تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مرسدس بنز یا بی ام دبلیو ؟

راي دهنده
110. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مرسدس بنز

38 34.55%
  • بی ام دبلیو

72 65.45%
صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 122

نام تاپيک: مرسدس بنز یا بی ام دبلیو ؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

احتمالا می دونید موتور مک لارن ساخت ب ام و هست که اونم 15 سال پیش تولید کرد با قدرت 670 اسب

در ضمن بحث قدرت موتور نیست که اصولا موتور بهتر اونیکه نسبت به حجمش قدرت بیشتر وراندمان بهتری داشته باشه

به نطر من ب ام و توی دو مورد ار بنز بهتره یکیش همین موتوره یکیشم فنر بندی ماشیناشه

اگه دقت کرده باشین ماشین های بنز کمک هاشون زیادی نرمه و همین باعث میشه قدرت مانور ماشین کم بشه وراحتیش بیشتر بشه که این باعث میشه افراد مسن تر بیان سمت بنز

ولی ب ام و اینجا یه تعادلی برقرار کرده که توی کمتر ماشینی دیده میشه یعنی ماشین نه خیلی نرمه نه خیلی خشک
    موتور مک لارن رو بله bmw زده . ولی اونو جدا بزار موتورهای که برای خودش میزنه
    ولی بحث اینم نیست که مثلا شما میگی کمک بنز نرمه یا bmw خوبه . غیر تخصصی هست این جمله
    bmw فقط موتور زد با مکلارن . خودشم یه سوپر اسپرت بزنه خوب میشه

البته اکتروس جون دایملر کرایسلر از هم پاشیده شد و گروه دایملر ag تشکیل شد

اتفاقا به نظر من مرسدس تو یکسری تکنولژی حرف اول میزنه مخصوصا تو قسمت ایمنی ولی تو بحث موتور ب ام و از مرسدس جلوتره و این همه میدونن

در ضمن همون طور که Ali_BlueBoy گفت ب ام و 15 سال پیش موتور کارتل خشک مکلارن تولید کرد که با 6 لیتر حجم و 12سیلندر 670 اسب بخار قدرت تولید میکرد که حتی برای الان هم فوق العادست ضمنا ب ام و 507 اسب بخار قدرت از 5لیتر حجم با تنفس عادی میگیره که این کار کمتر کمپانی میتونه انجام بده

راستی اینم بگم که موتور 4لیتری ب ام و m3 csl که جدیدا معرفی شده 470 اسب بخار قدرت داره که واقعا فوق العادست
    بابا دیگه اینو میدونم که ازهم پاشید
    این چندسال به این اسم عادت کردم
    جون من اینجوری با اطمینان نگو تو موتور bmw حرف اول رو میزنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

bmw , mercedes فقط موتور نیستن

=========================
    The most powerful engine in the range, this V12 bi-turbo has a staggering output of 612hp and an astonishing 1000Nm of torque. If you’re looking for jaw-dropping acceleration, look no further.
    ایم مشخصات موتور sl65 amg 2008 هست 1000 نیوتون متر تورک!!!
    ماشین رویاهای من اینه . چه مدلی از bmw میزاری جلو این

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اکتروس جون خداییش تورک فوق العادست ولی حجم موتوش خیلی بالاست ضمنا اینکه این موتور تنفس عادی هم نیست و مصرفش هم بالاست و این ایراد از c63 هم گرفتن
    ولی بزودی ب ام و 760 جدید با موتور 12 سیلندر تویئن توربو معرفی می کنه البته صحبت از m7 هم ایتن روزها زیاده!!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

موتور مک لارن رو بله bmw زده . ولی اونو جدا بزار موتورهای که برای خودش میزنه
    ولی بحث اینم نیست که مثلا شما میگی کمک بنز نرمه یا bmw خوبه . غیر تخصصی هست این جمله
    bmw فقط موتور زد با مکلارن . خودشم یه سوپر اسپرت بزنه خوب میشه
    اصولا ب ام و توی هر کلاس ماشین نداره

