نه دوست من ، اینترنت ایرانسل مشکل داره که شما میتونی با اعتبار صفر وارد بشی
خیلی امیدوار نباش!!!
نه دوست من ، اینترنت ایرانسل مشکل داره که شما میتونی با اعتبار صفر وارد بشی
خیلی امیدوار نباش!!!
آقا ايرانسل تازه تاسيس شده و ومشكلاتي [بايد] داشته باشد اما دو سه سال ديگر اين مشكلات رو نخواهد داشت بعد شما كه ميگيد پول كم ميكنه تا حالا نشده پول زياد كنه اگر هم نشده 100% به شما پول خواهد اضافه كرد من هم همين موضوع برام پيش اومد 3000 تومان از من كم كرد ولي يك ماه نكشيد 15000 تومان به من اضافه كرد پس دليل نميشه كه هميشه ايرانسل اين گونه باشد حالا دو سه سال ديگر ميبيند كه ايرانسل آنتن دهيش از هراه اول بهتر خواهد شد و همينطور خدمات ديگرش
من یه مشکل دیگه دارم ... با خط ایرانسل خودم پیامکهایی که برای شرکت در مسابقات تلویزیونی (3000xxx )میدم ارسال نمیشه یعنی Filed میشه ... چرا ؟؟؟
سرويس GPRS ايرانسل براي من حدود 48 ساعت هست كه قطع مي باشد
قطع و وصل هاي بيش از اندازه اين سرويس كم كردن بيهوده اعتبار رعايت نشدن سطح تعرفه اين سرويس و هزينه هاي بسيار گرانقيمت از مشكلات سرويس gprs ايرانسل از زمان اغاز به كار بوده است كه متاسفانه شركت ايرانسل تا به حال براي رفع اين مشكلات نه تنها اقدام موثري نكرده بلكه هر روز به وضعيت بدتري دچار مي شود كاش به جاي صرف هزينه هاي سنگين تبليغاتي اين هزينه ها را صرف بهبود وضعيت شبكه مي كردند كه اين خود بهترين تبليغ است
خط ایرانسلم 48 ساعته که قطعه پیام emergency call only رو میده حتی سیم کارت و بیرون اوردم بعد دوباره گذاشتم ( بعد از 10 دقیقه ) ولی باز هم همین پیامو میده مشکل از چیه؟
چیزه عجیبی نیست.... از این اپراتور هرچی آدم بشنوه نباید تعجب کنه
کاری جز توکل نداری![]()
ایرانسل 2 هفتست داره 5 شنبه و جمعه اینترنتشو قطع میکنه تا از زیر کیلوبایتی 1 رایل فرار کنه ! جمعه ها از ساعت 12.15 به بعد راه میافته + دیگه از این جمعه براحه و پولتونو میخوره ، به امید راه افتادن همراه اول و رقابت با اونسرويس GPRS ايرانسل براي من حدود 48 ساعت هست كه قطع مي باشد
قطع و وصل هاي بيش از اندازه اين سرويس كم كردن بيهوده اعتبار رعايت نشدن سطح تعرفه اين سرويس و هزينه هاي بسيار گرانقيمت از مشكلات سرويس gprs ايرانسل از زمان اغاز به كار بوده است كه متاسفانه شركت ايرانسل تا به حال براي رفع اين مشكلات نه تنها اقدام موثري نكرده بلكه هر روز به وضعيت بدتري دچار مي شود كاش به جاي صرف هزينه هاي سنگين تبليغاتي اين هزينه ها را صرف بهبود وضعيت شبكه مي كردند كه اين خود بهترين تبليغ است
ممنون چقدر کمکم کردیدخودش درست شد .
Last edited by behzadn; 20-09-2008 at 22:48.
خودش درست شد بخاطر اینکه خودش اعلام کرده بود که یه قطعی تو راه
يه سوال پيش مياد:
اگه ايرانسل اينترنتو قطع كنه و هيچ درآمدي نداشته باشه ، بهتره يا كيلوبايتي 1 ريال محاسبه كنه؟
حداقل بگيد به اميد ورود اپراتور سوم و رقابت با اون!
از همراه اول مطمئنا چيزي در نمياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)