N79 فکر میکنم 2.4 باشه ... تفاوتش با i7110 خیلی نیست و به نظر من گوشی با طول زیاد بهتر از ضخامت زیاد هستش .
![]()
N79 فکر میکنم 2.4 باشه ... تفاوتش با i7110 خیلی نیست و به نظر من گوشی با طول زیاد بهتر از ضخامت زیاد هستش .
![]()
سلام....
قبل از این هم از صفحه 2.6 اینچ استفاده شده بوده.
w960__e61__e62__w950__p1__m608
حالا چون سامسونگ شد غیر متعارف؟؟؟
Last edited by S@nti@go_s&k; 25-10-2008 at 22:53.
اصلا کشیده و رعنا بودن که خیلی خوشگل و معروفه درازیش اصلا زشتش نمیکنه که هیچ قشنگشم کرده
فقط نیم سانت از امنیا درازتره که تا کنار هم نذارینشون متوجه نمیشین، نه اصلا ایراد نیست
سلام
اینجا چرا هرکی انتقادی داره شما فکر میکنین منظوری داره ؟
اتفاقا من از طرفدارهای سرسخت نوکیا بودم و با این طراحی های تکراری اخیر نوکیا و از اون طرف روی اوردن سامسونگ به سیمبین و بهتر شدن طراحی ها و ال سی دی هاش ( قبلا ال سی دی ها حکم اینه رو داشتن تو روز و طراحی های سامسونگ هم همه مثل هم و دخترانه بود وجدانا ) .
من واسم جالب بود که به غیر از سری E نوکیا و یا گوشی هایی در این سطح کاربری و بیزینسی دیگه کمتر گوشی هست که از ال سی دی 2.6 واسه گوشی تخت استفاده کرده باشه ( حتی کمتر از تعداد انگشت های دست ) .
خوب این سلیقه هست و من از گوشی دراز بدم میاد مثل 6500 کلاسیک ولی این گوشی اونقدر نکات + داره که ارزش بیخیال شدن اینها رور داره واسه خرید .
من میخوام بدونم صداش در چه حدی هست . ؟ ( اگه صداشم خوب باشه واسه کریسمس میگیرمش ) .
Last edited by ravani_13; 27-10-2008 at 20:40.
سامسونگ از وقتی این اسپیکر های داخلی رو روی گوشیاش گذاشته صداش افت کرده . البته نظر بلندی میگم ولی کیفیت دارم .!
من واقعا نمیدونم صدای بلند اسپیکر چقدر اهمیت داره ؟
باور کنید من F480 رو صدای زنگشو گذاشتم روی 2 از 7 ! وقتی گوشی ویبره داره صدای گوشی درنیاد هم واسه من مشکلی نیست .
متاسفانه ما بیشتر به بلندی نیاز داریم تا کیفیت !
منم دقیقا همین کارو کردم وقتی تو خیابونم که میزارم رو ویبره وقتیم خونه یا یه جای آرومم میذارم رو یه زنگ آرومباور کنید من F480 رو صدای زنگشو گذاشتم روی 2 از 7
البته فک کنم منظور دوستان بیشتر صدا موقع پخش آهنگه که بازم ...............
درستشم همینه به هر حال کار اسپیکر گوشی مشخصه برای اطلاع صاحبش از تماسهای دریافتیه و کلا لزومی نداره صدای بلندی داشته باشه ! همونطور که این همه واکمن و اکسپرس موزیک داریم تعداد خیلی کمیشون صدای بلند دارن...
به شخصه اکثرا گوشیم رو ویبرس...
من صدای بلند رو بیشتر ه خاطر دیدن کلیپ لازم دارم (از نوع بولوتوثی ) وگرنه با صدای اسپیکر کار دیگه ای ندارم....
منم موافقم اصلا از صدای زیاد خوشم نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)