما گوش کردی آهنگو؟

عمرا بتونی با دنس همچین ریتمی در بیاری با این سرعت.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جون ما گوش کردی آهنگو؟

عمرا بتونی با دنس همچین ریتمی در بیاری با این سرعت.

من هیچ نظری ندارم میزارم به عهده شنونده ها...
    در ضمن لطفا در تاپیک دنس ای جی 7 از نرم افزارهای دیگه صحبت نکنه.اگه فکر می کنید میتونید از عهده یک نرم افزار و سوال جواب در مورد اون یا کل کل یا هر چیز دیگه حرف بزنید میتونید یک تاپیک مجزا بزنید.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چرا هنوزم دارید بین این که fl قوی تره یا dance بحث میکنید ؟
    بابا این جا تاپیک dance هست.
    هرکی با این برنامه کار میکنه و سوال داره این جا بپرسه تا بچه ها مشکلش رو برطرف کنن.
    نه این که همش بحث کنید سر این که fl قویتره یا dance.
    این دو برنامه رو اصلا نباید با هم مقایسه کرد ... چون کلا با هم فرق دارن.
    شما باید fl رو با برنامه هایی مثل reason مقایسه کنید ... نه dance.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

1 سلام!

سلام بچه ها!یه اهنگ 1 دقیقه ای ساختم با این نرم افزار لینکشو میزارم اینجا تا نظراتتون رو در مورد این اهنگ بنده ی حقیر ببینم!البته میدونم به پای اهنگهای ehsanpark عزیز نمیرسه ولی اگه اساتید لطف کنند نظرشون رو بدن ممنون میشم!قربونتون!یه چیز دیگه اینکه یه اهنگ دیگه هم ساختم که 2 دقیقه هست و هنوز ناقصه و اون اواسطش برای ادامش هنگ کردم!اون رو هم اینجا خواهم گذاشت!این اهنگ رو هم میخواستم ادامه بدم ولی ترسیدم خراب بشه به خاطر همین سر و تهشو تو همون 1 دقیقه بستم!فرمت اهنگ رو هم که wav یود با jet audio به flac کانورت کردم که با کلاس بشه به خاطر همین حجمش 6 مگابایته!!
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بچه ها این هم از دومین اهنگم که قبلا گفتم این یکی ناقصه!چه از وسط چه از انتها و چه از ابتدا!بعضی از قسمتهاش کمی دلزن میشه!این رو هم گوش کنید نظرتون رو بگید تا ادیتش کنیم و دنبالشو بسازم!تایم این اهنگ تا اینجای کار 1 دقیقه و 35 ثانیه هست که قراره تا بیش از 2 دقیقه بکشونمش ولی به نظر خودم به پای اهنگ 1 دقیقه ایه لینک قبلی نمیرسه!!حجم این هم حدود 5 مگابایته که لینکش رو در اختیارتون میزارم!این شما و این هم دومین اهنگ من اماتور!!!!!:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سلام!کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نظری بده!اقای احسان park کجا رفتید!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •