سلام عزیز من تو بازی لعنت شده در مرحله اول گیر کرده ام
همون جایی که باید یک لبه رو بگیره به ساختمان بعدی بپره ولی این کا رو انجام نمیده
باید چیکار کنم راهنمایی کنی ممنون میشم![]()
سلام عزیز من تو بازی لعنت شده در مرحله اول گیر کرده ام
همون جایی که باید یک لبه رو بگیره به ساختمان بعدی بپره ولی این کا رو انجام نمیده
باید چیکار کنم راهنمایی کنی ممنون میشم![]()
من این بازی رو نگرفتم(چون بچه ها گفتند خیلی آشغاله) ولی این بازی یه جاییش به خاطر کرک مشکل داره توی این صفحه نوشته یه دید بزن اگه مشکلت همونه کرک سالمش رو دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از کرک بازی هست .
کرک سالم چند صفحه قبل گذاشته شده
سلام بر دوستان اهل دنیای زیبای بازیاین تاپیک رو خوندم از عزیزایی که کمک می کنن واقعا ممنونم
والا در مورد این بازی فعلا چیزی نمی تونم بگم چون همون مشکل پرش همون اول بازی رو دارم اما خوب من یه عادتی که دارم اینه که هر بازی چه خوب چه بد بیاد بازی میکنم و تا اخر می رم ( شایدم یه نوع بیماری) دوستان گفتن که بازی نمره ی 2.5 میگیره بخاطره اینه که بازیای که خیلی در سطح بالایی هستن رو بازی کردن و این به مزاجشون نمیخوره حقم دارن اما اساسا اینجوری که هیچ بازی رو نمیشه با بازی دیگه مقایسه کرد چون هر کدوم واسه خودشون دنیای هستن ، الا ن دارم از لینکی که این دوستمون معرفی کرده کرکش رو دانلود میکنم ، حالا بازم شک دارم کار کنه درست حسابی ، ولی بازم تشکر میکنم از این دوستمون و همه بچه های بازی خور
از دست روی دست گذاشتن که بهتره ، من یه آرزویی دارم اونم اینه که ایران از این وضعیت نابسامانی که هست در بیاد ، همه جا مشکل هست تو دنیای بازی هم هست ، کلا تو هر 10 تا بازی که می خرم 2 تاش خراب در میاد مشکلم اینه که شرکتا همینجور بازی رو تست نکرده تکثیر میکنن و فقط به فکر درآمدش هستن ، ایندفعه قرعه افتاد به damnation
واقعا مسخرست البته همه چیه اینجا همینجوریه عادیه اما خوب جالبش اینه که به همه موضوعات سرایت کرده حتی بازی
دم همتون گرم![]()
Last edited by lahij.ir; 12-09-2009 at 13:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)