آخر بازی Devil May Cry 3 : Dante's Awakning
Max Payne 1 هم قشنگ بود ...
آخر بازی Devil May Cry 3 : Dante's Awakning
Max Payne 1 هم قشنگ بود ...
call of duty 4 مرحله آخر من گریه کردم
Silent Hill 3 جایی که معلوم میشه Harry Mason (نقش اول سایلنت هیل یک) بابای Heather Mason (نقش اول سایلنت هیل 3) کشته شده و یه آهنگ غمگین قشنگ هم پخش میشه![]()
مکس پین -هاف لایف 2 - پن کیلر
کاملا موافقم ... بغض عجیبی توی گلو داشتم ... بعد ها چون دوباره بازی رو انجام دادم , حسابی گریه کردم ...hossein500300 مافيا،واقعاً آخرش غمناک تموم شد.
بدون تردید , بازی مکس پین ...
عمق داستان و ماجراهایی که در طول بازی آدم رو تحت تاثیر مگذاره , واقعا محشره و باعث می شه که قلب شما با قلب مکس پین با هم بزنه ...
خیلی تحت تاثیر این داستان قرار گرفتم ...
بازی CALL OF DUTY 2 هم بد نبود ...
اون صحنه هایی که می دیدی گلوله به صورت افراد گروهتون برخورد می کنه خیلی دلخراش بود ...
بعضی از صحنه هاش اشک آدم رو در می آورد ... راستش به نظرم , موسیقی این بازی هم محشر بود ...
شاید بشه گفت که یکی از دلایل این انتخاب موسیقی بازیها باشه ...
من میگم آخر کال4 خیلی غمگین بود.نزدیک بود گریه کنم.بعدشم برا من اویل4.چون وقتی یاد روزای خوش بازی اویل4 میوفتم گریم میگیره.شاید عجیب باشه.ولی برا من اویل4 همه چی داشت.ترس.هیجان.ماجراجویی و............که همش خاطرست و من وقتی یادم میاد اشکم در میاد.
شاید باورتون نشه من حدود 5 سال پیش(یا عقب تر) بازی می کردم و سیستمم الان انقدر قدیمی هست که نشه باهاش ماریو هم بازی کرد...اما از بین بازی هایی که بازی کردم؛مکس پین رو خیلی دوست می داشتم و ... کلا باهاش زندگی کردم...صحنه اولش خیلی غم انگیز بود.اصلا کل بازی غم انگیز بود.اگه خودت رو جای مکس قرار می دادی که دیگه بترکون بود...فضای بازی؛موزیک بازی؛همه چی محشر و سرد و غم انگیز بود...مکس پین 4 ever...
Prince of persia 3
اونجایی که اون دختره رو کشتند،من هم رفته بودم یک کاری کنم.
دقیقا مثل پرنس دیر رسیدم.
واقعا گریه کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)