کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کارت گرافیکت چیه؟
یه غیرامبورد دارم به نام radeon9250 128mb 128bit
یه امبورد64 مگ روی خود مادربرد
که البته ازاولی استفاده میکنم
خوب با اینکه این ارور رو می ده شما به محیط متنی دسترسی داری درسته؟ (بعد این ارور ها می ره تو محیط متنی)
انشاالله که بتونی با برنامه vi کار کنی
با برنامه vi فایل xorg.conf رو باز کنید:
su
vi /etc/X11/xorg.conf
بعد دنبال این خط بگردید:
بعد اون vesa رو به ati تغییر بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با دستور reboot سیستم رو ریست کن ; بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اول باید دوباره پارسیکس نصب کنم چون برای نصب ویندوز اولین پارتیشن ناشناخته بودبرای ویندوز مجبوربه حذفش شدم
اخرش این هاردازدست من بدسکتورمیگیره![]()
چند تاسوال فنی:
-فیلمبرداری روسیستم من درست شد ولی کیفیت فیلمبرداری صفر
ایا از کارت گرافیکمه؟؟؟
2-صفحه نمایشم بیش از حدلرزش داره باوجودیکه روی 85رزولیشنش تنظیمه
ولی همین که می رم مانیتور رو بهش معرفی می کنم اولا میگه باید تمام یوزرها افلاین بشن(منظورش ایا اینه که حساب کاربری غیر روت روحذف کنم؟؟؟؟؟؟/) دوما دوباره همون ارور بالایی رومیده بعداز خاموش کردن
چه کارش باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
اون خط روهم پیداکردم دوتا vesaداشت یکی جلوی درایور که تبدیلی به ati کردم وسیستم روریست کردم ولی بازهمون ارروروداد ودومین vesa نمی دونم جلوی چی بود اونوهم تبدیل به ati کردم باهم فایده نداشت
برای دسترسی به اینترنت اخرش دوباره پارسیکس نصب کرد م
چون سریعترازویندوز نصب میشه
پس شما داری درایور کارت گرافیکتو نصب می کنی که این مشکل پیش میاد
حتما با راهنما این کارو انجام بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
تو راهنمای فارسی پارسیکس اینو برای نصب نوشته تقریبا شبیه همون انگلیسیه است
درسته انجامش بدم؟؟؟
گونه درایور کارتهای گرافیکی ATI را نصب کنم؟
برای نصب راهاندازهای از پیش کامپایل شده، دستورات زیر را اجرا کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید`کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایل /etc/X11/xorg.conf را ویرایش نمایید و در بخش Driver نام راهانداز را از "ati" یا "radeon" به "fglrx" تغییر دهید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در بخش راهانداز هسته ATI را به طور خودکار بارگذاری نمایید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سیستم خود را مجددا راهاندازی نمایید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by P A R M I S; 03-09-2008 at 13:23.
خوب شما گفتی من کارت گرافیک ati دارم منم لینک اون راهنما رو دادم
اگر کارت گرافیک nvidia دارید درایور nvidia رو نصب کنید و اگر کارت گرافیک ati دارید ati
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)