تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 28 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 275

نام تاپيک: گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سلام....

کارین بدو بیا سوال بارون شدی...!!

1.آخرین مقاله ی علمی یه خوبی که خوندی چی بود؟
    2. نظرت راجع به سطح علمی دانشگاه چیه...؟! امکانات دروس علمی و عملی خوب هست...؟!
    3.الان داری چه کتابی می خونی؟ اگه نمی خونی آخرین کتابی که خوندی چی بود؟
    4.نظرت راجع به علم نجوم چیه؟ دنبالش می کنی...؟! اگه آره چه پدیده ای رو درموردش خیلی دوست داری؟
    5.از کجا با فوروم آشنا شدی؟ !
    6.چی شد که p30world رو برای فعالیت انتخاب کردی؟!
    7.به نظرت نکته ی مثب فوروم چیه؟!
    8.چه سبک کتابی رو دوست داری؟!
    9.هیچ مکتب فلسفی هست که بهش علاقه مند باشی یا بهش اعتقاد داشته باشی؟اگه آره یکم راجع بهش توضیح بده؟
    10.قشنگترین شعری که جدیدا خوندی؟! حالا زیادم جدید نبود مشکلی نیست؟!
    11. نظرت راجع به شعر های سپهری چیه...؟!
    12.نظرت راجع به شعر سپید چیه ؟!
    13. میونه ت با نقاشی چه طوره؟!
    14.وقتی یه کتاب می خری مقدمه و پیشگفتارش رو هم اول کار می خونی یا سریع می ری سراغ داستان...؟!
    15.به نظرت آدم فضایی وجود داره یا نه؟!
    16.کدوم زبان برنامه نویسی رو دوست داری؟!
    17. سخت ترین درس رشته IT چیه ؟!
    18. چه قدر به علم طالع بینی و تعبیر خواب اعتقاد داری؟!
    19.به نظرت برنامه ریزی چه قدر در موفقیت آدم تاثیر داره؟! خودت برای کارات برنامه ریزی می کنی؟!
    20.چه قدر آدم ها رو روانشناسی می کنی..؟! یعنی رفتارها و حرکاتشون رو بررسی و تجزیه تحلیل می کنی و سعی می کنی پیش بینی شون کنی یا یه ویژگی های روانشناسی خاصی رو بهشون نسبت بدی...؟!

یه سوال همین طوری
    اگه ببینی کسی داره راجع به یه مطلب علمی و یا اصلا غیر علمی مثلا سیاسی و اجتماعی و اینا حرف های بی پایه و اساس و یا غلط از لحاظ علمی یا منطقی می زنه چه واکنشی نشون می ده...؟!

2. این کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون از کارین جان و حضور گرمشون در این هفته.
    تا کارین جان آخرین سری سوالاتشون رو هم پاسخ بدن به زودی مهمان جدید هم معرفی میشه.

توی این مدت از کارین جان هم خواهش می کنیم به رسم تاپیک یکی از پدیده هایی که بیشتر مورد توجهشون هست رو اینجا معرفی کنن و توضیح کوتاهی در موردش بدن.

این لوح یادبود هم به نشونه ی تشکر از حضورشون در اینجا تقدیمشون میشه.

امیدوارم ه در همه ی مراحل زندگی موفق و سربلند باشین
    ===============

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن ...

موفق باشید

4. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض obituary

سلام کارين عزيز
    خوبي؟

سلام آشنای عزیز
    مرسی

بالاخره منم اومدم با سري اول سوالاتم.کلي سوال داشتم گفتم آسون بپرسم مجبور شدم همه را عوض کنم.

آخی
    چقدرم آسونن

سوالات IT

1-گفتي روحيت با IT همخوني نداره.به نظرت کسي که وارد اين رشته ميشه بايد چطوري باشي از نظر روحي؟

حداقل اش اینکه سر و کله زدن با زبان های مختلف و مباحث مختلف شبکه رو دوست داشته باشه
    من به هیچ عنوان روان این کارها رو ندارم!

2-در مورد موضوع‌هاي علمي مخصوصا IT ترجيح مي‌دي کتابهاي فارسي بخوني يا انگليسي؟

فارسی اش رو به زور می خونم

3-بدون در نظر گرفتن User Friendly بودن با Windows موافقي يا Open source؟

کلا با اوپن سورس موافقم

4-به نظرت Solaris که قويترين operating System براي شبکه‌هاي بزرگ است چرا جايگاه درخور قدرتش را در بين operating systemها ندارد؟

به این دلیل که سخته و متخصص کم داره. حالا شاید تو امریکا کاربرد و استفاده ی زیادی داشته باشه ولی تو کشوری مثه ایران ...!

5-براي پروژه‌اي که درش database server و mail server داشته باشي و Data Availability و Data Redundancy از اهميت بالايي برخوردار باشه،پيشنهادت Node Clusternig هست يا clustering on SAN Device؟دليلت را کامل بگو؟

SAN clustering
    چون با این که هزینه ی بیشتری می بره ولی سرعت انتقال بالایی داره و همزمان می تونه node های متصل رو به حالت های آن لاین و آفلاین در بیاره
    تازشم! اگر تمام node ها هم از کار بیوفته باز هم اطلاعات روی SAN باقی می مونه
    توانایی Zoning رو هم دارا می باشد

6-چرا در سيستم مخابراتي ايران بجاي اينکه بيان يک Cisco Router 12000 Series بزارن ميان از يک Cisco Switch 7000 Series استفاده مي‌کنند که تحت هيچ شرايطي اون قدرت رو نداره؟

یک. نمی خوان خرج کنن
    دو. Cisco Router 12000 Series با باقیه Router ها فرق فوکوله و متخصص اش رو نیز نداریم

7-تعريفت از OSI Layers Data Modeling؟

صنعت شبكه داراي يك مدل هفت لايه اي استاندارد براي معماري پروتكلي شبكه است كه بهش مدل اتصال مياني سيستمهاي باز (Open Systems Interconnection Basic Reference Model يا OSI ) مي گن
    لايه هاي OSI عبارتند از:
    لايه ي فيزيكي
    لايه ي پيوند داده
    لايه ي شبكه
    لايه ي حمل
    لايه ي جلسه
    لايه ي نمايش
    لايه ي كاربرد
    هركدوم از اين لايه ها يك نقش مشخص رو براي ارتباط ايفا مي كنن. هر لايه سرويس هايي رو فراخواني مي كنه و هنگامي كه يك انتقال خروجي در پشته به سمت پايين حركت مي كنه هر لايه اطلاعات مربوط به خودش رو كه سرآيند ناميده مي شه به اصل داده مي چسبونه و بسته ي داده بااين سرآيند به سمت لايه بعد حركت مي كنه.
    از اونجايي كه توضيح لايه ها زمان زيادي لازم داره از ورود به بحث تخصصي تر معذوريم!!!

8-چرا خطوط T3 با اينکه سرعت انتقال حداقل 650MB/s رو دارند کم استفاده تر از خطوط DSL هستند؟

قيمت خطوط DSL ارزونتره
    پوشش
    T3 هم کمتره و بیشتر در اروپا کاربرد داره و بیشتر کاربرد شرکتی داره

9-استفاده از PPTP رو براي --- ترجيح مي‌دي يا L2TP؟

L2TP ارجحیت داره
    IPSEC رو هم پشتیبانی می کنه
    البته باز هم بستگي به سروري داره كه انتخاب مي كنيم

10-تعريفت از Digital Certificate؟

استفاده از يك امضاي ديجيتالي براي باند كردن يك كليد عمومي با يك شناسه ( از قبيل اسم فرد يا آدرسش و ... )
    و درحقيقت براي باند كردن يك كليد عمومي با يك مشخصه ي خصوصي استفاده مي شه و سطح امنيت رو تا حد قابل توجهي بالا مي بره و شامل قسمت هاي زيره :
    - يك كليد عمومي
    - يك نام كه مي تونه نام يك فرد يا كامپيوتر باشه
    - يك زمان خاص و محدود
    - يك آدرس

خارج از IT

1-کتابهاي شل سيلور استاين رو مي‌خوني؟

بله بله
    من عاشق این عمو شلبی ام

2-به نظرت چرا داستانهاي استاين با اين همه نکته ظريف در رده سني بچه‌ها قرار گرفته؟

واقعا برای من هم یه سواله
    به نظر من بعضی از شعر هاش اصلا به درد بچه ها نمی خوره
    شاید می شد یه مجموعه از شعر ها یا بعضی از داستان هاش رو برای کودکان هم گذاشت مثل آقای باکلاه، آقای بی کلاه
    ولی خیلی هاش رو نه

3-در روانشناسي مي‌گويدن در نبود بقيه رنگها سياه پديد مي‌آيد يا مثلا در نبود گرما،سرما حس مي‌شود.يعني بطور کل ماهيت سياه و سرما را دارن از بين ميبرن.به نظرت بهتر نيست بگن در نبود سياه بقيه رنگها پديد مي‌آيند و در نيود سرما ،گرما بوجود مي‌آيد.(آخر سوال منفي بود)

خب یه چیز نسبیه
    دقیقا به این بستگی داره که تو مثبت به قضیه نگاه کنی یا منفی
    چون اصولا سیاه و یا سرما به عنوان یک المان منفی مطرح میشه و می گن مثبت ها که نباشن منفی میشه
    اما می شه گفت که اگه این منفی ها نباشن ...

4-به عقيده تو خوب و بد ،زشت و زيبا وجود دارند؟(جواب اين را دو جور بده،يکي با نظر خودت،يکي هم بيا از يکي از ديدگاههاي زير بررسي کن به انتخاب خودت«فلسفه،منطق،عرفان،حکم ت»)

آشنا یه کم زیر دیپلم تر بگو ما هم بفهمیم

بنده اصولا آمار این فلسفه و منطق و عرفان و حمکت و این صوبتا رو ندارم!
    حالا نظر شخصی خودم رو می گم

کلا زشتی و زیبایی، خوبی و بدی یه چیز کاملا نسبیه و به خود فرد بستگی داره
    همیشه وقتی با مامانم بحثم می شه و می گه این کار بده می گم بد از نظر کی؟
    و مساله اینجاست که چیزی یا فردی یا اخلاقی که از نظز خیلی ها زشته از نظر من قشنگه و برعکس
    یا میان می گن آدم باید راه درست رو انتخاب کنه و بعد من می گم درست از نظر کی؟
    و عموما می گن درست، درسته دیگه
    از نظر کی نداره!

از ساده ترین چیزها در نظر بگیر مثه زیبایی ظاهری که تو جوامع مختلف و دوران های مختلف تعاریفش کاملا متفاوت بوده تا راه و روش درست زندگی کردن!

5-نظرت در مورد ادبيات کهن ايران؟

زیاد طرفش نرفته ام
    شاید واسه همینه که زیاد علاقه ندارم
    ولی به شدت قبولش دارم

6-بين شاعرهاي کهن ايران به کدام شاعرها علاقه داري؟

مولانا
    حافظ

7-شاعر اين شعر رو ميشناسي:
    گفتا به پيشم بيا
    گفتا کنارم بمان
    گفتا به رويم بخند
    گفتا برايم بمير
    آمدم،ماندم،خنديدم،مردم

نه والا

8-چرا در حکمت انسان را هيولا مي‌نامند ولي در عرفان ذره‌اي از وجود خدا؟

کلا I don't know

9-نظرت در مورد استاد محمود فرشچيان؟

یک نوع معنویت خاصی در آثارش موج می زنه و به شدت ایرانیه

10-برداشتت را از اين سخن بگو
    خطاط خط سه گونه خط نوشتي
    يکي خود او خواندي،لا غير
    يکي هم او خواندي،هم غير
    يکي نه او خواندي و نه غير او
    آن خط سوم منم
    (شمس الدين تبريزي)

الان رسما هنگم!
    فکر می کنم به نتیجه رسیدم بهت می گم

سخت بود؟

آره به شدت
    اشکم در اومد
    کل کتاب ها و جزوه هام رو بالا پایین کردم
    رسما پکیدم

خسته شدي؟

چی بگم والا

بازم ميام هنوز کلي سوال مونده

خواستم بگم بازم بیا ولی درجه ی سختی رو بذار رو Low و این صوبتا ولی وقت تموم شد

ممنون

6. 2 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض zooey

سلام سلام....

به!
    سلام دوستم

کارین بدو بیا سوال بارون شدی...!!

به قول شاعر، هر چه از دوست رسد نیکوست

1.آخرین مقاله ی علمی یه خوبی که خوندی چی بود؟

دنیاهای موازی در قانون جذب!

2. نظرت راجع به سطح علمی دانشگاه چیه...؟! امکانات دروس علمی و عملی خوب هست...؟!

امکانات دانشگاه ِ ما که یه چیزی ست در حد صفر مطلق
    تنها امکاناتی که من تو این چند ساله دیدم و استفاده کردم لابلاتواره که اونم به نسبت امکاناتی که داره خوب ازش استفاده نمی شه
    کلا شاید یه سری دانشگاه های خیلی خوبمون از نظر امکانات در سطح خوبی باشن ولی اکثرا افتضاحن

و اما سطح علمی
    کلا دانشگاه جایی نیست که شما بری توش و علم بیاموزی.
    دغدغه ی بچه ها علم آموزی نیست
    جو هم جو علمی نیست
    دانشگاه شاید یه جرقه می تونه باشه که آدم بتونه بعد از اون جرقه هه خودش بره دنبال کسب علم
    واسه همینه بخش عظیمی از فارغ التحصیلای ما صرفا یه مدرک گرفتن و هیچ علمی ندارن
    درس رو پاس می کنن و تمام!

3.الان داری چه کتابی می خونی؟ اگه نمی خونی آخرین کتابی که خوندی چی بود؟

در حال حاضر سیمای زنی در جمع از هانریش بل عزیزم رو شروع کردم و در کنارش همون داستان های کوتاه مارکز هنوز تموم نشده

4.نظرت راجع به علم نجوم چیه؟ دنبالش می کنی...؟! اگه آره چه پدیده ای رو درموردش خیلی دوست داری؟

علم قشنگیه
    دنبالش نمی کنم به اون صورت. هر از گاهی به انجمنش سر می زنم و نهایتا اگه یه پدیده ی تابلویی مثه خورشید گرفتگی یا ماه گرفتگی بخواد اتفاق بیوفته احتمالا میرم ببینمش

5.از کجا با فوروم آشنا شدی؟ !

می خواستم گوشی بخرم، داشتم می سرچیدم که چشمم به جمال این فروم آشنا شد و بعد جو گیر شدم عضو شم فعالیت کنم ببینم چه جوریاس و بعد ...

6.چی شد که p30world رو برای فعالیت انتخاب کردی؟!

خب اون موقع که من عضو اینجا شدم نمی دونستم فروم دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشه
    بعد ها هم که با فروم های دیگه آشنا شدم دیدم جو اینجا و نظم اش رو بیشتر دوست می دارم
    لذا همین جا به فعالیت ادامه دادم

7.به نظرت نکته ی مثب فوروم چیه؟!

نکات مثبت زیاد داره در کنار نکات منفی زیاد!
    یکی از نکات مثبت اش همینه که اگه من یه سوالی، اشکالی چیزی داشته باشم و بپرسم خیلی از بچه ها در یافتن جواب یا حل شدن مشکل بهم کمک می کنن و این خیلی خوبه

8.چه سبک کتابی رو دوست داری؟!

رمان و داستان و شعر و روان شناسی و اینا!

9.هیچ مکتب فلسفی هست که بهش علاقه مند باشی یا بهش اعتقاد داشته باشی؟اگه آره یکم راجع بهش توضیح بده؟

شرمنده اطلاعاتم در زمینه ی فلسفه در حد صفر مطلقه

10.قشنگترین شعری که جدیدا خوندی؟! حالا زیادم جدید نبود مشکلی نیست؟!

آخریش این بوده:

امروز تمام وقت دنبال تو مي گشتم
    ديگر بچه نيستيم كه قايم باشك بازي كنيم
    اگر براي هم گم شويم ديگر
    هرگز
    پيدا نخواهيم شد!

یه کم قبل ترش هم این:

باید حتماً رفته باشی
    تا معنای رفتن را بفهمی
    اما تنها این، کافی نیست...

باید حتماً به این هم فکر کنی
    که می‌توانستی نرفته باشی
    می‌توانستی رفته نباشی
    اما رفته‌ای و می‌توانی بازگردی
    ولی تنها این هم کافی نیست...

شاید،
    باید حتماً کسی
    بازگشتنت را بخواهد
    تا معنای رفتن را بفهمی

11. نظرت راجع به شعر های سپهری چیه...؟!

دوستش می دارم هوارتا
    فکر می کنم اولین کتاب شعری که خریدم همین هشت کتاب سهراب بوده چون الان رفتم تاریخش رو نگاه کردم دیدم تاریخ چاپ اش زمستان 1376 ه!
    یک دوران خیلی می خوندم شعراش رو
    الان هم هنوز هر از گاهی میرم سراغش

یک علاقه ی خفنی هم به این شعر کفش هایم کو؟ دارم

12.نظرت راجع به شعر سپید چیه ؟!

یکی از سبک های شعری مورد علاقه ی من

13. میونه ت با نقاشی چه طوره؟!

خوبه!
    زیاد از این سبک اینا سر در نمیارم ولی یکی از سبک های مورد علاقه ام امپرسیونیسمه.

دو نمونه اش:

یه بار تحت تاثیر جو مینی مال رفتیم بوم و رنگ و اینا خریدیم به نقاشی کشیدیم مینی مال
    تا 6 ماه هر کی می اومد تو اتاقم باید براش توضیح می دادم این 2 تا تیکه رنگ شده چیه و هدف چیه و این صوبتا

14.وقتی یه کتاب می خری مقدمه و پیشگفتارش رو هم اول کار می خونی یا سریع می ری سراغ داستان...؟!

آره معمولا یه نگاه بهش می اندازم ولی سرسری

15.به نظرت آدم فضایی وجود داره یا نه؟!

ممکنه

تنها غیر ممکن غیر ممکنه!

یعنی میشه تو جهان به این بزرگی فقط ما زندگی کنیم؟

16.کدوم زبان برنامه نویسی رو دوست داری؟!

از زبان هایی که خوندم c++
    جاوا هم از دور قشنگه!

17. سخت ترین درس رشته IT چیه ؟!

سخت که زیاد داره
    من شخصا با شبکه و اینا مشکل دارم

18. چه قدر به علم طالع بینی و تعبیر خواب اعتقاد داری؟!

تعبیر خواب نه زیاد

در مورد خواب بیشتر به این اعتقاد دارم که خواب هایی که می بینیم سه دسته اند
    دسته اول خواب اتفاقاتی که در طول روز برامون افتاده

دسته دوم خواب فکرهای ناخودآگاهمون - ترس هامون (اتفاقاتی که می ترسیم برامون اتفاق بیوفته) و آرزو هامون (اتفاقاتی که دوست داریم برامون اتفاق بیوفته) -

و دسته ی سوم خواب فکر های خود آگاهمون - ترس هامون (اتفاقاتی که می ترسیم برامون اتفاق بیوفته) و آرزو هامون (اتفاقاتی که دوست داریم برامون اتفاق بیوفته) -

ولی به شدت به طالع بینی اعتقاد دارم
    چون در عمل به چشم دیدم که افرادی که تو ماه های مختلف به دنیا اومدن اخلاقیات و خصوصیات و رفتارهای مشترک و مشابه بسیاری دارن

19.به نظرت برنامه ریزی چه قدر در موفقیت آدم تاثیر داره؟! خودت برای کارات برنامه ریزی می کنی؟!

تا برنامه ریزی چه طوری باشه

خیلی هامون برنامه می ریزیم در حد جام جهانی اما کیه که عمل کنه!

در کل به نظرم آدم باید یه هدف برای خودش بذاره و هر کاری که احساس می کنه اون رو به هدف نزدیک می کنه انجام بده
    خیلی هم در قید این که اهدافش رو به میان مدت و کوتاه مدت تقسیم کنه و واسه هرروزش برنامه ی خاصی داشته باشه رو قبول ندارم
    حداقل واسه خودم کاربردی نیست چون می دونم عمل نمی کنم

20.چه قدر آدم ها رو روانشناسی می کنی..؟! یعنی رفتارها و حرکاتشون رو بررسی و تجزیه تحلیل می کنی و سعی می کنی پیش بینی شون کنی یا یه ویژگی های روانشناسی خاصی رو بهشون نسبت بدی...؟!

بیشتر حسی کار می کنم

مثلا خیلی راحت می فهمم اونی که الان داره باهام تلفنی صحبت می کنه از روی بیکاری یا مجبوری بهم زنگ زده یا واقعا دلش خواسته و زنگ زده
    اونی که الان داره بهم لبخند ملیح می زنه واقعا خوشحاله یا نه از این fake smile هاست!
    اونی که الان تو جمع داره بلبل زبونی می کنه و به اصطلاح مجلس گردونی می کنه واقعا آدم شوخ و شنگ و اجماعی ایه یا نه کلا

وقتی حس کنم یه جای کار می لنگه تک تک حرکات و حرف های طرف رو تجزیه تحلیل می کنم و به نتایج نسبتا صحیحی هم دست می یابم !

یه سوال همین طوری
    اگه ببینی کسی داره راجع به یه مطلب علمی و یا اصلا غیر علمی مثلا سیاسی و اجتماعی و اینا حرف های بی پایه و اساس و یا غلط از لحاظ علمی یا منطقی می زنه چه واکنشی نشون می ده...؟!

قدیم تر ها می نشستم باهاش بحث می کردم
    اما الان می گم باشه همون تو خوبی، تو ماهی، فدات بشم الهی
    بذار خوش باشه با عقایدش

مقسی

8. 2 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون از کارین جان و حضور گرمشون در این هفته.
    تا کارین جان آخرین سری سوالاتشون رو هم پاسخ بدن به زودی مهمان جدید هم معرفی میشه.

توی این مدت از کارین جان هم خواهش می کنیم به رسم تاپیک یکی از پدیده هایی که بیشتر مورد توجهشون هست رو اینجا معرفی کنن و توضیح کوتاهی در موردش بدن.

این لوح یادبود هم به نشونه ی تشکر از حضورشون در اینجا تقدیمشون میشه.

امیدوارم ه در همه ی مراحل زندگی موفق و سربلند باشین
    ===============

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن ...

موفق باشید
    سلام
    از شما و همه ی دوستانی که در این یک هفته با ما بودند کمال تشکر را دارا می باشم

و اما پدیده!
    پدیده که نمی شه گفت
    یک از سبک و گرایشات نقاشی رو می خوام معرفی کنم
    گرافیتی

توضیح کوتاه:

دیوارنویسی بخشی از هنرهای خیابانی بشمار می‌آید. منظور از هنر خیابانی آن بخش از گرافیک است که در کوچه و خیابان و سطح شهر با آن برخورد می‌کنیم. این هنر تاریخچه‌ای بسیار کهن دارد و ریشه در سنگ‌نبشته‌های تاریخی غارها و کتیبه‌های باستانی نقاشی‌های دیواری در ابعاد گوناگون دیده‌اید که از همین دسته‌اند.
    در سده بیستم و کمابیش هم‌زمان با جنگ جهانی دوم، مشاهده درج نام و نشان گروه‌ها بر روی دیوارها تبدیل به امری عادی شد.

در برخی مواقع این دیوارنویسی‌ها بسیار با دقت و هنرمندانه اجرا می‌شوند و سبک‌های متعددی به خود می‌گیرند. برخی از این آثار بار معنایی بیش‌تری را به دوش می‌کشند که ممکن است حاوی یک پیام اجتماعی یا سیاسی باشد که حتی با استفاده از افشانه‌های رنگی بر روی دیوارها، ساختمانها و قطارها رسم می‌شوند.

برای توضیحات بیشتر تشریف ببرید به این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابت لوح یادبود هم ممنون

موفق باشید

10. 5 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

خوب ضمن تشکر دوباره از کارین عزیز ؛

مهمان این هفته ی گفتگوی ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی هستند.

امیدوارم که هفته ی خوبی داشته باشیم در کنار هم.

سوالات خودم:

1. به نظرت آینده ی رشته ی زمین شناسی در دوره های بالاتر از کارشناسی در ایران چه طوری هست؟
    2. یک کانی که به نظرت خیلی زیباست نام ببر.(با شکل )
    3. تصمیم به ادامه تحصیل داری و اگر بله در چه رشته ای؟

ممنون شریم جان و موفق باشی

12. این کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام دیانلای عزیز ...

خوب ضمن تشکر دوباره از کارین عزیز
    ؛
    هرچند قسمت نشد خودم از ایشون سوالاتی رو بپرسم اما تمام صفحات قبلی رو خوندم و استفاده بردم
    من هم از ایشون تشکر میکنم .

مهمان این هفته ی گفتگوی ما Sharim گرامی هستند.

ممنون که من رو لایق دونستید برای نشستن روی این صندلی !
    امیدوارم که هفته ی خوبی داشته باشیم در کنار هم.

برای من که در کنار دوستان قطعا همین طور خواهد بود

سوالات خودم:

در خدمتم ...