مثلا ب ام و ماشینهای لیموزین مثل می باخ یا رولز رویس نداره یا حتی ماشین سوپر اسپرت

ولی این دلیل نمیشه بگیم نمیتونه تولید کنه

چون ب ام و توی اون کلاسهایی که کار می کنه بهترین ماشین های جهان رو میزنه

مثلا سری 7 ب ام و توی کلاس سدان لوکس از بهترین ماشین های این رده ست

یا سری 3 ب ام و بهترین ماشین های اسپرت هستند

در کل این دلیل نمیشه مه چون ماشین سوپر اسپرت نداره بگیم نمیتونه تولید کنه

(تا اونجائیکه من می دونم توی مسابقات سال پیش فرومولا قویترین موتور ها رو ویلیامز ب ام و داشت )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اکتروس جون خداییش تورک فوق العادست ولی حجم موتوش خیلی بالاست ضمنا اینکه این موتور تنفس عادی هم نیست و مصرفش هم بالاست و این ایراد از c63 هم گرفتن
    ولی بزودی ب ام و 760 جدید با موتور 12 سیلندر تویئن توربو معرفی می کنه البته صحبت از m7 هم ایتن روزها زیاده!!!!!!!!!!
    همه اینا قبول . البته black seris همین مدل اس ای 65 قدرتش بالا تره amg تا 670 اسب از این موتور کشیده بیرون
    اصولا ب ام و توی هر کلاس ماشین نداره

مثلا ب ام و ماشینهای لیموزین مثل می باخ یا رولز رویس نداره یا حتی ماشین سوپر اسپرت

ولی این دلیل نمیشه بگیم نمیتونه تولید کنه

چون ب ام و توی اون کلاسهایی که کار می کنه بهترین ماشین های جهان رو میزنه

مثلا سری 7 ب ام و توی کلاس سدان لوکس از بهترین ماشین های این رده ست

یا سری 3 ب ام و بهترین ماشین های اسپرت هستند

در کل این دلیل نمیشه مه چون ماشین سوپر اسپرت نداره بگیم نمیتونه تولید کنه

(تا اونجائیکه من می دونم توی مسابقات سال پیش فرومولا قویترین موتور ها رو ویلیامز ب ام و داشت )
    منم نگفتم نمیتونه تولید کنه. چه طور شما در حضور S CLASS که سر امد سدان های لوکس دنیاس میگی سری 7 BMW بهترین ماشین این ردس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو این که s سرآمد خودرو های لوکس آلمانی هست که شکی نیست ولی این موضوع که میگی دقیقا برای این 2تا کمپانی و البته آئودی هم صدق می کنه که تو هر رده ماشینی تولید می کنن بازار اون میگیرن نمونش مرسدس cls ب ام و x6 و آئودی r8

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

به نظر من هیچ وقت ماشین های بنز را نمی توان باbmw مقایسه کرد چون قدرت و شتابی که ماشین های BMW دارند را ماشین دیگری ندارد حتی ماشین های lamborgeni هم از galardo هم از نوع مورسیه لوگو. من ماشین های BMW را خیلی قبول دارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

منم نگفتم نمیتونه تولید کنه. چه طور شما در حضور S Class که سر امد سدان های لوکس دنیاس میگی سری 7 Bmw بهترین ماشین این ردس
    من نگفتم بهترینه گفتم از بهترین هاست در ضمن توی ماشین های لوکس بدون شک مرسدس بهتره

در کل به نظر من انتخاب از میان این دو تا سلیقه ای چون هر جفتشون عالین

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بنز از نظر رده بندی جهانی از بی ام دابلیو بالاتره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به نظر من هیچ وقت ماشین های بنز را نمی توان باbmw مقایسه کرد چون قدرت و شتابی که ماشین های BMW دارند را ماشین دیگری ندارد حتی ماشین های lamborgeni هم از galardo هم از نوع مورسیه لوگو. من ماشین های BMW را خیلی قبول دارم.
    دوست عزیز یکمی تخصصی تر بحث کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •