Spy Sweeper یکی از بهترین برنامه های ضدجاسوسی در اینترنت است.وخوبی دیگه ای هم داره اینه که برای یه بار هم شده از کرک و از
جور چیزا برای رجیستر کردن برنامه استفاده نمیکنیم.و راحت هم اپدیتش میکنیم.خلاصه همه چیز واسه مصرف اماده است
Spy Sweeper یکی از بهترین برنامه های ضدجاسوسی در اینترنت است.وخوبی دیگه ای هم داره اینه که برای یه بار هم شده از کرک و از
جور چیزا برای رجیستر کردن برنامه استفاده نمیکنیم.و راحت هم اپدیتش میکنیم.خلاصه همه چیز واسه مصرف اماده است
سپاس دوست من
5 یا 6 بار آزمایش کردم وپاسخ گرفتم
دوستان خوشحالم كه هنوز به راحتي استفاده مي كنيد و از دوستان ديگر هم ممنونم كه به ساير عزيزان كمك مي كنند...
منم با 1 بار امتحان گرفتم .البته من قبلا هم استفاده كرده بودم و 3 ماه پيش expire شد و تا الان هم از spy ware doctor استفاده
ميكردم ولي از اين به بعد از اين برنامه استفاده ميكنم چون من هر دو اينها رو با هم match و مقايسه كردم و كاربرد هر دورا ديدم
ولي به spy sweeper نمره بالاتري ميدم .
با سپاس از شما كه اين برنامه رو گذاشتين .
لطفاً يکی واسه من اين کار رو انجام بده من هر کاری کردم نشد!!!
ممنون
من برای شما میفرستم. پیام خصوصی.نوشته شده توسط bahareh_bus
عجیبه چند بار ازمایش کردم دفعه ی اول و دوم شد!!!!!
سلام
koli جون فرستادم. براي Bahareh_bus هم شب فرستادم.
يه چيزي اين كه من دو روز بود هر چي مي زدم نمياورد. مث اين كه فهميده بودن من كيماما وقتي ديروز با يه آدرس ميل ديگه زدم دو بار پشت سر هم آورد. پس شما هم آدرسهاي ميلتون رو عوض كنين و بعدش امتحان كنين.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)