به نظرت آینده ی رشته ی زمین شناسی در دوره های بالاتر از کارشناسی در ایران چه طوری هست؟
    به نظرم رشته زمین شناسی یکی از رشته هایی هست که آینده کاری خیلی خوبی میتونه داشته باشه و بستگی زیادی به شخص داره همون طور که میدونید صنایع مادر که اقتصاد کشور بر پایه این صنایع هست از جمله نفت , معدن و همین طور راهسازی , سد سازی و ... وابستگی زیادی به زمین شناسی دارن
    و اگر یک نفر حوصله کاوش رو داشته باشه و بتونه برای خودش معدن ثبت کنه به قول معروف نونش توی روغنه
    گذشته از اون در صورت کسب تخصص شخص میتونه به عنوان استاد دانشگاه کارش رو ادامه بده که چون در این رشته در این زمینه تقریبا خلا وجود داره جای زیادی برای پیشرفت وجود داره ...

یک کانی که به نظرت خیلی زیباست نام ببر.(با شکل )

خوب کانی های زیبا اونقدر زیادن که نمیدونم کدوم رو نام ببرم
    شکل کانی ها تا حدود زیادی به شرایط تشکیل اون ها و بعد از اون هم به تراش خوردن یا نخوردنشون داره ولی به طور طبیعی کانی توپاز از نظر من اشکال خیلی زیبایی داره , این هم چند نمونش :

بدون تراش :

تراش خورده :

ببخشید عکس ها خیلی شد دلم نیومد این ها رو نگذارم !
    والبته اشکال خیلی خیلی متنوع و زیبای دیگه ای هم داره که نمیشه همش رو این جا گذاشت ....

تصمیم به ادامه تحصیل داری و اگر بله در چه رشته ای؟
    بله مسلما سعی ام رو میکنم که تا جایی که امکانش وجود داشته باشه تحصیل رو ادامه بدم اگر خدا بخواد میخوام نفت بخونم ...

ممنون شریم جان و موفق باشی

خواهش میکنم ...
    شما هم موفق و پیروز باشید ...

Last edited by Sharim; 23-08-2008 at 12:57.

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام شریم خوبی خوشی سلامتی؟
    1-واسه زلزله شناسی، فیزیک{ژئوفیزیک} بخونی بهتره یا زمین شناسی؟
    2-سه دانشگاه معتبر جهان در زمینه ی زمین شناسی؟
    3-به نظرت ماشین زمان ساخته میشه؟ اگه آره عاقبتش چی میشه؟
    4-مجله هم می خونی یا فقط کتاب؟ چه مجله ای؟
    5-موفق و پیروز باشی

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام...
    منم از خدمت صندلی نشین این هفته ، شریم عزیز ، چند تا سوال می پرسم :

-- تعریفت از زندگی چیه؟
    -- اگه قرار باشه دنیا رو واسه یه نابینا تصویر کنی ، چی بهش می گی؟
    -- چطور شد رشته زمین شناسی رو انتخاب کردی؟
    -- اهدافت برای آینده چیه؟

موفق باشی.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام شریم خوبی خوشی سلامتی؟
    سلام آنتونیو ! خوبم , خوشم و سلامتم خودا رو شکر !
    شما خوبی خوشی سلامتی ؟

1-واسه زلزله شناسی، فیزیک{ژئوفیزیک} بخونی بهتره یا زمین شناسی؟

زمین شناسی با فیزیک زلزله رو به طور تخصصی میشناسه !

2-سه دانشگاه معتبر جهان در زمینه ی زمین شناسی؟
    MIT و Stanford و Cambridge]
    3 -به نظرت ماشین زمان ساخته میشه؟ اگه آره عاقبتش چی میشه؟

ساختش غیر ممکن نیست اما این که بشر قبل از نابودیش بتونه به اون دست پیدا کنه یا نه بستگی به دست آورد های دیگه و نتایج اون ها داره ....
    اگه ساخته بشه ازش سوئ استفاده خواهد شد ... و چون مغایر با نظام طبیعت هست محکوم به نابودی است ...
    4-مجله هم می خونی یا فقط کتاب؟ چه مجله ای؟
    اوهوم
    به طور دایم ...
    موفقیت ...
    نو آور ...
    ماشین ...
    و مجلات دیگه هم هر از گاهی ...

5-موفق و پیروز باشی
    پایدار باشی !

17. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •