سلام.الان منظورتونو متوجه شدم. اگر پست اول منو نگاه كنيد ميبينيد اين سواليه كه من از جنابsamsung_d600 پرسيدم. حقيقت من هنوز درستو حسابي اين چيزي رو كه شما گفتين امتحان نكردم.چون گوشيمو تازه خريدم.
سلام.الان منظورتونو متوجه شدم. اگر پست اول منو نگاه كنيد ميبينيد اين سواليه كه من از جنابsamsung_d600 پرسيدم. حقيقت من هنوز درستو حسابي اين چيزي رو كه شما گفتين امتحان نكردم.چون گوشيمو تازه خريدم.
بله من اين حرف دوستمونو تاييد ميكنم. در مورد g810من هنوز امتحان نكردم ولي اينجوري كه در mobile-reviewنوشته اگرgps ش به ماهواره وصل شه به سختي امكان قطع شدنش هست و اينو يك حسن نسبت به گوشيهاي نوكيا دونسته.
دوستان ما در خانه گوشيهاي متنوعي داريم و جالب بدونيد gps n95 8 gigاز gps n82خيلي قويتره وgps n82 نسبت به اون خيلي ضعيفتره.
اتافاقا این سوال رو توی فروم موبایلستان هم کردن که اینجا کجاست . اینجا اصفهان پارک ناجوان . چون به عکاسی خیلی علاقه دارم اینطوری سوژه گیریم خوب شده :dمهيار اين آخريه کجاست؟
هم عکسات قشنگن هم سوژه هات...مرسي
آقا بهترین برنامه برای جی پی اس چیه ؟ من برنامه اسمارت جی پی اس رو نصب کردم نقشه ایران هم توش ریختم ولی انگار نقشه ایران رو بصورت جاوا نصب کردم وقتی برنامه رو باز میکردم نقشه در کمتر از 3 ثانیه جلوم ظاهر میشد ولی اصلا انتظار همچین جی پی اسی نداشتم . هیچ فرقی با نقشه های جاوا نمیکنه . کانکت رو هم که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته . موقع باز شدن برنامه صفحه ای باز میشه که لیست اسم بلوتوث ها توشه که نمیدونم چکار باید کنم توی اون صفحه !
مهیار ، جان من آخرش اندر کفه بعضی از عکسها موندم ها..............!×!×!×!×
بعدش هم ، بهتر نیست ، از این به بعد عاکسهایی رو که میگیری ، توی تاپیک ، عکسهایی که با گوشی های سامسنوگ گرفتیم ، بزاری.......... همون که ، امیر افتتاحش کرده............!!!! البته هر چی خودت صلاح بدونی........!×!×!×!×!
باشه . سعی میکنم که توی اون تاپیک بزارم :d
هر کی اینو بهت گفته یا خالی بند بوده یا نمیدونسته زوم اپتیک یعنی چی
میار جان خداییش اگه اونجا بزاری خیلی رونقش میدی
عکس ها خیلی خوبه...
فقط چرا اون 2 تا اولی یکم تاریکه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)