تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین مرورگر اينترنتي از نظر شما ؟

راي دهنده
970. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Opera

266 27.42%
  • Flock

7 0.72%
  • Avant Browser

5 0.52%
  • Maxthon

4 0.41%
  • K-Browser

2 0.21%
  • Internet Explorer

139 14.33%
  • SeaMonkey

2 0.21%
  • FireFox

611 62.99%
  • AOL

7 0.72%
  • Google Chrome

131 13.51%
  • Apple Safari

11 1.13%
Multiple Choice Poll.
صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 136

نام تاپيک: کدام مرورگر اينترنتي را انتخاب میکنید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نظر سنجی باید نو بشه. من مطمئنم که اپرا تعداد زیادی از کاربران کامپیوتردار را ازدست داده، ولی در اسمارتفونها بیشتر استفاده میشه.
    کروم هم بیش از گذشته در میان کاربران کامپیوتر جا باز کرده.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

والا من که هر دو تاش ( فایرفاکس و کروم ) رو کامپیوترم دارم. قبلا هم نظر دادم که مرورگر اصلیم هم فایرفاکس هست. حالا چرا؟! هر وقت من تصمیم میگیرم کروم رو دیفالت کنم ، این جریان ساین این کردن اکانت که برای من خیلی مهمه مشکل داره! و برای همین باز بیخیالش میشم و میرم رو همون فایرفاکس!! یعنی این کارای گوگل داره حالم رو به هم میزنه. حتی وقتی کروم رو یک بار پاک کردم ازم فیدبک خواست و کلی براشون نوشتم که دلیلم اینه و فلان ولی موقع سند کردن پیغام داد که شما جز کشورهایی هستید که نمیتونه از این قسمت استفاده کنه!! و حتی پیغام منو هم که کلی چیز نوشته بودم سند نکرد!!! این یعنی کامل ما رو مسخره کرده و توهینه!!
    به نظرم کروم و اصلا گوگل اول بیاد این تحریمها و مسخره بازیها رو برداره بعد میتونه اینجا کامل جا باز کنه. نتیجه نظر سنجی اینجا و هر جای دیگه هم کاملا همین رو میگه. الان کروم یک سال هست که اینجا باز شده. اگه این فکر مسخره تحریم رو از اول اجرا نمیکرد شاید الان تو نظرسنجی جای کروم با فایرفاکس باید عوض میشد. الان هم که گفتم باز هم مشکل داره و هنوز نیمچه تحریم رو داره اعمال میکنه! فقط استفاده مبتدیانه از کروم رو باز کرده که آمار استفاده از مرورگرش تو دنیا بره بالا!!
    تو مصاحبه تازه بعد از مشورت با وکیل شرکت!! خبردار میشه که به دلیل قوانین امریکا ، ایران تحریم هست. پس چرا IE و بقیه که امریکایی هستند ، ایران رو تحریم نکردن ؟ خب وقتی خودش نمیخواد چه اسراری هست !!!!
    Last edited by noisymind; 24-03-2012 at 12:24.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای من حتی واسه آپدیت کروم هم ارور میده!

مشکل ساین این رو هم برخی دیگه از دوستان هم تو تاپیک کروم بهش اشاره کرده بودن. البته الان برای من هم بعد از کلی تلاش ساین شد تو خونه ولی فردا که مثلا بخوام تو کامپیوتر جای دیگه کار کنم نمیشه!
    Last edited by noisymind; 24-03-2012 at 19:14.

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

گوگل کروم محبوب ترین مرورگر وب دنیا شد
    همانطور که می دانید همچنان یکه تازی دنیای مرورگرهای اینترنتی در دست اینترنت اکسپلورر شرکت مایکروسافت بوده و دیگر رقبا چندین سال است که برای تصاحب این جایگاه تلاش می کنند. حال به نظر می رسد که چندی پیش، کروم توانسته برای مدت کوتاهی این عنوان را از آن خود کرده و مزه جایگاه اول را بچشد.

کروم که یکی از رقبای تازه نفس این میدان است، در مدت زمان کوتاهی از رقیب سرسخت خود، یعنی فایرفاکس رد شده و هم اکنون با فاصله کمی بالاتر از او، در مقام دوم مرورگرهای اینترنتی دنیا ایستاده است. و همچنان به تلاش برای برای به زیر کشیدن IE مایکروسافت ادامه می دهد. البته در روز 18 مارس (چهار روز پیش)‌ بالاخره کروم توانست این لحظه به یادماندنی را در تاریخچه اش ثبت کند و به مرورگر اول دنیای وب تبدیل گردد. هر چند که روز بعد مجبور شد این جایگاه را دوباره در اختیار اینترنت اکسپلورر بگذارد و پادشاه یک روزه باشد.

به گزارش سافت گذر؛کروم در این روز توانست درصد کاربر 32‪.‬71 را به نام خود ثبت کند. در حالی که میزان کاربرد اینترنت اکسپلورر تنها 32‪.‬5 درصد بود و سهم فایرفاکس هم 24‪.‬81 درصد شده بود. این روز تاریخی را سافاری با عدد 7‪.‬13 درصد و اپرا با 1‪.‬86 درصد به پایان رساند.

در حال حاضر کروم سهم 25‪.‬69 درصدی از بازار را در اختیار دارد و فایرفاکس به 25‪.‬23 درصد از بازار قانع شده است. IE مایکروسافت هم که زمانی بیش از 80 درصد بازار را در اختیار داشت، هم اکنون در رقابت نزدیکی با این دو، سهم 40‪.‬63 درصدی بازار مرورگرها را در چنگ خود دارد. اما شرکت گوگل با تبلیغ مرورگر کروم در بیلبوردها، پوسترها، برنامه های تلویزیونی، وب سایت ها و همچنین افزایش روز افزون امکانات و سرعت آن، به سختی تلاش دارد که همانند بازار موتورهای جستجوی اینترنتی، به یکه تاز دنیای مرورگرهای وب تبدیل شود.

منبع خبر: narenji.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چه ربطی داره ie هم دومه . مگه هرکدوم بیشتر استفاده شد بهتره

6. این کاربر از Bad Request بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

دقت کردین هممون به نوعی تعصب داریم رو مرورگرمون ! بدون در نظر گرفتن آمار و ارقام
    آمار و ارقام همه چیز نیست. راحتی کاربر در استفاده هم ملاک هست و همینطور سلیقه کاربر، و یه قسمت هم باگ ها و مشکلات یه نرم افزار برای کاربر هستش که در انتخاب تاثیر داره.
    و اکثر اوقات هم با معیار سلیقه، روی ضعف های مرورگر سرپوش می گذاریم.
    من معیار هام در اولویت سرعت و کارایی و پایداری برنامه هست. زیبایی هم برام مهم هست ولی نه در اولویت اول.
    کروم که سرعت و کارایی و پایداری بسیار خوبی از نظر من داره و روش تم "آندروید" هم نصب کردم و قشنگ تر شده.
    آپدیت نشدنش هم اصلا برام مهم نیست چون setup خودش رو راحت دانلود می کنم و نگه می دارم برای بعدا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فایرفاکس

سرعت بسیار عالی و عملکرد قوی

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فایر فاکس رم سیستم رو نابود میکنه در صورتی که کروم هم سبک هست هم سریعتر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فایرفاکس عالیه کارش بیسته

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من از comodo dragon استفاده می کنم که براساس کروم هست سرعت. و امنیت بسسیار بالا رو فراهم میکنه
    Last edited by K1lou; 30-04-2012 at 11:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •