تاپیک مناسب تر برای طرح این سوال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک مناسب تر برای طرح این سوال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کسی بالاخره sony reader جایی پیدا نکرد که بشه بخری؟
یه سوال مهمتر، کسی میدونه sony reader فونت فارسی را هم ساپورت میکنه یا نه؟
reader ها اکثرا از فونت های غیرلاتین حمایت می کنن ؛ باز مدل به مدل میشه توی مشخصاتش چک کرد ... اینطور محصولات چون مرسوم نیستن ، نمیشه در مورد وجود و عدم وجودشون اظهار نظر قطعی کرد ... یه روز هستن و هفته بعد نیستن ... باید بری و بگردی ... (من قبلا ها پاساژهای تهران رو سر می زدم ولی الان دیگه بعلت مشغله نمی رسم) ... بخصوص پاساژ پایتخت ...
آقا نظرنون چیه خودمون یکی از این reader ها رو بسازیم....کاملا ایرانی....من تحقیق کردم دربارش ...میشه ساخت....اما.....پایه اید؟؟؟؟
یعنی تکنولوژی ساختش در ایران وجود داره ، یا بطور کامل می تونه وارد ایران بشه و پیاده سازی بکننش؟ ... که به فرض محال که اینطوری باشه ، اصلاً به نظرت صرفه اقتصادی داره ؟ ...![]()
با توجه به اینکه رشته من برق هست و تو زمینه Embeded System یه اطلاعاتی دارم ، همونطور که دوستمون گفت اگه قرار باشه ساخت ایران باشه ، اولا تو ایران قطعات مورد نیاز یا اصلا موجود نیست یا خیلی گرونه + نیروی کار گرون و کم بازده!
یعنی یا باید یه چیز گنده و سنگین و بیکیفیت بسازی ، یا اینکه یه چیز نرمال ولی خیلی گرونتر ! چون از 20 سال پیش تا حالا وسایل الکترونیکی رو با قطعات smd (که خیلی کوچیکن) میسازن ولی ، همین الان تو ایران نمتونن قطعات smd رو مونتاژ کنن ! ( چه لحیم و چه برد!) . اگرم بعضی جاها این کار رو بکنن خیلی گرون در میاد.
اما اینکه تو ایران طراحی کنی بعد بدی چین برات بسازه یکم قابل دسترسیه . الان هم که میگن فلان وسیله با مارک معروف چینی هست منظور همینه و همه دنیا این کار رو میکنن.
تا اونجایی که من میدونم تا حالا این کار انجام نشده(طراحی تو ایران) ، چون باید یه تیم متخصص زیر نظر یه شرکت این کار رو بکنن ؛ که تو ایران شرکتی نیست که واسه این کارا سرمایه گذاری کنه. قبلا هم گفتم اون موبایل ایرانی (طه ،اگه یادم مونده باشه) که تاپیکش بود اساسا چینی هست(حتی طراحی!). البته این آرزوی منه که ایران یه روزی بتونه از این کارا بکنه.
در حال حاظر خیلی از شرکت ها دارن میان تو کار این دستگاه ها
به زودی انشاالله حداقل می تونیم ریدر سامسونگ رو توی ایران پیدا کنیم
کلا صورت مسئله را تغییر دادید ها!! ایده ی خوبیه
تو ساختمون پایتخت یه فروشگاه هست که مال سونی رو میفروشه من از نزدیک امتحان کردم خیلی با حال بود انگار واقعا یه برگ کاغذه
ولی با اون پول میشه کارای دیگه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)